19

ицо

преди 7 години

Айде моля стига с триенето на коментари.......Много яки тия курорти бе,а нещо за цената на чая да споменем,за цената на скарата.......е малко да посмалим че като се разрови човек къде,къде по впечатляващи местенца да намери за доста по така,ама по така ценички.

18

Ицо

преди 7 години

Още ли треперят от студ тия в Банско като се приберат в хотела и с усмивка установят че няма точно сега топла вода

17

Анонимен

преди 7 години

Супер са ни курортите и само който не е присъствал вчера на банско не знае че и откиването беше на световно ниво!

16

X,Y,Z

преди 7 години

А *** защо ми триете коментара не използвам вулгарни думи и с нищо не засягам никой,просто изписах няколко курорта в Италия,Австрия и Франция с подобни цени и по-качествени услуги.Защо!!!!!

15

Кирил Софийски

преди 7 години

Само и само да не е Витоша !!! Ей ,долна работа ! Но ние пак си ходиме на Витоша ! Селяците да си ходят по родните места !

14

Анонимен

преди 7 години

Кеф ти Банско ,кеф ти Боровец ..кеф ти кофи за *** ...кеф ти бежанци ...кеф ти 25 милиарда дълг ...кеф ти оръжие за ИДИЛ ..кеф котьо ,кеф..

13

123

преди 7 години

А къде в България има ски шанци и писти за бобслей?

12

Бай Иван

преди 7 години

За 5лв. толкоз.

11

от 11

преди 7 години

За последните 5 години имаме ръст средно 5-10% на сезон на приходите и печалбата.Последните 2 години идват и много хора лятото (сигурен съм, че основна роля играе новия път)Дотук добре, сега да кажа и за гадостите.1.Туристическият бизнес е доминиран от м*три и мошенници, за нормалните хора като нас е много трудно да правят бизнес редом с тях.2.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО - ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ3.Държава и общини са много корумпирани и данъчната политика е брутална, което кара собствениците да крият данъци

10

Анонимен

преди 7 години

Статията мирише на поръчкова, днес по всички медии говорят за Банско и Боровец, някак си остава усещането за платена реклама.Няма значение, рекламата е хубаво нещо, но трябва да се казва и истината.Да споделя и моя опит.Ние сме дребни собственици на апартаменти и търговски площи на Пампорово.През последните 5-6 години се инвестираха страшно много пари в обработка на пистите, изкуствен сняг и инфраструктура - пътят от Асеновград до Смолян е чисто нов и това се усеща...

9

Пич

преди 7 години

"Тя в Австрия на хубавите писти е толкова картата бре? Тия луди ли са."Офффф, очаквах този коментар. Хайде стига с тия приказки от 1001 нощ бе, скъпи сънародници. Хайде стига бе! Ми хващай самолета или колата и заминавай за Астрия, като ти е толкова евтино там. Какво коментираш тук?!

8

Nona

преди 7 години

Това,много хубаво,но защо не каже нещо за Витоша?!?Престъпление е много меко казано това,което се случва там-такова богатство за София и....едно голямо НИЩО.Защо?!?

7

Иван

преди 7 години

Тя в Австрия на хубавите писти е толкова картата бре? Тия луди ли са.

6

Анонимен

преди 7 години

Егахти блъсканицата, изглежда отвратително, заклевам сеееее!!!! :((((Наистина ли има хора, на които им харесва да се чувстват на пистата като в автобус 72 на градския транспорт в час пик? И за това ли се секат горите?

5

Анонимен

преди 7 години

"" Кеф ти Банско, кеф ти Боровец "" ... кеф ти мутрите да те убият, кеф ти да те лъжат и мамят на всяка крачка ... имаш право на избор !

4

Бойко Борисов

преди 7 години

"Бедните" българи които докарах до "фалит" според червените ***,се размотават целогодишно по курортите.

3

zeus

преди 7 години

Явно публикацията е платена и не се приемат мнения за реалната обстановка!

2

Анонимен

преди 7 години

За аванта всеки е готов,ама скоро няма да се случи

1

Анонимен

преди 7 години

Кеф ти 60 лв.на ден за карта,кеф ти безплатна разходка.