38

Анонимен

преди 7 години

А бе Сидеров,а бе чедо ненагледно!Къде беше през тези 28 години дермокрация,та не ги реши тези въпроси?Нали ти беше първия главен редактор на "Демокрация"?Ти ли не знаеше за плана "Ран-Ът"?Ти ли не знаеше,че ще разбиете икономиката и цялата държава,че ще умъртвите и прокудите от страната над 4 млн българи- в точно съответствие с този план,чиито автори са И.Костов,И.Ангелов и т.н. "АОНСУ-***-оти, утвърден от САЩ?Не власт,а Международен съд за държавен геноцид за вас!.

37

анонимен

преди 7 години

Стига сте мислили за готови пари,че те ще вдигнат пенсиите ! За това трябва работеща икономика.При Т. Живков имаше пари за пенсии,защото имахме заводи и фабрики,произвеждахме продукция,която се изнасяше в чужбина,а като дойдоха БСП-то на власт сринаха стопанството по директивата на Америка,разрушиха селското стопанство и заводите.И сега внасяме всичко,дори и един "***" лук от Полша,да не говорим за другите продукти от Турция,Гърция и Македония.Т. е. трябва ни работеща икономика,за да се вдигна

36

Балканджи Йово

преди 7 години

Я некой да вземе да попита ,,***-Сидер'' , Като е голям патриот. Колко чисти Българи живеят в руската федерация? И Защо Русия попречи на нас Българите да се освободиме сами от турско? Ами пресрещнаха опълченците покрай Крим и ги спряха,за да влязат войските на руският цар първи,че да ни окупират,и поделят с турция на половина, Де-факто и Де-юре. Ами защото русия щеше да остане на половина,ако се беше възродила ,,Старата Велика България''. Всички руски царе, князе са били грманци,всички

35

Анонимен

преди 7 години

Това, че критикуваме мераците на еди кой си за власт, не означава, че толерираме разни ейлиънс да се упражняват в българофобия. Айде по-кротко.

34

Анонимен

преди 7 години

Професоре,Ти да не мислиш, че това е наш патент. Навсякъде е така. Погледни тръмп. Виж повечето богаташи. Парите са цел номер едно за повечето хора. Това са фактите. И това даже изобщо не е феномен на нашето време. Винаги е било така.

33

Андрешко

преди 7 години

Ако на партиите субсидиите бяха намалени на 1 лв,то 6 млн. избиратели по 10лв ще бъдат освободени 60 млн.лв,само от субсидиите за пенсии...Ако се намали администрацията,като се премахнат синекурните длъжности,ако държавната администрация започне сама да си плаща данъците ще се освободят още пари...

32

ПРОЦЕДУРНО ПИТАНЕ

преди 7 години

ТОЗИ ХУЛИГАН ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА....

31

Анонимен

преди 7 години

националния предател пак мяука за господарите му от Кремъл

30

До 40

преди 7 години

5%?!?! Посмали малко, доста си ги надценил. 2-2,5% е по-реално с една идея оптимизъм.

29

Анонимен

преди 7 години

Субсидеров не беше ли доганова ***?

28

Rada

преди 7 години

Какво ни интересува, че Сидеров искал 2 дете, ако ще и 10 да си роди. Ккво занимавате хората с глупости, ама то полека излиза на яве, че голяма част от бълг. т.н. журналисти са на чужда хранилка - на американци и др. чужденци, няма нужда да имигрират , те тук си печелят парите и то за предателство , а не да берат домати, защото навън никой няма да ги търпи.

27

Анонимен

преди 7 години

*** то това и кьоравите го видяха бе Сидеров! А знаеш ли защо не ви подкрепиха? Няма никога да ви подкрепят защото ще ги закопаете надолу с главите. След като изгонити монополите разстурите ерп-тата върнете златодобива в бг ръце вдигнете пенсиите и от БСП И ГРОБАРИТЕ няма да остане нищо. Това ги плаши на-много. А и от краварското посолство им свалят гащетата и ги бичат на задна прашка. Така че вие от пф никога няма да видите подкрепа. Мутрите никой не подкрепят те само слушат и изпълняват!

26

вервайте им

преди 7 години

Питайте го сега тоя, за какъв кабинет на "патриотите" сънува? Как се избира кабинет с 30 гласа? А до колко тия 30 гласа са на "патриоти" е друг въпрос. Кабинета ще е на този, който ще го назначи. Същия, който ще може да го отсвири, когато му скимне. Демек,драпат си хората за запазване на статуквото, с тази разлика, че очакват ГЕРБ да им отпуснат още повече от държавната баница. За някой и друг милион в повече на маймуни стават.

25

руски пидерасы

преди 7 години

Сидеров натискат-Деница ражда..ха.ха

24

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да ме интересува какво мисли Волен?

23

власт и пари им дай

преди 7 години

Който иска власт , да печели избори. Опитите да се заобиколи вота на избирателя са недостойни. А да ги правят някакви наскоро залепени към властта хора е още по-нелепо.

22

ти да видиш

преди 7 години

Чудя се, не ви ли омръзнаха безпринципни коалиции тип "да захапем дружно кокала"? Ей го и тоя, драпа за коалиция с Местан, Кунева, Винкела и сие. А до вчера мотивираше самото си съществуване с целта да ги изхвърлел от политиката. Най-големия му проблем сега бил, че същите нямало да са на власт.. На разграбени държавни пари мирише работата. Далаверата бързо сприятелява враждуващите банди.

21

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Варадерчо,не мой така моето момче,искаш през...задния вход да влезеш във власта.Ами то е...лесно,нали се...обединихте,убедете народа да гласува за вас и да вкара 60-70-сет ваши депутати в Парламента,от там нататък е...лесно.Както сте...устати с Винкела и Македонеца,ще направите...яка коалицийка с БСП или ГЕРБ и смело...напред.Само трябва да се напънете малко преди...това,защото Боко действа и той на пазара за народно...доверие,ама нещо офертите му нефелат.

20

БГ

преди 7 години

Този депесарски ибрик да се скрие, ние помним златния пръст!Да живее България!

19

Анонимен

преди 7 години

До пехотинецне пиша стихове, не ставам за Ботев, ставам обаче за нов Левски, само че няма да ви се покажа на бял свят, защото не искам някое ваше *** да ме предаде.