25

до 18

преди 7 години

пари има да се вдигнат ВСИЧКИ пенсии - ако някой казва нещо друго значи лъже. А пенсия 185 лева е мизерна.

24

анонимен

преди 7 години

сдс сьсипа бьлгария и сега има нахалството да иска да управлява ще излизамепо улиците ако им дадат мандат и направят правителство

23

ognyanz

преди 7 години

Сега се очаква бат'ви Бойко да се извърти за пореден път и да подкрепи пишман-реформаторите да съставят правителство. И пак ще ни обясняват, че това се прави в името на стабилността. А дали Бойко го е било грижа за някаква стабилност когато подаде оставка, за това няма да става и дума.

22

уравниловка

преди 7 години

Кака Пена от временната заетост ,дето по цял ден подпира метлата и се чуди на коя сянка да се премести лятото и в кой магазин да се завре на топло през зимата , и тя ще получава 300 лв , колкото хирурга и ли друг, плащал осигуровки в пъти повече !

21

Анонимен

преди 7 години

Този предател, финансиран от Москва ми е най-противната мутра в това НС!При кой ли не ходи, на кой ли не се д.пи, чий ли за.ник не лиза.....гнусна работа!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Аз предпочитам България да се управлява от достойни българи,а не от д.у.п.е.д.а.в.ц.и.

19

до 17

преди 7 години

Предпочитам България да се управлява от Брюксел и Вашингтон, отколкото от Москва и Анкара!

18

Йок

преди 7 години

След изборите няма да може да се състави правителство - нови избори... и така до съставянето на Коалиция Франкенщайн уж за спасение на България - Болен, Магарешки, Славеят на Чaлгaтa, малко СДС+БСП и някое от ДПСтата. Бай Х ще люпи семки, ще гледа сеир и ще чака да Го викнат да ни спасява. Жалка картинка, ама при тоя мaт'рял - толкова...

17

ист

преди 7 години

Пенсиониран хирург преди 20 години с пенсия 315 лева. Пенсионирана санитарка в същата година с пенсия 185 лива.Тъпо, много тъпо. Каракачанов иска да приравни пенсиите и заслугите на лекар и санитарка. Агент Иван го управляват дистанционно от Москва.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Няма какво да се заблуждаваме. И всеки месец да правим избори, нищо няма да се промени. България се управлява от Брюксел и Вашингтон.България няма собствена действаща икономика. Не произвеждаме нищо. Затворихме си предприятията и сега чакаме като просяци пред портите на Запада да ни подхвърли коматче хляб.На Западът обаче не му пука особено за нас. Ние сме му последна грижа в момента.Не виждам изход. Може би, ако се случи нещо драстично у нас тогава може нещо да се промени. С избори - не !

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Въртим се в омагьосан престъпен кръг. Досега управляваха ГЕРБ с подкрепата на ПФ и РБ, а отсега нататък искат да управляват РБ с подкрепата на ГЕРБ и ПФ.Е, то не е ли същото ?!Голямо увъртане, голямо чудо ! Така здраво са захапали кокала, че и с шут да м избиеш зъбите пак няма да го пуснат.Сладка работа е властта. Трудно се пуска кокала.

14

Анонимен

преди 7 години

Пф няма какво да се ослушва . Плевнелиев като всеизвестна европейска фурнаджийска лопата още утре ще се изметне .

13

Анонимен

преди 7 години

Хаха, не беше ли тоя дето ни обясняваше какво светло бъдеще ни предстои с Бареков...

12

сапунка

преди 7 години

До Анонименидеални са за облъчване, пускат ромалето маането и половината пенсии спират да мислят трезво. за по-младите - бай брадър с промивка чалга, кьотеци, кючеци, порно, кич, шоу, риалити, разни други таланти.

11

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо основните играчи си мислят, че след едни нови избори ще им стане по-лесно.То и сега може да има правителство, не очаквам прекалено различна конфигурация от сегашната след новите избори. Въпроса е пак да има говорилня по медии 4-5 месаца, разни политици, политолози, социолози и какви ли не да се надговарят отново. Е, то това вече отегчава.

10

Анонимен

преди 7 години

доходи се 'вдигат' с РЕАЛНО ПЛАТЕНИ ПАРИ ЗА РЕАЛЕН ТРУД, ненамеса на държавата в обикновените отношения и едновременно с това здрава регулация на опитите за шикалкавене и измами. 100% неприкосновеност на личността и имота, на частната собственост, жестоки наказания за крадците, нула толерантност към неработещите здрави. за 25 години, нито една партия не се опита да постави ЧОВЕКА в центъра на политиките си, интересуват се само от кражби.

9

Анонимен

преди 7 години

държавата няма нужда да става по-богата, хората трябва да са по-богати! много грешно мислене е всичко да отива за държавата. дори и една кирлива глоба, да речем на мобилен оператор, отива в полза на държавата, а не на хората. няма държава без хора, крайно време е това да се разбере от всички. не става дума за леви или десни политики, защото реално такива няма - всичко винаги е опирало до пълнене на държавна хазна и крадене от нея за сметка на хората, затова изгубихме 30% от населението си.

8

Анонимен

преди 7 години

Махнете тия турски серияли бе нямали филми ба не се издържа с това

7

и едно пАсолство

преди 7 години

тоя патреот рекламираше Бареков с Дилов и Нешка за едните избори, ама сега Бареков живее по брюкселски, Дилов отиде при Първанов, а Нешка била в грешка.

6

Язък

преди 7 години

На агент Иван май ще му се наложи да почака докато плешивият чалгар и Магарешки влязат и те в Зоопарка... пардон, Парламента.