327

Никой

преди 4 години

До Гаден гастарбайтерИ защо си мислите, че тези от Телерик изобщо стават за нещо?Може и да има някои, които са си сбъркали образованието, но са единици!Аз подобни вече и на интервю не ги викам, или сис звършил (висше) каквото трябва, или поемам риска, че ще пропусна 1 на 1000 някой добър, дошъл от подобни "Уни..."-та, които освен че не са Университети, не са и нищо друго, освен пари за собствениците на гърба на изстрадалите хора, решили да си подобрят стандарта на живот!

326

Анонимен

преди 6 години

До Мърррр - до ДокторМен ме е срам, че говорим за заплата от 1000 лв. въобще... Че и да се пазарим за нея... Срам. При положение , че позволяваме на управляващите да продължават да демонстрират цинизъм...

325

1000 рубли

преди 6 години

Щом плащат малко - ще им работят им през пръсти и ще гледат да се чупят при първа възможност...Какво друго да се случи? Сливи за смет? Щото това дето е сега е точно обратното - смет за сливи, ха-ха!

324

Хмм

преди 7 години

И аз да се включа. Не може да почнеш на 1000 лв и това е. Първите 2-4 години от трудовия стаж са за да изградиш навици. Имаш чи желание лесно се достигат в София 1500-1800 заплата, но трябва вече да си доказал, че си истински човек, а не някой лигльо, който при първата критика и да се разреве. Пари с пот се постигат.

323

Анонимен

преди 7 години

Не искам да се хваля или да дразня хората, затова няма да казвам в коя сфера работя и в коя страна съм. От провинцията съм и 2007 година вземах 500 лева. Като напуснах едва тогава ми предложиха 1000, преди това нямаше как. От София имах оферти за 1200-1300 а след това до 2 500. Сега където съм вземам около 10 000лв и съм единствения в семейството, които работи с 2 деца. Накрая ми остава след като не се лишаваме от нищо това което ми предлагаха да достигна в София.

322

Мърррр - до Доктор

преди 7 години

Мен ме е срам от това, че сме допуснали 2500 лева да се приема за добра заплата за лекар, който както вие казвате работи и в почивните дни. Мисля, че тази сума трябва да е поне по две. Далеч съм от тези сектор, но общество, в което лечителя, даскала и духовника не са ценени няма да стигне далеч... Хайде със здраве

321

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 7 години

До АнНОНИМЕН АААААААААААААААААА АЗ РАБОТЯ В ТРАНСПОРТНА ФИРМА ИЗВЪН ГРАДА !!! ПАТУВАМ С КОЛА !!!

320

Teodor

преди 7 години

В провинцията 90% от хората само могат да сънуват за подобна заплата. Новини като тази са направо цинични. Както и че СРЗ наближавала 1000 лева. Знаете ли, че в провинцията масово хората работят на МРЗ или малко отгоре й?!?!

319

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 7 години

До se АЗ СЪМ С СРЕДНО ОБРАЗАВАНИЕ НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ МОГА ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ НЕЩА ОТ ТЕЗИ С ВИШЕТО ОБРАЗАВАНИЕ !!! ТЕ СА КОМПЕТЕНТНИ В ОБЛАСТА В КОЯТО СА УЧИЛИ САМО - А МЕН МАЙКАТА ПРИРОДА МЕ Е УЧИЛА ДА МОГА ДА СЕ ОПРАВЯМ В ЖИВОТА ЗАЩОТО РАБОТЯ ОТ САМОТО НАЧАЛО ОТ 18Г.!!!!

318

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 7 години

ДА ПРАВ СИ ! АКО СИ САМ МЪЖ ДАНАКА Е 40% АКО СИ СЕМЕЕН С ДЕЦА 20% И АКО ИМАШ НУЖДА ОТ НЕЩО ФРГ Е ЗАД ТЕБ И ТИ ПОМАГА !!!

317

Анонимен

преди 7 години

До 381, ми като си сниска заплата ще делиш квартира с някого - тоест 200-250 лв. за квартира. Моите сметки са към 100-150 лв. на месец макс. Храната ти е към 200 на месец (50 лв. на седмица за пазаруване на сам човек с адостатъчни). Да кажем 100 за транспорт и кафета.Остават ти 300 лв. за други неща.

316

Мунчо

преди 7 години

Има си хора с много добри заплати и тук, 5-10 хил.лв и нагоре. Не са чак на много високи позиции. Вярно, требе да работиш много. Ако не искаш - 1,500 лв и това е. Смятам, че с малко усилия и инвестиране в образование, тук се живее по-добре от на Запад (като цяло).

315

Анонимен

преди 7 години

Aми aко си в София и нямaш собствено жилище... Нормaлнa квaртирa е 500 лв. сметките зимaтa 200 лв. С 300 лв. нa месец млaд човек може ли дa живее??

314

Анонимен

преди 7 години

При така наречената "демокрация" пари се правят само и единствено с престъпност .Другото е прах в очите .А бачкаторите са най прецаканите и наивни *** . Един вид робите на 21век.

313

Американски младеж

преди 7 години

В България ще се прибера,ако държавата защитава малкия и среден бизнес!! Не бих работил за българите..., но ако питате за мнение,след като съм родом от София,там минимум 2000лв. бих искал! В Щатите живея,средната месечна заплата ми е около 6 хил. $ . Не че цифрите са най-важното,но ако ще се прибирам искам да знам,че държавата ще ми осигури защита и подкрепа на моят бизнес проект. Не може само за едрите риби да има!! Имам приятели в България,които правят и по 3-4 хил. лева,но всичко зависи от

312

Анонимен

преди 7 години

До фашистВъв ВУЗ влизахме като комсомолци. Всички бяхме комсомолци с изключение на отделни ***. Не можеше да станеш комунист преди 30 г възраст а на 30 беше вече късно да учиш. И ми е забавно да чуя от някакъв тежък комплексар че той бил свалил комунистите. Най много да си скачал по улиците и да си зяпал как ДС пали Партийния дом.

311

Анонимен

преди 7 години

Тук въобще не става въпрос за пенсиите. Кой да работи за по-големи пенсии? Аз съм на 30 г и съвсем съзнателно работя и плащам данъци при положение, че за моята пенсия няма да има кой да работи. Не може в държава от има няма 7 млн, в която има близо 3 млн пенсионери, да се дават високи пенсии. Просто икономическата логика липсв

310

Leon

преди 7 години

Q ba kade gi davat tiq 1000 lv. Se redim I nie ..

309

Анонимен

преди 7 години

Човекът с неграмотната "фактуристка" бакълавърка е прав. Неграмотни са вишистите! И преди и сега сега е така. За да имаш претенции трябва да си изработил заплатата и осигуровката, но и да остане някаква рентабилност. ПретенЦии вие знаете ли какъв процент е заплатата от реализцията реално ? Не говоря за назначените капиталисти , монополисти и бюджетни?

308

Анонимен

преди 7 години

До аявертВ смисъл фалирала държава, така ли Огнянов?