38

Анонимен

преди 7 години

IRAK SE UNI6TOJI S VOYNA A BALGARIQ BEZ KUR6UM PAK E KATO SLED VOYNA KATO NAY MALKIQ PRIMER MILIONI BALGARI NAPUSNAHA DOMOVETE SI.BLAGODARENIE NA AMERIKANCITE KOITO VSE O6TE GI GLEZIM V BG

37

Анонимен

преди 7 години

При социализма имаше спокойствие и сигурмост.Бяхме горди,че сме българи.А сега при тези измислени евроатлантически ценности всеки ром.гей или мигрант има повече права от нас.

36

АНОНИМЕН

преди 7 години

В каквото и да обвиняваме Тодор Живков безпорен факт е,че тогава имахме армия, въоръжение, здравеопазване, полиция,образование...имахме граници които се охраняваха строго дори и без огради, бяхме на челни места в Европа е много отрасли на промищлеността и селското стопанство...А СЕГА ТОТАЛНО СМЕ УДАРИЛИ ДЪНОВО

35

Анонимен

преди 7 години

До Пенсионер "Тези сегашните," дермократите - дермо отходен продукт!

34

Анонимен

преди 7 години

Mдаааа... някои си плачат за времето на Бай Тошо, други си приплакват за времето на Саддам Хюсейн...

33

Пенсионер

преди 7 години

От Бай Тошево по-хубаво немаше! Тези сегашните, демократите, съсипаха България, съсипаха света!

32

Мелиха

преди 7 години

Все още има заблудени по бай Тошо?! Режим на ток и вода,терор над християни и млюслюлмани..опашка и чакане за цветен телевизор, за дом. телефон чакахме 10г...разрешение да посетиш Смолян... доктори караха вечер такси, а общи работници взимаха рушвети за парче коаксиален кабел, корупция, която кара днес пенсионери да хвърлят торби с пари....Не знам случай французи и немци да го правят.... или да пият одеколон

31

Анонимен

преди 7 години

Дадоха им демокрация, неблагодарници. Всеки свободно да се бие.

30

Анонимен

преди 7 години

Както стана с Тошо.Същата работа.Търсиме го бай Тошо , но него го няма.

29

Наблюдател

преди 7 години

Западната коалиция начело със САЩ се превърна в агресор разрушавайки Ирак 2003 г. с изфабрикувана от ЦРУ причина и доказа че там може да бъде и по-лошо от управлението на Садам! А "благодарение" на раболепието към чужди "началници" нашите политици за пореден път ни направиха съучастници на престъпление, точно както окупацията на Чехословакия 1968 год. по времето на соца! С което сегашните "слуги на народа" показаха че по нищо не се различават от тогавашните!

28

Анонимен

преди 7 години

В България е пълно с неудачници и некадърници които мизерстват и изпитват носталгия по соца.

27

Гошу

преди 7 години

Разбира се, че ще има хора, харесващи диктатора Садам и страдащи за него. Такива хора има навсякъде, в БГ също са особено много, плачещи за правешкия ***. Това са хора маргинали или пенсионери най-вече, свикнали да живеят в диктатура, друг да им казва какво да правят, всичко да им е подредено в кошарката и да си ги стрижат и доят точно навреме :) Абе овцата си сака овчаря, това е.

26

74466

преди 7 години

До Така бешеГраховото зрънце в *** ти е полирано до блясък. Ти вероятно си мислиш, че интернетът се появил в епохата на семейство Флинстоун и първите компютри са били от камък и раковини. Трябва да знаеш, че комунистите не биха допуснали твоята степен на невежество - дори да повтаряш първи клас до пенсия.

25

61113

преди 7 години

Когато едно зло се заменя от по-голлямо зло, е нормално хората да си искат по-малкото зло. Иракчаните имаха доста добър стандарт и сигурност при Саддам. Западнякът се полакоми за петролните залежи и САЩ обявиха, че имат свои интереси в Ирак. Коалицията излъга, че Ирак има химическо оръжие. Блеър се разкая за тези злини. Резулатът е пред очите ни - смърт, разруха, хиляди емигрирали и да не забравяме - няколко ковчега с български воини. А сега ккаво правим ние в Афганистан? Защо тук идват афганци?

24

Анонимен

преди 7 години

До Така бешеАбе как знаеш какво е било през сациализма като си се родил след 2001 година ?. Коя година се появиха първите смартфони ?.

23

да

преди 7 години

където стъпят терористите - убийци от Америка резултата е само един-наркотици, тероризъм.. Косово, Ирак, Либия, Афганистан.. разбира се бижуто САЩ - Ислямска държава.. да не говорим, че цялата кокаинова индустрия в Южна Америка е под контрола и закрилата на ЦРУ..!!!

22

Така беше

преди 7 години

При комунизма нямаше Интернет и смартфон и, комунистите бяха забранили интернета!

21

niki

преди 7 години

Прости иракчани.Как може да не им харесва Американската демокрация.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Като не щяхте Садам яжте на Чичо Сам дебелия салам !

19

ViP

преди 7 години

Аке се не беше намесила америка отново в тая част на света сега всичко щеше да си е ок,свали всички "диктатори" които си командваха народа и света тръгна по друго яче !!!