43

АК-12

преди 7 години

До Пешо*Много си *** пич, ако не си забелязал КАРАКАЧАНОВ МРЪНКА точно за това от години. Той е един от малкото който говори с истинските имена и това не се харесва на всички. Ама тиквата пак прави помен с чужда пита а и идват избори.

42

Анонимен

преди 7 години

В селото на баба ми има поне трима полицаи. Обаче като ги извикаш за проблем с *** в 3 през нощта се крият и не идват. Страх ги е от ***! Тази мярка е недостатъчна. Трябва да се разреши притежаването на огнестрелно оръжие от хората и да се облекчи законово пазенето на имот, двор, имущество, достойнство. Иначе нищо няма да стане. България е умираща държава.

41

ЖОРО

преди 7 години

Не мога да разбера кога тъпите СОФИЯНЦИ ще разберат, че София не е БЪЛГАРИЯ та си позволяват да коментират неща които въобще не разбират.

40

Анонимен

преди 7 години

До bigpickНа пленума на КОЯ партия се премахна всичко това? Тук е обяснението!

39

bigpick

преди 7 години

Всяка нова идея е добре забравена стара. То това го имаше преди 30 г. Имаше и огради на границата, денонощна телефонна връзка, ТКЗС, фелдшер, столова, детски градини, училища. Мога да се сетя и още. Защо трябваше да се премахва. Щеше да има и заетост на хората. А сега имаме некадърни политици на които квалификацията е дотолкова, че да пълнят собствения си джоб.

38

Пешо*

преди 7 години

Много ме дразнят такива индивиди. Като се направи нещо и се почва едно мрънкане - защо така, защо сега....На принципа "по-добре никога, отколкото сега".Ок, да можеше много по-рано, ама те, на, сега е направено. Или помагай, или се разкарай, Караджоланов.

37

Анонимен

преди 7 години

Чак сега, защото идват избори.Удавник за сламка се хваща...

36

Анонимен

преди 7 години

Нямам доверие на Каракачанов, Симеонов и още по-малко на Сидеров ....

35

ognyanz

преди 7 години

И аз сим съгласен, че трябва да има бързо и ефективно правораздаване за дребните битови престъпления, но полицаи също трябва да има. Само че това, което приказва Бойко наистина са приказки като за преди избори. Бюджета за следващата година е приет от мнозинството на ГЕРБ и пари за полицаи по селата няма. Каракачанов е прав, че Патриотичния фронт ще реши кой ще управлява след изборите, тъй като се очаква ГЕРБ и БСП да са с изравнен брой депутати. Дано да ги накарат и да направят нещо за селата.

34

Анонимен

преди 7 години

Много точно 26 ти там е проблема!

33

лина

преди 7 години

на времето имаше полиция по селата и по кварталите в градовете ,дори патрулираха по улиците. защо ги махнаха, а сега ги търсят...... и защо преназначават за чиновници полицаи, създават изкуствено още държавни длъжности , а не ги пратят по селата..........

32

177

преди 7 години

Дежурните плювачи се включиха отново. Вечно недоволни, вечно някой друг им е виновен. Сега пък Каракачанов защо бил казал така, колко бил дебел и т.н. Прочетете внимателно коментар 35 и статията след това и престанете да пишете глупости. Ако това което казва Каракачанов стане, какво не ви харесва? Мисля, че ще е от полза за всички нормални хора в страната. Част от писалите преди мен обаче дават мило и драго България да затъва все повече.

31

Анонимен

преди 7 години

Пиар последен е този. и защо чак сега ?Полицията като цело е почти на реанимация, за прокуратурата и съдът да не говорим.Нищо не е реформирано.Всички отчитат една дейност по неколко пъти взимат заплатките и бонусите и всичко в държавата О Кей-цъфти посред зима.

30

Анонимен

преди 7 години

*** КЪ У ВСЕКУ СЕЛУ- ДО ВЧЕРА полицейщина- днес НЕМА ПОЛИЦИЯ И ЗАЩО СЕГЪ- АЙ, АЙ КОЙ ГИ ИЗБИРА ТИА ДА ИМ СЪРБЪ ПОПАРЪТЪ

29

Анонимен

преди 7 години

Аз съм съгласен ше си ида на село само ко ми дават заплата 1000 и ще си пътувам всеки ден не ми пречи

28

Роко

преди 7 години

пенсионери полицай работа не вършат... трябва телефон 112 и дронове, видео наблюдение и съседите да си помагат... В САЩ това изказване ще е странно за месното население...

27

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЧЕ ТО ВЕЧЕ НЯМА НЯКЪДЕ ХОРА В СЕЛАТА,ИЛИ ПЪК С ПО ТРИ ,ЧЕТИРИ БАБИЧКИ,В СЕЛА С КОЛКО ЧОВЕКА,ТО СЕГА ИМА СЛУЖИТЕЛИ,НО НЯМА ЗАКОНИ И РЕД,НЕЩО МИ НАМИРИСВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА.

26

бг

преди 7 години

И тези не пропускат да си направят предизборен PR!Ай стига бе ваша била идеята-нямаше ли до преди 20 год.полицаи по селата?Ами не е ли логично след като и по селата хора живеят и те данъци плащат да има полицаи?!Ама полицаите да си вършат качествено работата младите пенсионери полицаи да се реформират и да се пенсионират като всички останали

25

Васо

преди 7 години

"Е сега, дори и в последните дни на това правителство, тезите на патриотите бяха възприети. Питам се само защо трябваше да чакаме повече от поредните две години". Ами и ние точно за това ще попитаме патриотите.

24

мижи да те лъжем

преди 7 години

И кого ще уплашат? Трябва тези милиони, които даваме за контингенти да се пренасочат за нашите села, не за афганистанските. Трябват свирепи наемници, не полицайчета. И задължително тежък или публичен наказателен труд. Глобите са залъгалка, за да не ръзсърдят хелектората с истински наказания и да гласува за други.