62

страннстващ

преди 7 години

В конституцията няма текстове,които да казват,какво става с подалото оставка правителство. Говори се само за служебно такова. След като плевнелиев наруши конституцията и не можа да състави служелно такова, а за правителство в оставка Конституцията не казва нищо, следва,че е налице ситуация при която страната е без правителство. Герберското е подало оставка и тя е приета,следователно е без мандат,не може да действа като такова,неговите решения са незаконни.

61

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА - БОКО СЕ ПРОВАЛИ НА ИЗБорите.Дай боже да е завинаги.

60

Анонимен

преди 7 години

АКО НАПРАВИТЕ НЯКВА ГЛУПОСТ ЗНАЧИ БОКОТО ЩЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЕЙ БГ ОТВОРКИ

59

АЗ

преди 7 години

Ние сме в това положение именно заради Борисов! А *** е само слуга и глашатай на мутрата.

58

костадин

преди 7 години

боико кои го би в главата та си даде оставка сега да си носи кръста и да не се прави на ощипана мома.омразна на хората че все некои друг е виновен и с чупка в кръста пред ес и сащ посланика и кървавата меркел

57

Вуте

преди 7 години

Я знам дека най-големите крадльовци са от БСП на тех им спреха еврофондовете нали

56

ники

преди 7 години

Трябва тумора ГЕРБ да се изреже и унищожи.

55

Ilko

преди 7 години

Здравийте господин борисов е в оствка кто се назначи нов кабинет трябва да се земет разумни мерки в областа на технологите да се направи норматив на медицината дасе дигнат заплатите с 50% задасе намали инфлцията в даржвта и така и пенсите значи да се дигнат всички заплати на учените от бан да се на прави равизия в парламента за всичко и кризата отшюмва

54

Момчето си отива

преди 7 години

Поздрав за СТРАНДЖАТА с любимата песен на бития смазващо с жестоки шутове в задните части политически труп Буда Тиквов Борисов- "Баталъона се строява"- "Баталъона се строява за последен път Бай го уволняват- Гербаджиите ревът"

53

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Гладници....-вие пак бленувате за протести,оставки,че сте свалили ГЕРБ от власт. Въшкари,преди месец тук едни ме поздравяваха с песента любима на премиера - "Баталъона се строява за последен път".....И че сте уволнили г-н Борисов. А какво стана ДрОгарЕ? Бойко е пак на власт,ще управлява новото правителство с още по голяма сила и мощ,а вие си останахте с напразните надежди ....- Нямате шанс да свалите г-н Борисов било с избори,било с протести ....- Не си го помисляйте дори защото ще ви смажем с тежко въоръжена жандармерия,а си налягайте скъсаните парцали и бачкайте да си плащате отопление,храна

52

Ъъъ

преди 7 години

Предлагам друго решение: поради нефелност Плевнелиев и вицката му се оттеглят още утре, и другиден в длъжност встъпват новоизбраните Радев и Йотова, които без отлагане назначават служебно правителство.

51

Анонимен

преди 7 години

Аз не знам какво тоя се е взел на сериозно, още повече тия дето му дават това право.Няма такова чудо по света, народа да повярва на един ангажиран шут. Щом повечето се хващат като удавници за сламка за шоумена... мани, ОТпиши.

50

Анонимен

преди 7 години

защо плевнята не спазва конституцията в която се е клел?по конституция той трябва да реди служебен кабинет.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56"Комунистите отдавна са погребани" - УРАААААА"--- Не всички. Сега остава Боко Тиквунов Банкянски, Свинетка Павлова и другите около тях. Ще викаш "ура" след тях.

48

Анонимен

преди 7 години

Крещящо НЕВЕЖЕСТВО! Или осъзнат САБОТАЖ! Или и двете?Как Радев ще сформира кабинет, той още не е встъпил в длъжност!?Кого заблуждава банкянският ТИКВУН? Разчита на неграмотния електорат ли?ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ - ГЕРБ ЩЕ ПРЕЧАТ НА РАБОТАТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ, КАКТО ПРЕЧЕХА СЛЕД ИЗГОНВАНЕТО ИМ ПРЕЗ 2013-ТА.

47

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОАТЛАНТИЗМА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО РАБСТВО!

46

Анонимен

преди 7 години

БИЙ КОМУНИЗМА-ФАШИЗМА!

45

Благодаря на бсп

преди 7 години

От както е избран Радев трупа негативи. Коя държава ще прави правителство за 20 дни? Нинова като я покажат по телевизията моментално гася всичко и радиото и хладилника и печката така спестявам всеки месец.

44

до 24

преди 7 години

Не са комунисти, пич, партийци са тия всичките. Комунистите отдавна са погребани

43

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ, САЩ ВЕЧЕ ИМА ПРЕЗИДЕНТ И ТОЙ Е ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ.