19

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кой да ги хвърли в багажник и да ги закара някъде в гората на превъзпитание? Ми ако сте физически слаби, съберете там 500-1000 лева, намерете си мутра от друг град и му платете. Има събирачи на дългове, много неприятни типове, дето тези наакльовци няма да могат да им се опрат и след втория токат ще са нокаут.След разходка в гората, събличане гол и голямо количество бой и издевателства дали пак ще смеят?

18

Портокала

преди 7 години

Дечица веселушки ..............хахаха Липсват първите 7 годинки възпитание, но не е само възпитание.....то си е и до ген

17

Анонимен

преди 7 години

До кога тези престъпници ще седят на свобода. Колко пъти трябва да показват, че те са тотални престъпници. Какво е това правосъдие дето не може да се справи с престъпниците, за какво тези хора там получават заплати. Всякаква *** с висящи дела се разхожда на свобода и извършва нови престъпления, до кога. Вече престъпниците са изучили всички вратички и пропуски през които могат да се измъкнат, те значи са по умни от тези които толкова години учат и накрая нищо не могат да осъдят един човек.

16

смЕх

преди 7 години

Както я карат тези самозабравили се келе шчета няма да доживеят до пенсия някъде ще си намерят майстора и дъртия ще реве с цяло гърло ,но ще бъде късно.

15

Анонимен

преди 7 години

До жекоПо-скоро прокуратурата.Не казвам, че съда е много читав, но нещата се скапват в полицията/следствието и прокуратурата.Ако представят добри доказателства в съда, няма как да не ги осъдят.

14

чукъ

преди 7 години

да дойдат мене да бият ама после ценко ше ми чисти мачетето от кръвта на сина си

13

жеко

преди 7 години

отдавна трябваше да се усетите че съда е отделен от държавата, това е една група хора ползващи закона като инструмент за обогатяване, за тях е важно "клиентите" им да са постоянни, колкото е по систематичен един престъпник толкова повече ще се срещат с него и толкова повече ще си плати, няма значение, дали римлянин който ще даде 200 лв или някой богат престъпник който ще даде 2000 лв, тарифата според клиента, затова човек който цял живот е живял без да нарушава закона го съдят по строго за гаф

12

Издислав

преди 7 години

4-рима пдрси бият 1 - големи герой, големи мъжлета, яки анси Що не се пробват 1 към 1

11

666

преди 7 години

Надявам се някой нормален човек да ги бам-не и да се приключва.

10

Анонимен

преди 7 години

ква мутра е тоя селянинът с колелото *** народ избрали го за кмет

9

ПиснаМи

преди 7 години

До кога ще ни занимавате с този ***??? Като не могат да го осъдят ефективно, да се съберат от селото и да го провесят на някое дърво. Ако не, да го бият те всеки ден където го видят. Ако почнат днес в събота вече ще е кротък като овчица.

8

до 4

преди 7 години

Моля за извинение, ако някой се е почувствал обиден. Не визирам хората от селата, а душевната селяния. Не деля хората на граждани и селяни по географски признак.

7

Бо

преди 7 години

Цяла държава не може да се оправи с една мутра и синовете му. Направо е за смях!

6

Бай Мангау

преди 7 години

Тоя ромб защо не е у затворо? ? ? ?? ?? ??

5

Анонимен

преди 7 години

На това създание само като му гледам т.ъпия фейс бих го оставил да го превъзпитават римляните на топло много дълго време. Държавата на мутрите направи всички подобия на хора недосегаеми.

4

до " умен гущер

преди 7 години

Не си разбрал, че не може да си скриете аграрните физиономии.Защото "умен гущер" няма

3

Анонимен

преди 7 години

Трябва се разреши притежанието на оръжие и такива ако те нападнат директно куршум в тикварата и дотам *** тез ....

2

aspen

преди 7 години

Ще ги оправдават, докато си плащат.

1

Не е истина

преди 7 години

Фамилия *** разиграват цяло село. Само като видиш ланците и интелигентния вид на таткото и се сещаш за какво става въпрос.