58

РККА

преди 7 години

следва едно дългогодишно управление на служебни кабинети,пари нема ,месия нема,чакам да се пръкне нещо уродливо и с качулка,под некролога на Р.БЪЛГАРИЯ да се подпишат всите де бяха на власт и се блажеха последните 27 год.барабар с ефендитата,и патриотите....

57

Анонимен

преди 7 години

Др. Сидеров е наистина патриот , но не Български , а Руски патриот . Две години плюе по Президента и сега олеле мале , защо не ни дава мандат . А защо да ви прави реклама , а др . Сидеров . Другия баш патриот е доносник на ДС др . Каракачанов .

56

патриот

преди 7 години

Гласувах за Каракачанов,но после много ме разочарова като искаше ББ да не подава оставка в името на стабилността.А после Симеонов искаше министри от ГЕРБ и Москов!?Всяка логика показва че Обединени патриоти имат интерес от предсрочни избори и трябва да настояват за това.Те обаче не напират-защо?Нали уж са борци срещу статуквото!Не говорят и за проверки на скъпи имоти,коли и активи-перо което може да вкара в хазната милиарди.Всичко това ми говори,че функцията им е да пазят сегашното положение.

55

Часовника

преди 7 години

Я па тоа! Ама вервайте му,хора,той е най-окатия в България и много вижда,а-а-а,где, как во,кой! Има си и кусури човечецът като например,че сам не се е огледал и себе си не вижда като някой друг,а единствено като наместник на... всевишния ! А още нещо-сам си верва на словцата си и все обича да мъти водата на другите - сигурно и сега за това е изпълзял от дупката,в която се беше покрил ! Аба,смешен човечец!

54

Анонимен

преди 7 години

И къде се видя? не стигна до тях топката, те казаха че имат готови министри за всеки пост, но предвид че търсят нужната подкрепа са готови да оставят някои министри, които са били успешни - в името на компромиса и разбирателството

53

Анонимен

преди 7 години

Др. Сидеров така и не разбра , че вече никой не го уважава като политик . Просто може да си говори каквото иска , но това си остава в неговата / Руска / телевизия .

52

БГ

преди 7 години

Подкупен *** и доброволен *** на хидроинженера!Лъжепатриот, ние помним коалицията на гея, бея и злодея!Да живее България!

51

Анонимен

преди 7 години

Борисов се гаври с нас - наричаше народа си мат рял, сравняваше ни с кучета, пращаше ни да пасем овце, правеше се на обиден на народа си че не е гласувал за него, шофира коли за 200 000 долара, докато в Скандинавието депутатите няма слуебни коли, а карат велосипеди. В ИЗраел кметът на Тел авив си подари заплата, също и Тръмп, дори нашият Доган го стори. Борисов обаче - НЕ! вмето това си увеличи заплата, увеличи си и отпуските.ОБаче според данъчната му декларация, е един беден човек -12 000 лев

50

Анонимен

преди 7 години

Бюджет на БАН - отказани 10 милиона отгоре на това което е бил миналата година.Бюджет на НСО - 40 милиона и още 6 милиона за джипове за 2 години. УАУ!Какво върши НСО - при атентата срещу Доган 100-200 бодигарда от НСО гледаха как атентатора се разхожда 100 метра като на плацдарам. В САЩ или Русия бих го гръмнали в първите 5 метра.2008 г. Моторист мина на 2 метра от Първанов пред очите на 20 гарда от НСО и...нищо.няма генералски оставки. За такъв гаф в САЩ половинатаСикретС. щеше да си отид

49

Учуден съм

преди 7 години

че никой не коментира мегаскандала.Борисов е поръчал масово за Горското стопанство джипове за по 200 000 долара и сам ги шофира. Но най-възмутителното - джиповеет не се използват от Горското стопанство, а от НСО. Като са били предназначени за НСО - да бяха писали НСО в договора.Така са спестени пари.Джиповеет трябвало да се използвата 2 години - а посел какво? нови джипове за 200 000?12 джипа по 200 000 - 6 милиона! Няма 2 милиона за годишнина на Левски, но има 6 милиона за НСО.

48

до 65

преди 7 години

това е най-смешното твърдение.Патриотите ако искаха можеха отадавна да са във властта. Лично Борисов е предлагал на Каракачанов поста министър на отбраната и той е отказал . Но да се хвърля държаваат в хаос преди Коледа е недостойно. ИМа да се приема един тежък бюджек, който Герб опитаха да прокарат между капките, да се направят нови изборни правила - поне 7-8 месеца за да мине в Държавен вестник, да се справим с имигрантите.това налага да има кабинет сега, Борисов е безотговорен.

47

Пита се

преди 7 години

в задачата - Сидеров - лош- - лош.Защо не използавха повода, за да си махнат имунитетите депутатите, а? Така нямаше да се занимават днеска с Цветанов - утре със Сидеров, вдругиден с някой друг!номерът бе да се отърват от Сидеров и да го направят кротък, а никой не се замисил, че той говореше много истини. Как един не се отказа от папането?

46

Анонимен

преди 7 години

Патриотите не успяха да се накрадат като реформаторите и сега искат да си наваксат.

45

до 62

преди 7 години

Човек може да си променя идеите с течение на времето. Сидеров поне се оказа прав за Мутавчиев, шафа на артистите - преди няколок месеца ченгетата го хванаха пиян-залян да шофира. Ама трябваше да не си прави пи-ар Сидеров а да викне полицията и после - журналистите, за да излезе акция на ГДБОП и щеше да има разултат. Но понеже Мутавчиев е личен приятел но Бойко - Сидеров излезе злодея.

44

Патритите

преди 7 години

искат намаляване на субсидиите - Герб се опъваПатриотите искат пари за наука- Герб се опъва да дадат 10 милиона на БАн - като че ще строшат бюджета.А могат да раздават милиарди за некачествено саниране.Патриотите исак по-високо пенсии - Герб се опъваПатриотите иска водни оръдия по границата и задължителан казарма -Герб казва НЕ

43

Анонимен

преди 7 години

Сидеров, не ти ли омръзна толкова години да си фурнажийска лопата? Не може да показваш по Алфа разни факти колко долни хора са сегашните ти дружки, а после да се прегръщаш с тях в името на България. Просто не е почтено. Ама ти тая дума май не я знаеш. Ако имаш поне малко достойнство се оттегли. Достатъчно пари натрупа и за себе си и за потомците си.

42

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов споделил че колега от "Герб" директно му споделил" Абе вие луди ли сте? ако вдигнете пенсията на 300 лева и изгоните афганситанците ние - Герб - през живота си няма повече влезем в Парламента."

41

Анонимен

преди 7 години

Българинът ще избере патриоти само и единствено кога ножа опре до кокал,опре яйцето до з.......и няма накъде!!!Явно тайно таи в себе си някаква надежда,че някой ще дойде с белия кон и ще го оправи!!Оставете,тая дет я мислите няма да стане!!То не бяха политикономист,цар,пожарникар,сервитьори и инженер-химик превърнали се в банкери,юпита от царски кабинет,физкултурници,социолози................!!Всичко до което можа се докопа този народ и го вкара в борбата!!Полза досега-нула,зеро,зироу!!

40

Пари

преди 7 години

в България има ужасно много просто се краде.КТБ - 4 милиорда, НЗОК - 2 милиарда, Заем - 16 миилорда, некачествено саниране - 1 милиард, пътищата са още няколоко милиорад, 5 милиарад се раздават на ромите под формаат на цигари без бандерол, алкохол и допускане да не се плащат данък сгради, ток и вода.АЕЦ БЕлене - 2 милирда,Пари има държава стига да не се краде.Знате ли, че ако ги субсудиите на партиите станат 3 лева остатъка може да се използва всички пенсии да се увеличат с 200 лева.

39

алекс2

преди 7 години

Днес в България свестните смятат за луди-казал го е Ботев ! Като чета неграмотните коментари верно че си заслужаваме дереджето ! Друго нещо си е Бигбрадър,фермата ,чалгата азис и другите простотии с които сме заливани безплатно от *** ценности !