45

хм..

преди 7 години

Кога българските провинции ще достигнат Солун ?Солун столица на коя дърава е , г-жо ?

44

Анонимен

преди 7 години

С такива приказки става и за премиер, ето така се расте в нашата родина. Пък на хорицата гърбината да им е здрава.

43

Анонимен

преди 7 години

Тая си мисли, че всички софиянци вземат колкото нея и останалите крадци и лобисти в Столична община.

42

Анонимен

преди 7 години

До 27 и 28Ами не, не зависи само от нас. От нас си зависи да си спасим собствените си ***, но докато кметицата ни не знае коя е столицата на Гърция и говори пълни измислици, няма как да стане! А човек няма как да се чувства добре, колкото и пари да получава, като е заобиколен от мизерия и простащина!

41

Анонимен

преди 7 години

А Солун е столица на??

40

Анонимен

преди 7 години

До Ач...на Егейска Македония :)

39

бедна провинция

преди 7 години

Долу крадливия,корумпиран катун София.....до кога бедната провинция ще издържа кръвопийците на народа от катуна София......крадливия катун София НЕ Е БЪЛГАРИЯ

38

Анонимен

преди 7 години

Значи така няколко стотин с по 100х заплата няколко хиляди с по 5-10х, 20-30 хиляди с по 2-3 хиляди заплата и около 1милион с около 700-800 плюс милион пенсионери с по 400 та средно толкова

37

Анонимен

преди 7 години

До 40 Прав си.Едно време викаха на искащите да работят Ако не ти харесва на вратата чакат другиМинаха години нещата станаха на вратата стой само Издислав само ,че бате и той тарикат за по малко от 50 лв на ден крайника си не дига братчет!Затова драги бизнисмени млади меринджей вече може да си търсите работници за 400 лв от Англия,Гермамия,Австрия ,Италия и т.н избор голям.Как му викахте пазарна икономика!?Ааа ...УСПЕХ С ТЪРСЕНЕТО!

36

Анонимен

преди 7 години

Средното брутна заплата в София е 663 лв НЕ ЕВРО. Хора извън София НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖИ!!

35

1234

преди 7 години

Внасят китайски стоки а не китайци...Те китайците пасът трева и незнаят ,че тук ще работят за 400 лв а ако тръгнат на един ден път с кола до нормална държава в ЕС ще взимат 15-20 пъти повече.Няма да има и мутри, *** и корупция!

34

БАЙ Иван

преди 7 години

До алчен бизнесПриятел ти не си разбрал добре Божко Днев!Той е изкал да каже ,че няма вече достатъчно шматки където да му работят за 400 лева от сутрин до вечер и събота и ако може и неделя!Просто дори и най -върлите шматки се осетиха ,че ако избягат от БГ работодателя и отидат в ЕС ще са си пак шматки ,но ще живеят по добре!Затова е време БГ работодателя или да дава заплати като колегите си от ЕС или да запрята ръкави и да почва да работи а не да кара нови джипове и ходи по почивки!

33

zzz

преди 7 години

Тая луда ли е та говори такива глупости ? Вчера четохме статистиката на Евростат ...

32

Анонимен

преди 7 години

А защо не включите и Сараево като столица? Да видим колко вземат там хората и то след война наскоро.

31

алчен бизнес

преди 7 години

На мен вчера много ми хареса Божидар Данев, който приказва, че нямало достатъчно работна ръка и трябвало да се наемат чижденци --- Ало, ка*ил, винаги можеш да си наемеш някой грък или испанец, защото там има много голяма безработица, пък и нали вие работодателите сте много кадърни, а българите мързеливи. Затова българите отиват да мързелуват в Германия, Англия и Холандия, а вие си наемете хора от други държави от ЕС. Ама трудно ще стане, защото тук и бежанците не искат да останат.

30

Смех...

преди 7 години

До кк Тоя е някакаъв чиновник, който по цял ден стои на лаптопа и си взема солидна заплатка...

29

БАЙ Иван

преди 7 години

У Ямбулл масовата нетна заплата е около 400-500 лева!Ако някой в Ямбулл взима заплата 800-900лв се води много заможен.А с доход от над 1200 се чувстваш като Бил Гейтс в Конго!

28

Анонимен

преди 7 години

България не е София в другите краища на страната минималната е 150?

27

кк

преди 7 години

Не знам защо българинът най-се обижда като му кажеш да си гледа работата :-D

26

кк

преди 7 години

Спрете да се оплаквате, ами се хващайте на работа! Държавата сама ще се оправи, щом вместо да се жалват, хората започнат да си гледат съвестно работата. Аз моята си я гледам. Очаквам вие да си гледате вашата.