39

Анонимен

преди 7 години

това на видеото горе е егати заблуждаващата демонстрация, двата телефона стартират апликациите по едно и също време, обаче визуалните ефекти на iphone създават впечатление като че ли се бави. Абе гугъл бракмата е по-добра бе, направете малко гъдел на спонсора

38

maxobg

преди 7 години

До Анонименкажи моля ,как го правиш?имам един ,но не знам как да го "събудя"!!включва се когато си иска

37

Да ти имам теста

преди 7 години

До АнонименАз съм с Алкател и с буум бутона мога да направя снимка от заключен екран за около секунда и половина :-)

36

до 39

преди 7 години

не те питам за колко време може да си отвориш камерата а колко ти отнема да направиш снимка, 1 секунда е много по-малко време от колкото си мислиш, използвай прибори - хронограф, секундомер, таймер, етц, ще се убедиш че си в голяма заблуда. А, май забравих да спомена че Ифона също може да снима от заключено положение, ама то така, лесно се плюе нещо, което не се познава добре...убеждавам се че хората се страхуват да пробват айфона да не би случайно да се пристрастят към марката.

35

Anonimen 36

преди 7 години

Хахаха, защо сте ми напляскали минусите бре, защото камерата ви забравя да се отвори на супер смарт тилифоните ви ааааААА? Хахахаха

34

Анонимен

преди 7 години

На S7 Edge я включвам за по малко от 1 сек. Две натискания на Хоум бутона и снимаш...имам ябълка 4 на седмица го съживявам поне 2 пъти като блокира.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34Тц тц повечето смартфони имат възможност за включване на камерата директно от заключен екран. Чакаме да си строшиш Айфоня.

32

Американ

преди 7 години

Бил по-лек с няколко грама или по-тънък с 1/10 от милиметъра, имал повече процесори или назнам каква си друга простотия!? Много важно! За мен е важно да е здрав, евтин и лесен за употреба.Най-удобният телефон който съм виждал е blackberry.

31

Анонимен

преди 7 години

Въпрос на избор, но нека бъдем реалисти. Няма по добър и надежден телефон от Iphone.Лично аз съм с Nokia - фенерче.

30

Анонимен

преди 7 години

Ами, че на мен, с моя стар lg g3 не ми се е налагало никога да го рестартирам. Забавило се малко, много важно, не си струва двойната и тройна цена. Даже следващия ми телефон няма да е висок клас, няма смисъл.

29

до 30

преди 7 години

"много рядко виждаш лаг..." , но все пак виждаш. Известно ли ти е , че ние с Iphone не виждаме никакъв лаг, нито ми забива телефона. Известно ли ти е , че не съм го рестартирал от половин година, и работи като отворен от кутията. Не че нямам пари да си купя Nexus, Андроид или каквато и да е друга тояга. Просто съм си взел най доброто и надеждно, защото ми трябва за работа.

28

Анонимен

преди 7 години

Продуктите на Ябълката не са никак лоши, но за мен имат едно голямо неудибство - изискват хардуер и софтуер само на Ябълката и не искат да работят с други. Трябва ти USB кабел, купуваш на Ябълката, ако сложиш друг кабел, няма да работи. Милионите приложения за Android ги няма, има на Ябълката, но това не е същото.

27

Анонимен

преди 7 години

"лагавия Android"---Лагав ти е телефона, не Андроид. Вземи си един Nexus 5X за малко над 500 лв да се порадваш на последна версия Андроид и почти никога незасичаща графика. Поне аз много рядко виждам лаг.

26

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам, защо всички новинарки държат в ръце Apple таблети? Защо умните политици имат Apple таблети в парламента? И още много защота има...., може би Apple продуктите не струват , забиват, не са надеждни, кой знае!?

25

do Windowshomoto

преди 7 години

Za men, to so pedderast momche

24

!

преди 7 години

като е без пари дреме ми дали ще е ифон или гугъл, стига батерията му да държи поне 2 пълни дни с включени ЛТЕ,блутът и т.н а вие продължавайте да си ги мерите ....

23

Анонимник

преди 7 години

Смешно, тъпо, глупаво. В стил "защо брюнетките са по-готини от блондинките (или обратно)". Нищо ново за dnes.bg

22

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРти си украински неонацист ами *** там, какво правиш тук

21

Анонимен

преди 7 години

Поредното андроИДИОТЧЕ с жалки напъни да ни "покаже" кое е по-добро.18, го е казал абсолютно точно. В света на смартфоните се оказва коя операционна система е по-добрата, а не толкова хардуера...поне за сега. А iOS е със светлинни години напред от недоносчето андроидиот.

20

vse edno:

преди 7 години

До Муахахаха: Аз телефона го ползвам като средство за комуникация, да си върша работата и да правя пари. При теб очевидно е заместител на.....