128

Анонимен

преди 7 години

По -лесно е да се оттървеш от проблема като го затвориш вместо да се погрижат да няма такъв проблем при минимален снеговалеж през декември не през май но иначе се блъскаме в гърдите да ни чуят и в космоса че имаме МАГИСТРАЛИ ,МАГИСТРАЛИ

127

Анонимен

преди 7 години

То в Сибир нема пътища бе, да не говорим за магистрали

126

Анонимен

преди 7 години

Няма друг такъв циркаджия. Къде, къде другаде може да се види това?

125

Анонимен

преди 7 години

а парите от винетките къде са ахаххахаххах

124

Анонимен

преди 7 години

Фотоапаратът и камерата носи ли, за снимки? А лопати за ринене на сняг? Само питам. И защо винаги се появява след дъжд качулка? Само ще изхаби бензина, но ще се покаже как кара мощния джип, кой съм аз! И снегът ще се стопи и вятърът ще стихне. Хораааа, мислете като гласувате следващия път! Повръща ми се от този.

123

ффффъртуна

преди 7 години

Този борисов от пътното ли е, та затваря пътища.

122

Анонимен

преди 7 години

Когато ед на държава се управлява от Тиквата, Цвинокио, Свинетка и други подобниселски гайди, се случват ТРАГЕДИИ (взривове, катастрофи, "бедствия" и т.н.)

121

Пешо

преди 7 години

Разбойко като казваш полагаме усилия взимай лопатата и отивай да ринеш сняг и без това за нищо друго неставаш шишко!

120

Анонимен

преди 7 години

А така баце обясни на българите че повече от три снежинки и то за цялата зима е катаклизъм какъвто светът не познава.

119

Аз

преди 7 години

Абе защо министър председател на държавата макар и в оставка се занимава с въпроси на пътна инфраструктура и поддържане. Няма ли служби които това работят. За всяко нещо ли вече отговаря мин.предс.???

118

Активист на БКП

преди 7 години

Некадърник ! Това не е като да се надуваш като балон пред камерите...

117

Анонимен

преди 7 години

3 снежинки при Тиквуня се превръщат в природно бедствие............По-скоро Тиквата е като природно бедствие за България........

116

Crazy Frog

преди 7 години

Снегът е опит pа направи правителствен преврат .Въпросът е може ли да се свали с преврат правителство в оставка и кой в случай да обвиним и осъдим.Мислете!Ринг дин тинг тинг)))Тинг, тниг,банг, банг!

115

Анонимен

преди 7 години

Според мен ролята на премиера е да управлява Държавата, за което обаче се изисква акъл, какъвто липсва.А не да го снимат телевизиите как рине сняг на магистралата. За това си има съответните технически служби.Но в Тикволандия всичко е сбъркано, включително и материала.

114

МИСЛЕТЕ !!!!!!

преди 7 години

Проблема не е в снега , я елате в Търново сега е 60 см.в Троян, Габрово е повече но всичко е ок. и няма проблем. Бургазлии масово карат с летни гуми през зимата, даже ни псуват ,че сме *** ,че си купуваме зимни гуми.....е това е от тяхната глупост.

113

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира един *** неоучил пожарникар от инфраструктура и снегопочистване.Да не говорим пък за управление на Държава. Тотална катастрофа.

112

Анонимен

преди 7 години

Какво значи "не пътувайте ако не ви е наложително" .По глупав призив не съм чувал скоро и от полиция и от медии и от служби разни. На мен не ми е наложително да пътувам от София до Бургас ,но реших да си разходя кучето в морската градина и за това пътувам.Но си забравих кучето и сега просто си пътувам.*** ,щом човек е тръгнал на път значи му е наложително естествено.Или е по работа или за празници или почивка.Важното е че се е наложило.Явно управляващите си пътуват постояНно без причина

111

Анонимен

преди 7 години

За тлъстия ПР-аджия няма почивен ден. Ще ни отрови и празника със селската си физиомутра.

110

timi

преди 7 години

проблема е във наредбите и във апи трябва да се действа както е във европа да се затварят пътищата и да се знае от всички че е затворен пътя във цяла европа плюс америка е така там не се опитват да чистят а затварят магистралите

109

Анонимен

преди 7 години

Как може да управлява пожарникар, естествено пожарникарски ?!Бягане след събитията и ***'аме шланга, къде гасим, къде даваме вид, въпроса е камери да има.