138

Анонимен

преди 7 години

до 358 Василев, кое е честното на парите му, бе? Че излъга 15 000 души снощи в зала Армеец че ще гледат истински бокс , а не пародия на бокс? Не ме разсмивай!...имаше един такъв роман на най-великият ни писател Богомил Райнов!

137

Анонимен

преди 7 години

Почна да ми се прави на българин повече от необходимото. Следващият път ще се боксира с носия, а Андреа ще надува *** от първи ред в публиката.Този черен сумист отдавна не е в бокса, но като има балъци, които да го гледат и да му плащат, защо да не се възползва от възможността. Подобен мач се разигра между А. Голота и М. Тайсън. Тайсън го преби в първите два рунда и онзи се отказа, а публиката го замеряше с кетчуп и майонеза.Нашият е пълен ***. Истината е в други противници.

136

Анонимен

преди 7 години

Пулев Президент!Пулев Премиер!

135

Анонимен

преди 7 години

до 351Брат, ако ще играе нашия за световната титла трябва да се изправи срещу победителят от мача Кличко- Антъни Джошуа. И като гледам единия и другия в каква форма са, Антъни ще победи Кличко на 90%. Оня е машина и в разцвета на силите си...27 годишен и раздава нокаути наред. И ще лъсне за пореден път истината с балона Пулев когато се срещнат. Този път и носилка ще има край ринга.н Оня ще му отвърти кухата лейка.

134

Lud

преди 7 години

Кво плюете бе шемети кобрата велиик велик ...

133

Бръчков

преди 7 години

Щом се радва толкова и самодоволно на тази жалка победа , значи още му кънти главата от тупаниците на Кличко ! А сега изтрезнява от чалготеките ...

132

Анонимен

преди 7 години

15 000 човека по 80 кинта билитчето бива малко да си понапълни джобчето преди боя за световна титла ,че може да му е последния голям мач ако загуби едва ли ще стигне до нов голям мач.

131

Анонимен

преди 7 години

По-голяма пародия на бокс не съм гледал, а гледам профи бокс от 13-14 години...запалих се по този спорт от невероятната битка между Ленъкс Луис и Виталий Кличко през 2003-та. Такива велики боксьори вече едва ли ще видя.

130

До разни анонимни и

преди 7 години

Да си аутсайдер е лошо. Да си комплексиран аутсайдер обаче, си е катастрофа! Не можете да се зарадвате дори и на едно утро - или ще ви е светло, или ще ви е тъмно! Вярно е, че нигерийската чума се оказа обикновенна настинка, но също така си личеше, че нашето момче беше подготвено.

129

Анонимен

преди 7 години

Направо недоумявам как се намериха толкова много глупендъри в София да дадат по 100 лв за този цирк.

128

Анонимен

преди 7 години

Кобричке, дано не се срещнеш с оня Джошуа, че мачът ти с Кличко ще ти се стори като маннна небесна.

127

Анонимен

преди 7 години

Да живее боят и чалгата, новите стойносги на българина. Що не се препълни зала Мутреец да посрещне децата със златен медал от Олимпиадата по математика например. А за един *** чалгар в едно нагласено зрелоще ще се пръсне по шевовете.

126

Анонимен

преди 7 години

Мачът беше абсолютна пародия. Така нареченият Нигерийски кошмар е просто есна пенсконирана торба с ла..на. Той е абсолютно неизвесте. за световната боксова общност. Ама нали трябва да се повдигне диха на материала преди изборите. Да си мисло, че родният чалгаджия е някакъв мегашампион.

125

Извънземен

преди 7 години

И двата мача бяха уредени. Кой знае колко са платили на хърватина, както и на нигериеца за да победят двамата братя в България. И двата мача бяха уредени, то се видя. И децата го разбраха. Не може професионален боксьор като нигериеца, в трети рунд да се откаже, защото видиш ли, получил травма. Тези хора се бият докрай а не се оплакват т болки в ръчичките. Просто мача на Кубрат беше уреден предварително... както и този на Тервел. Пълна пародия на бокс гледахме снощи. Язък че си плащам диемите...

124

Анонимен

преди 7 години

Тези *** дето пишат глупости не разбират колко се излагат .Това ли са съвременните българи ,ако могат да се нарекат такива. Видяхте един достоен човек и плюете по него.

123

ДО ДНЕС

преди 7 години

"Преди самия мач българинът се появи в залата под звуците на 100 каба гайди и модерен вариант на родопски ямурлук." ТОВА СА 101 каба ГАЙДИ..КАТО ВЕЧЕ ПИСАХТЕ "100 каба гайди за втория ден от Световното по карате киокушин във ВарнаТова е една от изненадите на първенството" НЕ МОЖЕ ДА СА НА ДВЕ МЕСТА ЕДНОВРЕМЕННО

122

Schutzstaffel

преди 7 години

Е "кобра" Феликс Савон би те смъкнал във нокаут на петнайстата секунда. Ти ли си ни националната гордост.

121

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че Пацо е талант! Бих го тиражирал, има дарба. Дерзай момче!

120

Анонимен

преди 7 години

ББ побеждава с нокаути поне.

119

Перко

преди 7 години

Тия боксовите асоциации са малко като конкурсите за мис, миска, вселена и т.н. кифли. Как не се е усетил Митьо пищова и такива да организира :)