7

ГЕРБ

преди 7 години

Нека гепенето не спира....сега!

6

СОВА

преди 7 години

Всяка година крадат по 2-3 м. посока морето.Тази година явно са се ОСРАЛЬЕ.Най-лошото на тези Бай *** е, че само крадат и не влагат нищо за здравеопазване и екология в региона...

5

:-)

преди 7 години

Като няма дюни, ще има дюнери

4

Анонимен

преди 7 години

Лапчев, какво име а? Ла///паш ли Лапчеееев, пълниш ли гушка в далаверата? Кога ли и теб ще осъдят, няма нищо безкрайно, дори и далаверите имат край един ден.

3

Анонимен

преди 7 години

След около 5 години когато нищо няма да остане като естествен плаж и дюни, когато се застрои всичко, освен бедни и дрогирани англичани на Лай,,, морието няма кой да им дойде. Софиянци около 80% се организират за Гърция. Една част се отказаха изобщо да го посещават. Ще останат руснаци но има вълна да продават закупеното. Бяга всичко което иска нормален туризъм, природа и почивка. Както и да не бъде тровено с претоплена храна от 3 дни, фалшив алкохол, кафе и безалкохолни.

2

Анонимен

преди 7 години

Вчера, като гледах репортажа по Нова, питаха г-н Лапчев, дали е имало дюни на това място и тоя облещи ЕЙ ТАКИВА очи и вика: "Не знам!" гати кмета!Явно името му доста отговяря и на дейността която упражнава - лапка, лапка, лапка ...

1

Анонимен

преди 7 години

кви следи бе, това са естествени природни форми. Наричат мини дюни, или още дюнчета.Характерни са единствено за нашата плажна ивица и обикновено се появяват извън активния летен сезон. От тях след година две се развиват стабилни носещи структури, които после стават на цели комплекси от живи организми, някой едноклетъчни и други многоклетъчни.Кво нещо е природата, а?