46

аз

преди 7 години

Маааааама ти д.....ба и *** мръсен

45

Анонимен

преди 7 години

В нашето семейство има 1 кола с винетка и 3 без, ако не бяхте надули необосновано цените за 2016, щяхме да имаме 4 винетки на старите цени. Благодарим ви госпожо, тази година икономисахме около 175 лв благодарение на вашата алчност!

44

Анонимен

преди 7 години

не я е срам!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Коледен дар е Борисов и министрите му да бъдат арестувани и да им бъде повдигнати обвинения за държавна измяна и грабежи за особено големи размери.

42

Анонимен

преди 7 години

Тая видяла ли се е на какво прилича, че седнала и най-*** да бръщолеви глупости. Къде са тези първокласни магистрали за които да се плаща ТОЛ, както и къде са и алтернативните пътища. Дерибействат над българите и си мислят, че това ще е до безкрай. Накрая ще стане страшно, беден и гладен няма какво да губи, това да им е ясно. Крадоха, крадоха и още искат. Дано скоро да има правосъдие в тази страна и всичкото това недоразумение да отиде там където му е мястото и народа да си отдъхне.

41

Анонимен

преди 7 години

Нема що Голем Дар! 97 лв. винетка за пътища в дупки особено в междуградската и селската мрежа дори и там където правеха ремонти след година нищо не личи. Лъжи и крадене. За тия пътища и 50 лв. винетка е много.

40

Анонимен

преди 7 години

масларова с бентли ръководеше най бедните,тази пък наяване няма,уж съда ги обяви за незаконни тея винетки,*** ей ги на пак,и нямало да ги увеличават от тях да мине,или по-скоро, изборите първо да минат

39

Анонимен

преди 7 години

До СТУДЕНТ"Тая ако отслабне си става...."---Да, ама ше ми требе и ракия ...

38

Kara group

преди 7 години

Ima skapa vinetka, nema cabinet.

37

Vse1

преди 7 години

Koleden dar - parjolki ot Svinetka :-) aiski, aiski :-)

36

анти

преди 7 години

и кое му е коледния дар и стари цени - та те същите ще са и след новата година - ама че *** статия

35

Анонимен

преди 7 години

Винетката, ще я вдигнат яко от догодина, понеже според анорексичното Лили, гаранцията за положения асфалт нормално била година и нещо и лапаницата почва наново.

34

Анонимен

преди 7 години

Политикантите ще накарат народа да се намаразят един друг. Тогава ще дойде глад и мор! Младите ще забегнат а старите ще измрат! Които останат тук ще зарежат земята неосветена от труд. Самите люде ще подивеят ще се намразят и ще се избиват.Тогава онези които са се прокудиле ще се върнат чрез техните внуци и правнуци. Затова са биле далеч от тук за да се съхранят. Ще се върнат и ще възродат България. Черното пророчество за България които всички крият казано от Преподобна Стойна.

33

Анонимен

преди 7 години

До G63 AMGи кат се събуди краката отвити

32

Смайки

преди 7 години

Къв подарък може да е това, и тази година няма да си купя винетка, а най-големия подарък който може да направят на народа е сами да си сложат въжето и да се обесят всичките 240 неендертаеца в парламента, а като се замисля май неендерталеца е бил по-умен от тях

31

Анонимен

преди 7 години

Преди 4 години, тази нестандартна,,хубавица", беше изхващана от журналисти в 3 поредни дни, с различни чанти, чиято цена е от 6 до 9 хиляди лева, след случката гранд дамата се освести и тръгна с,,ефтини" чанти за по 1000-2000лв.Та как смятате, колко от заявените материали се полагат по пътищата, какво е рестото за чантички, и колко в крайна сметка потъват в офшорките на банкянския т0луп?

30

Ан

преди 7 години

Аз не мога да разбера за какво плащаме??В Албания пътищата са по-добри от БГ.Там има светлоотразителни колчета по пътищата!Имат и магистрален тунел с две тръби по 5.5 км !В градовете ни улиците са кошмар пълен,няма здрава такава!Да оправят пътищата първо,тогава ще плащаме с удоволствие и по 150лв винетки!

29

авджиев

преди 7 години

Я, зер тая свинкя прави подаръци........ае стига , да сте видели кърлеж да връща кръв!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Нали гледахте, каква разсипия е във ВМА, е, абсолютно същата схема е и с пътищата, ГЕРБ, където и да ги бутнеш само кражби излизат ?!

27

NACO

преди 7 години

Другарко Винеткова няма ли да СПРЕТЕ СКЪПИТЕ винетки ВРЕМЕННО,както направихте с ДАЛАВЕРАТА-"саниране"?????????????????