39

нн

преди 7 години

Чичко Тръмп още не приел президенството започна да се закача с дракона. Обама не посмя в Южно китайско море, но този..............Първо Тайван, сега водния дрон, ще видим къде ще му излезе края. Нещо намирисва работата на барут.

38

уточнение

преди 7 години

Самолетчето е било за измерване на температура и соленост на водата. А островите са изкуствени и никой не ги признава за чайна територия.

37

Скитник

преди 7 години

"Зелената тоалетна хария " май гони 1.90 лв за долар?!Къв дрон кви пет лева все бедни мушмороци?

36

пешу

преди 7 години

За незапознатите връщането ще се осъществи след: Пълно разглабяне на бурмички с цел запознаване дали има нещо по ново и сложно от евтин смартфон Хуйуей,след това сглобяване и връщане на хамериканците.Цялата процедура трае от 6 до 8 часа. Е разбира се първо са свалени криптокодовете за управление и предадени на Русия, които по всяка вероятност са същите като на летящите дронове.да не се чудим защо USдронове толкоз често участват в т.н. френдли файър.На куц кон залагат някои отново.

35

Анонимен

преди 7 години

Е че той си е техен на практика. Как да е американски, като е правен с китайски части, а софтуера е писан от индийци. То си е пълен провал от самия зародиш на идеята...

34

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо китайците да видят нещо ново... Те от както купиха стелта от сърбите и самолетоносача от украйна друго не са видели я

33

Иец

преди 7 години

Тоа Тръмп чуек ши излези.Напрао им каза да го барат за дрона.

32

Анти ГЕРБ

преди 7 години

"От Пентагона заявиха, че става въпрос за дрон, извършващ научни изследвания и поискаха връщането му незабавно." Много ми е любопитно откога Пентагона се занимава с наука и изследвания. Това, че избиват хора по цялата планета, не означава, че убийствата са някакви научни експерименти. То и д-р Менгеле се е занимавал с научна дейност, свързана с генетиката, зачеване на близнаци и т. н., но го смятат за военнопрестъпник. Наглостта на краварите няма граници.

31

Активист на БКП

преди 7 години

Американците проведоха ,,научни изследвания,, и в кабинета на Андреа Меркел...

30

РККА

преди 7 години

преди време китайците им свалиха един от тези разузнавателните аероплани де летят на 20 000 м. височина безпилотен,американците си го поискаха обратно и естествено духаха супата...та сега може и да им върнат дрона придружен с некой вирус в комп. системи и естествено името на вируса ще е,, ДРОН,,..

29

Juls

преди 7 години

Докато Американците си играеха на "преИби другарче" с Русия, на световната сцена се появи нова военна сила, която няма нито дипломатичноста нито добрите обноски на "дядо Иван". Само че ЦРУ и Пентагона по навик си го карат по класическия модел с класическия враг, изпускайки от очи онези, които икономически, в скоро време и във военно отношение ще бъдат съвсем истинска и съвсем сериозна заплаха за САЩ. Май само "***" Тръмп успява да проумее простата истина че

28

Анонимен

преди 7 години

Тръмп: Китайците ми хванаха "дрона" !

27

Златният рибок

преди 7 години

Е да, ама китайците искат да си върнат дрона на американците, не искат да се карат със САЩ. Обаче тоя умник Тръмп иска да се скарат очевидно.Прочее, какъв е Тръмп? Тръмп не е президент, че да казва какво да правят и какво да не правят!!!

26

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

Щатите са пуснали дрон в морето да шпионира руската палубна авиация...сештате ли се

25

dmx

преди 7 години

Заловен е шпионски дрон, който ще им бъде върнат културно. Действието се развива в южно китайско, а не в южно американско море, обърнете внимание. Обикновена провокация. Китай е мъдър и търпелив.

24

Анонимен

преди 7 години

Ще го върнат... жичка по жичка и винтче по винтче... Мухахахахаааа!

23

Анонимен

преди 7 години

Trump zapochna da mi xaresava :-)

22

Анонимен

преди 7 години

Гернерал Коношенов, шеф на Генщаба, наскоро се пошегува, че само три ракети Калибър пуснати срещу стената на най-големия язовир в света, Трите клисури, ще изтече цялата китайска икономика в морето. Защото тя е съсредоточена по поречието на река Яндзъ.

21

до 27

преди 7 години

Много тъпо. Рано в неделя сте се надрусал, това ли е новата евроатлантическа мода ?

20

Анонимен

преди 7 години

Вярно, защо да завземат Сибир като той си е вече техен.А кремълският Супермен гледа безпомощно и криви устни като "лека жена". Всъщност, защо "като"?