44

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е тези умници в МОН да вземат решение учебната година да започва примерно от 01.09 , а януари да има по-дълга ваканция.

43

Анонимен

преди 7 години

Дизенфектанти -извинявам се за грешката.

42

Анонимен

преди 7 години

Сажалявам ,г-жо Фандъкова, но в понеделник НЯМА да пусна детето си на у-ще .

41

Анонимен

преди 7 години

Да,прави сте,че ще има ученици по молове и кафета,но това не са всички деца,има деца,които живеят около София и те не са малко,как ще се придвижат в тоя студ до училище,как ще висят по спирки,не всички имат удобно метро.Да не говорим за повечето училища ,където никой не чисти с дизефиктанти,чистачките метат при затворени прозорци,проветряване никакво,контрол никакъв,защото на селянките директори и учители това дори не прави впечатление.Къде е ХЕИ,къде е здравното министерство?

40

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова НЕ ЛЪЖИ.Когато във вторник се обадих в общината секретарката каза ,че вие не решавате въпроса с ваканциите.КунЕва не знам как се смили над децата в София.ти не си вземала никакво решение.сега е момента като кмет,бивш учител,родител,баба да вземеш правилното решение.в София ще е най-студено и затова децата в къщи.във всички други места ще е по-топло а не са на училище.откакто ти си кмет нашите деца никога не са ползвали грипна ваканция

39

Анонимен

преди 7 години

Хайде гласувайте пак за *** на следващите избори. И после се жалвайте.А тя да не е кметица само на децата?Нали трябва да помисли и за търговците. Вчера бях в една аптека. В 11 часа бях вторият клиент!Като пуснат децата на училище и във вторник ще направят бум! Няма да смогват да зареждат.Преди две години аз и детето се разболяхме от грип. Тежко го изкарахме. И всяко ходене до аптеката ни струваше по около 100 лв. Тогава ми отидоха към 300 лв.

38

Анонимен

преди 7 години

Брей, брей, брей... На 26 години съм, не е минало кой знае колко много време откакто свърших училище ама явно нещата са доста променени. Много изнежени тази софиянци бе. Ми ние, хората от провинцията как сме ходили пеша по 1-2 км до училище на -20 градуса и сме живи!? Явно наистина с напредване на времето хората стават все по-мързеливи и изнежени.

37

Николова

преди 7 години

В понеделник и вторник прогнозата е за снеговалеж. Всички знаем, какво се случва с градския транспорт, дори и при лек такъв. Този разкош ще се сбъдне на -15 до -17 (поне дават вятърът да поутихне, което не е сигурно) и неотшумяла грипна епидемия... Аз, че няма да си пусна детето да мръзне по спирките, няма... Но въпросът е принципен. Кой *** реши, че още 2 дена пропуснати учебни занятия са толкова по-важни от здравето на децата ни? И придвижвал ли се е скоро с ГТ??! Едва ли...

36

аз

преди 7 години

До pontiВсе едно аз съм го написала!

35

Петрова

преди 7 години

В София е толкова студено че дори асансьора във входа спря В неделя е обявен оранжев код за лошо време а Фандъкова не удължи ваканцията на учениците СРАМОТА В понеделник сутринта в 6 часа при минусови температури децата ще висят по спирките а не в топлата кола като Вас уважаема госпожо Българчетата са топло облечени с китайски якенца и обувки които са идеални за -15 градуса поне Оставете децата на топло у дома а Вие се разходете ПЕША в понеделник в 6 часа сутринта из кварталните улички

34

Теди

преди 7 години

По добре да ги отработват няколко съботи тези дни ,отколкото да измръзнат сега в най-големият студ .Особено тези първа смяна . Не виждат ли ,че е много студено рано сутрин как ще се придвижват тези деца .

33

вишист ама за чий ?

преди 7 години

няма да си пусна детето в този студ и при наличието на грипна епидемия та ако ще света да се обърне

32

Аман отДъртиКомунета

преди 7 години

До Анонимен 25Не знам *** ли си или обикновен човеконенавистник, но ще ти напомня, че в държавите, които си изброил, училищният автобус спира пред дома на всяко едно от децата /освен ако родителите им не ги карат с личните си автомобили/, по време на грипна епидемия имат принудителни ваканции, а училищата са така отоплени, както нашите не са!

31

Анонимен

преди 7 години

Ами просто не си пускайте децата на училище, докато трае зверският студ!Ако повечето родители имат решителността и куража да постъпят така, кой ще посмее да им излезе насреща?

30

ива

преди 7 години

Явно учениците ще долетят до училище и няма да усетят, че е студено. Грипната епидемия ще застигне и София, и тогава иска или не, пак ще има ваканция. Защо трябва да се причинява това учениците при тези темперетури ?!53926

29

Анонимен

преди 7 години

Оная дебелата вика - не излизайте, не пътувайте.Другата кльощавата - излизайте, на училище се.Ся требва да се намеси оня, с дебелата кратуна, и да се изкаже - щом хората не искат, няма!

28

смислен

преди 7 години

Откъдя на къдя бе?

27

Анонимен

преди 7 години

Ко мрънкате ве?В Финландия как учат при минус ..Всички на училище и родителите тоже.

26

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКак не ви е срам това е пълна дискриминация спрямо децата чиито родители работят в шкода. СРАМОТА!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова, в понеделник се очаква да е -20 градуса. Как не те е срам да пускаш учениците да замръзват докато чакат рейса 30 минути. От 30 години толкова студена зима не еимало. Трябва да се въведе закон като паднат температурите -10 градуса учениците да не учат.