27

Анонимен

преди 7 години

Палячовци, с какво ще ви запомнят хората като бяхте във властта? Едно-две неща избройте положителни. Навсякъде тотален провал - здравеопазване - Москов го срина още повече, оня Лукарски толкова безличен, че хората го забравиха че е министър, правосъдието - никаква реформа - брадатия г.ейтак се оака, че не можа да убеди никой, в това което предлага, Кунева е ходещ гаф, Митов и той. Е това сте. НЕ ми се говори повече за вас - отивайте или в затвора или в чужбина, вие не сте българи!

26

ЧАН

преди 7 години

До АнтиЕС-АнтиГЕРБНапълно си прав.Но този Парламент сам се изпразни от съдържание много отдавна с антинационалните си закони."Те трябва да си ходят"! Безвъзвратно и завинаги.Предсрочните избори са най-добрият вариант.Другото е-нов бар-дак със стари ку-рви.Нищо цинично няма в това.Животът го е доказал...А хищниците ще тупат топката докато на народа му се поразмине и позабрави.С други думи,докато му мине яда.Вече няма място за прошка-братя българи.Ножът е упрял в кокала.Смело напред!!!!!

25

Синята перспектива

преди 7 години

Първо - отърваване от Куна.Второ - възстановяване на коалицията - ако е възможно!До неразбралите - българинът по душа е десен, но българите не са еднакви, нито са еднотипни.Дясното има много нюанси.Индивидуалните житейски съдби и фамилните истории също повлияват на политическата ориентация. Затова е най-разумно да има коалиция от различни десни партии и граждански движения.Първоначалният юруш да се правят стотици партии вече отминаваше, оформяха се няколко основни. И тогава И.К. съсипа всичко

24

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До ЧАНТова наричам аз "кабинет на процедурата". Сиреч с процедурните конституционни врътки, ще се задържат, за да консумират властта. Реално и морално вотът на Българите против Борисов, изпразни от съдържание и живот този Парламент. Те трябва да си ходят. Предсрочните избори били лош вариант. Лош за тях, добър за нас.

23

ЧАН

преди 7 години

България е образец на хищни политици и чудовищна жажда за власт на всяка цена.Народ,образец на овчедушно търпение и смирение.Може ли някой да посочи друга подобна държава?..И все пак,народът надскочи страха и ниската си политическа култура и мощно и категорично каза НЕ на хищниците.Да,ама-не.Те продължават политическите си врътки за да грабнат отново властта с цялото си дебелоочие,без да ги е еня,че народът им показа своята "любов".Май-ната му на народа.Дорде шават ще управляват.Народе,тежко ти!

22

Анонимен

преди 7 години

Гееберао-седеразите отново се подигечват нч БГ народеца.

21

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До Nadia Nikolova"Вожда". Яко. Надке, малка пиратке, ша та схрусам;))) Вожда, кога опре, работата до Разпятие и да сподели съдбата на 'Началника", то бяга кът дявол от тамян. Дори не иска, като добрият разбойник да бъде съразпнат до "Началника" отядсно и д аотиде с него в Рая. затуй ще го разпнем отляво, като лошият разбойник, за да се озова директно в Пъклото у казаня

20

(-_-)

преди 7 години

25 години - кражби, злоупотреби и калинки. Всичко що е кадърно и можещо се евакуира и останаха шепа свестен народ с болшинство от некадърни и нагли негодници. И тоя поръчков референдум - просто една жалка клоунада:(

19

Не скачал кат маймун

преди 7 години

Страхотен лозунг ! СДС - "25 гадини по сините стъпки"... забравили са да добавят ... ВСЕ НАЗАД И ВСЕ КЪМ ДЪНОТО И РАЗРУХАТА !!!

18

Анонимен

преди 7 години

Боко им сапунисва въжето, което реформаторите сами ще наденат на шията.Даже нямат инстинкт за самосъхранение!

17

Анонимен

преди 7 години

Ако през комунизъма хората можеха да видят истинското лице на капитализъма, сега наричан ЕВРО-АТАНТИЗЪМА, никога, ама НИКОГА нямаше да допуснат такава грешка.Щото едни КОМУНИСТИ, смениха други КОМУНИСТИ и казаха, че това е капитализъм.

16

Анонимен

преди 7 години

Демокрация не се прави от мутри и разбойници! За нас е добре, че всички наши съседки се развиват по-добре от нас и емигрирането ще е лесно и евтино.

15

Истината

преди 7 години

Демокрация се прави с закони,истинска работеща и независима прокуратура и полиция която да следи спазването на закона и да работи. Ама българина това не го устройва. Той си е свикнал да краде, да кара като ***, да псува а за това на запад се лежи в затвор. По -добре е да си паркира в градинката , да не плати за асансьора, да открадне на някой тасовете...друг през това време усвоява милиони по европроекти,трети е консултант, прокурорът си е получил своето и нищо не прави....това е живота в БГ

14

Атанас

преди 7 години

"100% мажоритарни избори никога не са устройвали СДС"Разбирам ги тези от СДС - кандидатите им за депутати по правило за нагли тарикати и рано или по-късно това става ясно за избирателите, примерно Лукарски - типичен случай

13

!!!!!!

преди 7 години

До До ХА-ХА-ХА !Първо погледни реално на нещата после злобей .Човекът го е написал много правилноС *** като теб демокрация не се прави .

12

Анонимен

преди 7 години

Кунева избяга като подплашена кокошка през задния двор.

11

Анонимен

преди 7 години

Власт на всяка цена. Трябва им време да довършат започнатите кражби и после на почивка с пълни джобове. Паляци нещастни! Продажници! Яхнаха вълната на протеста на цицата, кучето, пияното и красивите - умни и млади и употребиха народната енергия за лична облага.

10

Yakov

преди 7 години

Ама тези политици управляват държавата ни като тяхно ЕООД. До кога?

9

закривай

преди 7 години

Накрая вирусът си заминава заедно сприемника. На тия талибани дължим затриването на милата ни родина.

8

До ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Другарю, Комунизмът съсипа България!А Евроатлантизмът отвори очите на хората.И по-умните и находчивите, знаещите и можещите емигрираха в западна Европа и Америка.Защото не искаха да карат само лека кола Запорожец и Москвичи, да гледат само руска телевизия.И в магазините да пазаруват с купони, а банани и кока-кола само по празниците и то в ограничени количества.Никога повече комунизъм! Да живее ЕС !