108

Анонимен

преди 7 години

Заради тази порочна практика да се чистят пътищата след като спре снеговалежа ,хване ли те сняг на път и оставаш в тапа някъде.Полицията спрели движението ,снега вали ,колите се трупат идилия.Практиката била такава ,да се чисти след краят на снеговалежа.Общо взето ,снегопочистващите фирми смятат чистенето на пътя да е с по малко за тях средства и да имат повече печалби.Движат се снегорини с вдигнати гребла и имитират.А ОТ ДВА ДЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВАХА ЗА СНЕГОВАЛЕЖА И ПАК ГИ ИЗНЕНАДА СНЕГА.

107

Анонимен

преди 7 години

Като гледам снимката няма чак толкова сняг, да е 5-6 см. Но вятърът очевидно е доста силен и при хлъзгав и заледен път се вижда резултата. А с вятъра не можеш да се бориш. Изхода е да се шофира с не повече от 60-70 км/ч, но това никой не го прави.

106

Анонимен

преди 7 години

Защо само Бойко Кратунков да е виновен?С какво е по-лош от останалите ни властващи след овладяването на държавното управление от кликата Живков-Кобурготски след 1954г и най-вече след Апр илския пленум 1956г?След въвеждането на т.н."привилегии и имунитет" за "правилните кадри" всичко се развива в техен интерес и ущърб на икономиката и народа!Започна се със затварянето на икономически "нецелесъобразните" училища и обезлюдяването на селата и се стигна до "ще управлява имащия пари" престъпник!

105

психо

преди 7 години

До Лудкакво да ни оправят ето вече 10 години сме в ЕС , всичко ни е наред , няма бедност , няма страдащи хора , гладни няма , всичко е идеално

104

Анонимен

преди 7 години

Значи кризисния щаб е група хора, които стоят в някакво помещение и комуникират помежду си и с плебса по фб.

103

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАбе червена тикво има държави където няма зима , а е вечно лято отивай там и не се връщай. Ако не искаш изчакай още малко и края на зимата в България ще бъде обявена от др. Радев на 22 януари . След това само слънце и плаж .

102

Луд

преди 7 години

Никой не може да рита срещу природата. Само червените партийци могат. Те ще ни Оправят

101

Анонимен

преди 7 години

И да не забравите да пуснете пак за Бай Кей

100

Анонимен

преди 7 години

Вие не разбрахте ли че Обама Меркел и Боико са едно.Хората се осетиха и затова си заминават

99

До закъсалите

преди 7 години

Я някой измежду вас да се преоблече като Дядо Коледа и да раздаде по един топъл чай и по пет лева на останалите. Така те ще затвърдят вярата си в Дядо Коледа и широките възможности на правителството в оставка!

98

Анонимен

преди 7 години

Абе Тикво ,има държави където това състояние на времето е по половин година.*** виж там затварят ли пътища и как се чисти.Трябвало да се затвори пътя ,какво говориш ти бе ......този път не ти е бащиния.Хората трябва да пътуват ,всеки е тръгнал някъде. Ако бяха започнали чистенето веднага след като заваля ,нямаше да се натрупа сняг и да има такива задръствания.А закъсалите камиони трябва да се издърпват на страни да се освобождава пътя.Не да ги жалите и заради тях по 14ч да седим в задръствания.

97

габрово

преди 7 години

Към коментар 123 КЗП вдигна голям банкет на Арбанаси в денят на траур във връзка с жертвите в Хитрино.

96

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДругари и да не забравите речите на др. Нинова , която обеща да ви оправи след като дойде на власт. Все пак асфалт не се яде , ама не слушате Позитано 20 и ето го резултата .

95

Къде

преди 7 години

са заповедите за уволнение на некадърниците, бе Боко?! Там на място трябва да ги разстрелват такива калинки герберастки, назначени само да лапат заплати. *** за зеле не става от цялата ти дива пасмина , рушветчийско племе!

94

Анонимен

преди 7 години

Вие не разбрахте ли, че РАДЕВ, ТРЪМП и ПУТИН са един и същ човек ?

93

един от народа

преди 7 години

До Винетунямаме нищо против снега , ама вятъра много силен

92

Анонимен

преди 7 години

В багажника си носете задължително буркан с мас, чувал картофи и някакво четиво. Така тежката пътна обстановка ще остави в съзнанието ви само приятни спомени.

91

Анонимен

преди 7 години

Еми жена ми е от там бе шматко.Още малко чакаме да се осерът в ЕС и го отмисляме ако не се опрви наща държава

90

Анонимен

преди 7 години

скоро всички ще имаме по 1-2 самолета и всичко ще е розово, с по 10 хиляди лева заплата, още 20-21 дни!след 25 съдебната система ще е оправена.а след 30 ще се наричаме САЩ 2след 35 САЩ ще коленичат пред Българияслед 40 България ще бъде на 3 планетиа след 800 всеки ще си има собствена планета!Радев. Край.(ама те овчиците ме избраха ли вече...)

89

Анонимен

преди 7 години

Вече е ясно.Има и такава държава!