178

смешен народ

преди 7 години

Човека, докара бокса в българия, а селяните го плюят! Тоя народ заслужава още 500 години робство, а не Кубрат Пулев!

177

Шарк

преди 7 години

Много фалш и измама има в бокса.Всичко това е итереси и става голямо нагаждане на срещи и противници.качествените боксьори веднага се открояват и радват окото.тук в българия сме много далеч.

176

Нигерий Кошмаровски

преди 7 години

Подарих на организма си кошмар от диета за отслабване и свалих 35 килограма.После качих 15, ама все на секси места-казват, че съм дебел(ама съм и нисък). По време на "мача" един път ударих шефчето по главата и той като ме погледна,си рекок-ай,ще загубя моята половина от премията.Приложих му антицелулитен масаж и той си върна настроението.Къв бе тоа мой нос-кърви,като на боксьор(абе аз какъв съм?),ама ме спаси-Кобрата позаякнал.

175

Г. Сомов

преди 7 години

Питър имаше талант , но за съжаление не реализира, че голямата част от неговият провал е психопатът Гоцев. Неговият Български манаджер.

174

ГЕЙО

преди 7 години

Много сте смешни бе , !? .!.

173

анонимен

преди 7 години

Спретнаха си шоу -политизирано,нагласено,смешно.Някой върза ли се насериозно ,че нашите момчета са големи боксьори.

172

kuku

преди 7 години

Е сега е момента Кличко да го приземи на земята ......

171

до ред.

преди 7 години

Заглавието трябваше да е "Страхотен Кобра хвърли в екстаз...", изневерявате на стила си.

170

Анонимен

преди 7 години

ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА-ДРЕМЕ МИ НА ШМАЙЗЕРА. ВСЕКИ СИ ИЗКАРВА МАНГИЗИТЕ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ ЛЕСНО И ПРАВИЛНО СПОРЕД НЕГО САМИЯТ !

169

срам

преди 7 години

"нигерийския кошмар" Самюел Питър..!?!?!?! Абсолютен цирк! И двамата противници на братята са били боксьори НЯКОГА ОТДАВНА! И накрая се окичи с някакъв лъскав колан?!? Професионалният бокс е толкова корумпиран и девалвирал спорт, че няма май вече нищо общо с истинският бокс! Интернацинални, 4 различни европейски и още толкова световни някакви си асоциации!?!? СМЕХ! И нашия сапаревобански зет се пъде там, и го играе голямата работа!?!? Жалка картинка! Жало за бокса, жалко за зрителите!!

168

КЛИЧКО

преди 7 години

Кличко как го преби този нацист. Победи съперник който не спортува от години и вече голямата работа

167

Анонимен

преди 7 години

и брат му изигра голям мач с съперник който е загубил последните седем срещи.

166

Анонимен

преди 7 години

Голям мач беше $$$$$$$$$$

165

Анонимен

преди 7 години

Абе шоу..добре..Кобрата победи-нека момчето. Това му е работата. Но цялата тази помпозност и доменстрация на някакъв патриотизъм ми идва в повече.И аз съм патриот, но половин час гайди...колкото и да ги обичам...

164

Анонимен

преди 7 години

Това което гледах доста приличаше на кеча. Т.е. пълен цирк. А имаше билети по 300 лева. Трябва да ги е срам от зрителите. Тези дето дойдоха в София бяха туристи и симуланти.

163

Davigo

преди 7 години

Golyam teatir artisti pribrahtesi parite 😉

162

Анонимен

преди 7 години

Алоо, БХК, вижте снимка номер 2, и я копирайте за доказателство в съда как развилнял се националист гербаджия, приятел с премиера в оставка Бойко Борисов, яростно удря право в лицето безпомощен възпълен черен човек, които с нищо не го е предизвикал, а напротив, подлъган е от организаторите, че това ще е бенефисния му мач! Отвратително поведение на нашия боксьор, явно забравил мача си с Кличко, че никак не е хубаво да ти разкрасяват лицето, когато противника ти е 100 пъти по-добър от теб! Срам!

161

Анонимен

преди 7 години

Току що по CNN съобщиха, че активисти на международното движение Black Lives Matter/ Животът на Черните Има Значение (произхождащо от афро-американската общност, които водят кампании срещу насилието и системен расизъм към чернокожите), ще съдят във Европейския Съд по Правата на Човека в Страстбург, Team Sauerland и Кубрат Пулев за грубото физическото насилие над техния сънародник в бенефисния му мач!

160

Анонимен

преди 7 години

КОБРАт, ако беше истински мъж и джентълмен, трябваше още в първата минута на мача да се откаже и да се поклони на своя противник със славно минало (бивш световен шампион и когато беше в разцвета на силите си три пъти повалял Кличко в нокдаун), за да бъде присъдена служебно победата на нигериеца! Така се прави бенефис на бивш световен шампион! А, нашият юнак се възползва от наднорменото тегло и хипертонията на Питър и продължи да го налага безмилостно. На умряло куче, всеки може нож да вади!!!

159

Fair Trade

преди 7 години

Bravo Fiki, za - "ti si mi sarceto"i..."tuk sum"!