16

Анонимен

преди 7 години

А що не протестират срещу Буш, Саркози и Блеър, които сринаха до основи страните Либия, Ирак и Афганистан?

15

Shano

преди 7 години

Образованите роби от България отиват на запад,а неграмотна *** от Сганистан се настанява целенасочено на тяхно място,за да се попълват бройките,след като се очовечат и те поемат и те към западния блян,цялата схема е защото самите западняци отказаха да създават данъкоплатци и роби.

14

Анонимен

преди 7 години

Тези дето пишат против протеста са араби или по-точно индианци! Има доста индианци - студенти в България, дето вече добре пишат на клавиатурите! Те са авангарда на "новодошлите гости"!

13

PD

преди 7 години

А лъже-бежанците, службите обикновено ги хващат. Както Европейските, така и нашите. А там, дето ги пускат и тези които лобират за тях, там трябва да е протеста. Ама за 5 лв. от същите кръгове, че и новина да става, толкоз. Иначе който търси истината, я намира. Зрънце по зрънце, че и между редовете. И няма място в фокуса на медиите, щото обикновено е гола.

12

До 2,4,7,13

преди 7 години

Гледам , че в лагера имате и интернет, какво се оплаквате!

11

Протест

преди 7 години

Нали тези в НС си гласуваха пак 11лв на избирател, въпреки че 3000000 казаха ДА на субсидията само от 1лв. Е, правят си каквото искат и с нас и с нарушителите на границата ни.

10

Псевдобежанец

преди 7 години

Местя го от единия крачол у другия за вашия протест. Забравихте га бягахте в авропата и америката да бачкати нелегално щото тук беше мизерия, а то и още си е.

9

Анонимен

преди 7 години

Излезли са хората , защото онези срещу които протестират след време ще се забавляват с дъщерите ви а синовете ви ще ходят с чалмми!А за внуците ни не ми се мисли!

8

Анонимен

преди 7 години

Вън нелегалните имигранти от България! Вън!

7

Анонимен

преди 7 години

Само мър.. сте останали в този сайт! Хората поне се опитват да направят нещо във Варна, докато вие само хейтите пред клавиатурата! Жал!!!

6

Граничар

преди 7 години

Защо всички НЕЗАКОННО преминали границата ни не се връщат ВЕДНАГА обратно ? Нали са нарушители според закона ? Или и там се правим на по-европейци от брюкселците и гледаме да им се подмажем. Или над.упим. Май е второто. Абе ей, държавните служители, да си гледате работата и всички нарушители на граничната бразда кръгом и обратно. ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА.

5

Анонимен

преди 7 години

"Варненци отново излязоха на протест" ... тоест има няма 10 човека чалнати у главата.

4

БХК

преди 7 години

Шъъъът, да ни спрете кранчето ли искате!? Шшшшъъъъъът!

3

Анонимен

преди 7 години

Сбъркана държава, сбъркан премиер (който се кани пак да ни яхне) , сбъркан ЕС със сбъркани ценности!А Меркел е за съд!

2

Анонимен

преди 7 години

Едни и същи психично нестабилни. Кой по дяволите протестира в неделя че и пред катедралата???

1

Патриот

преди 7 години

Ако тия на снимката са цялата русофилска *** във Варна, значи вървим в правилната посока...