64

Анонимен

преди 7 години

До Питамза миналия понеделник за жалост.

63

Анонимен

преди 7 години

До MarioСъвсем си прав брат на кой му се ходи? А и ние мръзнем на студа а половината си почиват.ТЕ СА НЕНОРМАЛНИ да ни пуснат на училище.

62

Мнение

преди 7 години

До Родител Здравето е важно , ама изпълнението на плана за една петилетка също е важно. Я си представи че децата изостанат с материяла за една седмица. Малееее, ужас!Няма да наваксат за една година.

61

Питам

преди 7 години

За кой понеделник става въпрос ?

60

Анонимен

преди 7 години

Мързеливци.

59

Анонимен

преди 7 години

До РодителНе не цялото да е с главни букви

58

Роки

преди 7 години

До РодителНе желаем да се присъединим към вашата пропаганда, реклама и т.н. Отидете да се рекламирате другаде

57

Анонимен

преди 7 години

Абе хора имате ли мозък или нещо Кунева е казала да сте до 9 а Фандъкова прие решението защото и е задължително.А и училищата в другите графове са дървени и затова другите градове са до 11 или 10 а във София са от по-добре даже Фандъкова е обещала утопление на училищата в София и изчистване на снега.

56

Батман

преди 7 години

Така като чета коментарите на родителите, абе що не вземете да ревете да не ходите на работа, че на вън е -15 аааа?

55

Николай

преди 7 години

Епидемията не е отшумяла, времето е най-студено в София и много добре знаем какъв ще е градския транспорт по тези заледени и заснежени улици, та как ще се придвижват децата без метро до даскало не знам и имам един въпрос към госпожа Фандъкова. Ти грипната епидемия ли искаш да усилиш бе аланколу? За всеки човек с мозък в главата е напълно очевидно, че само в София да пратим децата ни училище, защото два дена явно са в пъти по важни от здравето им е пълна глупост и няма никаква логика!

54

анонимен

преди 7 години

По новините казаха, че броят на болните дори се е увеличил! От какъв зор ще пуснат болните, полу болните и здравите в този студ на училище та да стане епидемията още по-голяма?! Тази Фандъкова мисли ли с главата си? На много други места, където е дори по-топло няма да се учи, а в София само ще учат?! Какво се опитва да покаже с това?!

53

Mario

преди 7 години

Това е пълна глупост. Само в София е оранжев код.Най-студено е.Има и много сняг.А в Пловдив.Не е толкова студено няма и сняг.Ама там децата ще почиват.Децата в София ще ходят и след това ще са болниКакъв е смисъла само те да ходят.Фъндъкова трябва да е ненормална.Била казала училищата до са затоплени.Е ще видим колко ще са затоплени.То парното в училището на детето ми винаги работи ама е СТУД.По-разумно е и в София да се удължи ваканцията.Нека и Госпожа Кунева се намеси.А й ще вали в София сняг!

52

Анонимен

преди 7 години

Само в София е оранжев код , но децата в София ще учат!Идеята на г-жа Фандъкова е да отидат два дни в студа за да могат след това да напълнят кабинетите на лекарите , за да се увеличи потреблението на лекарства и оттам сигурно това ще е добре за икономиката!!!! Не е лесно да ***!!!!

51

АНОНИМЕН

преди 7 години

Взимам си една бележка от личната.

50

GTL

преди 7 години

Лелее. Не мога да повярвам. Модерна работа. Ваканция заради студ.......и то -15. Нямаше ли такива студове преди години? Аз помня, имаше и за оплакващите се, това за Ваше сведение е доста здраво време. Стига лигавщини.

49

Бори

преди 7 години

Фандъкова, незабавно пускай децата във ваканция! Ти ли ще носиш отговорност, ако има инцидент с някое дете при -20 c? Това е възмутително! Как не те е срам? На каква се правиш?

48

Даниел

преди 7 години

Извинете но имате грешка доколкото прочетох в статията какво са решили пишеше че София-област също няма да се учи!

47

Анонимен

преди 7 години

Права сте,от много години контрола по училищата по отношение на хигиената и профилактиката по време на грипни епидемии я няма изобщо.Интереса е само какви пари кой ще вземе и после много болни деца.

46

Анонимен

преди 7 години

Имам две деца,едното учи подготвителен в СМГ,другото в СПГТ,разлика в хигиена от земята до небето.В СМГ чисто и уютно в СПГТ смрад и мърсотия,неизмито ,а имат и ресторант,където детето ходи на практика.

45

Анонимен

преди 7 години

Учител съм и знам ,колко е ефективно обучението в такива прекрасни зимни дни.