7

Sorcerer

преди 7 години

Най- добрият от поредицата, няма го хлапашкото безгрижие на другите серии, с тъжен, за някои фенове, дори с тежък финал... Филм за обикновените хора, във вселената на Междузвездните войни... А машината за разпарчетосване и убиване в тъмния коридор на кораба в края, беше епичен завършек на този филм.

6

Анонимен

преди 7 години

Кой туй нещо веее...Рогуе Оне?

5

до 4

преди 7 години

Филмът не е лош но е предназначен за определена аудитория , няма как да се харесва на всеки. И не може да очакваш кой знае какво от лошят CAM релииз който се сиидва в момента , по натам като го рипнат с по-добро качество определено ще имаме малко по-друго мнение

4

Анонимен

преди 7 години

Един от най-безмислените и глупави филми за 2016! Загуба на време и пари, никакъв смисъл, крайно време е в Холивуд да разберат, че само с едни ефекти филм не става!

3

джедай

преди 7 години

Моят коментар е точно противополовен на предходния:Противно на наложилата се последните години тенденция да се замества смисълът и разговорите с екшин сцени, този филм приятно ме изненада. Имаше смисъл, диалози, интрига, а спец. ефекти не преситиха. Най-лошото бе че липсваха джедай и силата, но пък филма беше силно не хАмерикански, а именно мрачен,тъжен,непатетичен и перфектно преливащ в епизод 4.Определено си заслужаваше гледането (и съм изненадан че има фен, които не го одобрява).

2

Анонимен

преди 7 години

Като цяло филма не става. Прекалено много битки има в него. Иначе добре имитира Междузвездни войни в някои неща. Ще се хареса на по-младите зрители точно заради тези прекалено много битки, но по-възрастните ще осъзнаят, че това не е Междузвездни войни, а нещо, което печели от славата им.

1

Анонимен

преди 7 години

Бива, гледах го снимано с "нокия" :) Ще чакам HD-то за пълен кеф :):):)