36

BURZUM

преди 7 години

Това е забавно но....знаете ли че Гриша Ганчев присъствал на среща между Цветан Василев и Винету вгаража хаххаа и Цветан казал на Поразяващата уста че му изпроводил 240 милиона хахахи по Дебелян Певеца и И Сталииката Анабола....това как ви се струва ?

35

Анонимен

преди 7 години

ПРОТЕСТА КАКТО СЕ ВИЖДА Е СРЕЩУ ЕС. ОРГАНИЗИРАН Е ОТ РУСОФИЛИ КОИТО НАСТОЯВАТ ЕС ДА ПЛАТИ НА ЕРДОГАН 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗАЩОТО Е ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН

34

Пламена

преди 7 години

Имигрантите са наистина инструмент. Вчера в едно предаване на Мартин Карбовски който взе интервю от Иракчанин от Центъра Харманли. Иракчанина каза искам във Франция аз съм инженер но каза че БГ не го пуска. После поискал обратно депортация в ИРАК но БГ политици пак не го пускат. Той каза че това не го устройва иска поне да се върне обратно с негови пари не иска нищо от нас. Извода е че някой в БГ яко цоца евро за да държи бежанци тук. МАФИЯТА ГЕРБ кой друг! А вие сънародници съгласни ли сте?

33

Анонимен

преди 7 години

"БЪЛГАРИТЕ, които емигрират какви са?!?"Хубав въпрос! Защо бягат българите, защо емигрират? Кой ги прогони да вършат мръсната работа на англичани, италианци, немци и т.н. срещу смешни пари ? Кой? Срещу "кой" трябва да се протестира! Той е един и същ.

32

евродебил

преди 7 години

То в България никакви "бежанци" няма, ни "лъже", ни нелъже. "Бежанци" има в Турция, съседна на конфликта страна. Да не говорим, че повечето са от Афганистан. У нас има незаконни имигранти, ислямски нашественици.

31

Анонимен

преди 7 години

Снощи в предаването на Карбовски дадоха по-ясно какъв е профила на икономическия емигрант от Афганистан.Видяхме че това са хора необразовани,с ниски хигиенни навици и абсурден за нас начин на живот.Видяхме че позициите за бежанците в Харманли са разнопосочни.Джипситата,жриците и продаващите алкохол са твърдо за бежанците.Защото далаверата от тях е голяма.Най-голям проблем от бежанците са имали докторите шиещи *** на 15-20год.момчета посвещавани в мъжество.Това било национална особенност.

30

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ, които емигрират какви са?!? Дори не им падат бомби на главите!! И цоцат помощи!! ДОРИ, БЕЗ ДА СА РАБОТИЛИ В ДРУГА ДЪРЖАВА!!! Те,какви са???!?!

29

майната

преди 7 години

До Веселин УзуновЕдна дудува по здрава моеш само да извъртиш!

28

Анонимен

преди 7 години

Афганистанци, пакистанци, бангладешци НЕ СА АРАБИ!

27

Додо

преди 7 години

България на Българите! Бежанците вън!

26

Платен коментар

преди 7 години

"Протест не срещу бежанците.." АМА РАБИРА СЕ! ТОВА СИ Е ПРОТЕСТ В ПОДКРЕПА НА БЕЖАНЦИТЕ" !!! Нека най-категорично поискаме минимум още 500 хиляди доктори, адвокати и космонавти от "Сирия" (разбирай от Афганистан, Пакистан и Сомалия)!

25

Анонимен

преди 7 години

Този "варг" е някакъв шуменски кахраман... И "бурсук", пардон "бурцум" се пише, но са един и същ смачкан турски фec.

24

Нещо неясно?

преди 7 години

29, никого не държат насила в България. Ако не ти харесва... г з под мишница и да те няма.

23

До 29

преди 7 години

Протестирай в турция.

22

Анонимен

преди 7 години

В Европа има достатъчно млади хора.След като български зъботехник може да работи в Швеция като кранист, БГ инженери-като общи работници в Германия и всякакви висшисти могат да ми продават зарзават на пазара, питам:ЗАЩО ДА НЕ МОГАТ БИВШИ ЕВРОЧИНОВНИЦИ ДА МИЯТ КЛОЗЕТИ?!Нали трябва да се учи цял живот?Ами преквалифицирайте се!Апропо, по-добре ли ще е да ви разстрелят като финландските ви колеги?!

21

Анонимен

преди 7 години

излезли 5 дементирали и голяма новина.. варна била излязла .. офф

20

до гумен гущер

преди 7 години

Кажи бе кахраман...Я кажи баща ти колко пъти те е жулил през "задния вход"?Отворко... Много сербез се пишеш тука, а не смееш носа си да подадеш...Дeeбa и кpивaтa ти анадолска тиква...

19

Анонимен

преди 7 години

До 26Не просто е безмислено. Никой не работи в неделя хората са излезли да се разходят и да си починат и не им е до глупости защото това са точно това. Като искате да протетирате отивайте пред общината в работен ден и НЯКОЙ МОЖЕ ДА ВИ ЗАБЕЛЕЖИ. Смешници.

18

До 24

преди 7 години

Ооооо колко си простттт....., незнаех че за да направиш протрст трябва да се съобразяваш с време, ден и сезон....и с теб!!!!Или теб не те устройва, щото си чуждоземец?!!

17

Анонимен

преди 7 години

До 12излезли са психчино нестабилните, кой протестира в неделя на обяд пред катедрелата??? само лудите