307

Анонимен

преди 7 години

До аявертПроблема на гърците е сходен с нашия - мълзеливи са и искат по цял ден само да висят по таверните. И бай т *** същото иска - той да дебелее пред телевизора, да му подскачат знойни певачки и да кара бентли, ама не му се ще да работи за тия неща. Ако може всичко отгоре да му се сипе, ей така. Щото, разбираш ли, той заслужава. Не е наясно защо, но знае, че при всички случай заслужава.

306

х

преди 7 години

колко простотия има в тази държава не е истина.

305

аяверт

преди 7 години

До АнонименЗападно в смисъл ориентация, ***.

304

Анонимен

преди 7 години

До аявертГърция е западна държава, така ли?Ти си географ толкоз, колкото оная литературна фурия долу е езиковед. Не можете да пишете, камо ли да мислите. Жалка история.

303

12345678

преди 7 години

Политически меки китки и *** знам че ви пари под д-то защото Европа ще забранява старите коли над 15 или 20 години ама тук такива са над 2/3. Така че е вавайте си пич ката майчина правете кво знаете ама това тук да не минава защото за старата ми кола ще ви таковам пич ката майчина и ще ви избеся.

302

аяверт

преди 7 години

Ще се научите че робите в България умряха.За 1000 лева в една бедна западна държава като Гърция и чистачка трудно ще си намериш.

301

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 357Толкова отвратително неграмотна си, че не бих ти дал и овце да доиш. И мъжлето ти сигурно също не може да си напише името.Грабай сега буквара, селска пръчко, пък претенцииките после.

300

Дурм

преди 7 години

До АнонименВикаш, не стига, че си благоволил да я назначиш на работа, ами и претенции за спазването на трудовото законодателство ще си позволява...После що ви наричат "чорбаджии" и що не можете си намерите хора.

299

Зейезе

преди 7 години

До до неграмотнатаИменно щото само хора с опит търсите, та у нас почти не останаха млади хора.

298

Анонимен

преди 7 години

Идва една такава млада "специалистка" , бакалавър по счетоводство и контрол. Не може да напише фактура!!! И същата тая още от първия ден почна с претенциите, кой какво и бил длъжен, по Кодекса на труда и прочие. Е те това е реалността по темата.

297

до неграмотната

преди 7 години

Ало шльокавицата, с "dve vi6i" къде с тия претенции, мила?Ти и на шльокавица си пилуграмотна ама имаш "dve vi6i i doktorat" и ние трябва да ти плащаме за рушветите,които си дала да ги изкараш,а?Искам хора с опит!Опитът ми показва кой колко е кадърен, а колкото повече дипломи имаш,толкова повече въздух под налягане в кратуната и голяма уста с претенции.

296

До 'Бизнеса

преди 7 години

Да не говорим българският 'чорбаджия' как гледа на работниците си - като на слуги,а той самия няма да пипне и за 2 лева работа.Кадърни хора за 1000 лева няма, и за 2 000 няма.Ходете си наемете продавачки и барманки с фафли в косите за 1000 лева да видим колко работа точно ще свършат и каква.

295

Анонимен

преди 7 години

До Един мъжМи изчезвай в Германистан тогава.Пусни една брада, научи малко арабски и си ти.Или си седни на *** и спри да се оплакваш. Тогава, току виж, изкреташ донякъде.

294

Курдо Коленков

преди 7 години

До Маргарита Николчева:Аз, искам да работя за 165лв. първоначална заплата.И така 40 год. И като стана на 65 ще чакам държавата да ми я вдигне с 10 лв.Ще чакам да ме свържете с някой работодател. Хайде, чакам,,,,, маааа... Ааа и да е някоя за 12 ч. раб. ден.

293

Един мъж

преди 7 години

България не е добро място за живеене всички го знаят!

292

Анонимен

преди 7 години

A pensii 165 lv 40 g staj s dve vi6i i doktorat maja mi e s 309 lv a 4engeta sportisti s 980 lv kakva e pravdata v bg donosnizite s previlegii saschto unijenieto na bg intelig.pensioneri e unijenie i besramie na vsi4kite vlasti do sega unijenie i sa mladite obrasovani hora kak v rumania garzia pensionerite ne sa unijeni 300 lv tova ne e pensia pone 500 lv i besplatni lekarstva transport le4enia v anglia vs sa bednite pens.gi poemat i jilischta plaschtat brd saschto s pribilegii v bg ne

291

До 354

преди 7 години

Е, хайде и ти пък сега!Нали трябва да има пари за 22 вида помощи на едни, дето вече повече от половин век ги интегрираме, но освен да ги развъждаме, друго засега не сме постигнали. Важното е да глезим тях, за да не ни обвинят, че ги дискриминираме.На етническия българин със средно и висше образование и едно дете му е много! Да поработи до 40-годишен с минимална заплата, пък после ще му дадем стотина лева отгоре, та да се ожени и той - за някоя позастаряла колежка. И да станат приемни родители.

290

Анонимен

преди 7 години

И аз познавам хора на 2000 заплата. Живо робство, освен ако не са ИТ. Реално нямат работно време и са живи мощи. Да, изплащат апартаменти и коли, ама на каква цена, е въпросът.

289

Анонимен

преди 7 години

"Там заплатите са високи, което допълнително разглезва младежите"Докато получаването на адекватно възнаграждение се счита за "разглезване", младите хора ще бягат от България.

288

Анонимен

преди 7 години

Заплатата в кол центровете "Разглезва"?! Че за София 1000 лв са абсолютно нищо за сам човек, пък камо ли със семейство. Хайде да си кажем истината - 1000 лв в София отиват за дни, а в мъничък град можеш да си издържаш семейството с тях. Въобще има огромно социално разделение