63

Стю

преди 7 години

РБ-Реформаторски блок.Не-Разбойническа банда-РБ.

62

диди

преди 7 години

Рептили! Само да има ***! Тече пяна от устата им!

61

Лукар Пърмов

преди 7 години

Можете ли да ги забравите тези хубавци на снимката? Нещо се натискат да ни управляват! Особено "Вечната Пръмова" в розовото костюмче!Дано Господ се смили над нас, че тия са по-опасни и от Гербаджийските престъпници! Защото са по-гладни от тях, все пак, две години във властта са нищо, няколко откраднати милиона от обществени опръчки и още толкова от рушвети и комисионни са, дето се вика, джобни пари! Особено за оная с кривата уста и розовото костюмче. Както и за нищожеството Лукарски.

60

Анонимен

преди 7 години

"Той не залагал на Патриотите, защото не можел да си позволи да даде властта на хора, които слагат под въпрос ориентацията на България към ЕС и НАТО."Превод: Плевнелиев не може да си позволи да даде властта на хора, които нямат благословията на Меркел. ЕС и НАТО ви ги подхвърля само за да ви сплаши, основният му мотив е, че патриотите не са либерасти.

59

Анонимен

преди 7 години

РБ нямат никаква обществена подкрепа, за да съставят правителство. Това е все едно 5 човека да са гласували за теб и да вземеш властта.

58

до 70 Отвратен

преди 7 години

Ти да не си симпатизант на тия отпадъци от РБ ?.

57

до 70 Отвратен

преди 7 години

Кво ти е виновен на тебе комунизма бе, кат си са родил след 2000- ната година ?.

56

Отвратен

преди 7 години

До Анонимен 61 Ти остави Ботев и Левски , а кажи какво ще правим с Радев и Нинова, че нещата взеха да отиват на зле.Радев поведе борба с неоосманизма , а не срещу неокомунизма както се очакваше.

55

Анонимен

преди 7 години

Помислете малко,има бая независими и те имат интерес парламента да работи,а има и други!Просто,трябва ГЕРБ да ги държи за топките,както те него засега!

54

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ пак ли ще се отмята - на това Народът му казва - Фурнаджийска лопата .

53

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха.колко са смешни!Е как да гласувам за тия карикатури,като сърце не ми дава.

52

Куцкарев

преди 7 години

Ей голям мерак за властта, аа пърдон просто много искат да ни оправят.

51

Adibas quma

преди 7 години

Te si padat samo po originali...Vtora raka proekt ne e za tesi feodali...

50

отврат

преди 7 години

Значи мнозинството гласувайки за Радев ясно показаха, че са уморени от всичките безполезни за джоба на българина евро-атлантически бля-бля-блянове и сега на кого дадоха мандата... МАЙКО МИЛА!!!! Изобщо какъв е смисъла от тези избори?!?!!

49

Анонимен

преди 7 години

Ще вземе, как няма да вземе. Ще ръфат кокала до последно. Докато дишат ще се борят за власт и пари. Те си живеят в самодостаъчност, от врвме на време се пресещат за нас, за да изкубят някой лев или да забъркат някоя далавера. Ако Левски бешр жив щеше да им плюе в лицата, а Ботев щеше да увековечи тяхната мерсост и подлост в поема на срама

48

анонимен

преди 7 години

дрьжте кокала здраво има 1 милиард в образованието и 1 милиард в лекарстватадо 22 януари 2017 да сте приключили

47

111111

преди 7 години

Ръбатите управляваха държавата и докъде я докараха?.....Забравени бяхте, вие от СДС, откъде се пръкнахте, бе? Куневица ли ви подлъга пак???....Срам и позор!

46

Това е шанс

преди 7 години

Ако рекат, могат да направят кабинет от добри експерти. Ако са достатъчно добри, може и да няма предсрочни избори - трудно постижимо е, но не е невъзможно. Ако управляват толкова време, може и да постигнат успехи.Но има две условия:- Без Пръмовата снаха, ако не искат да станат обект на подигравки и ненавист.- Да успеят да избегнат вечното нашенско боричкане за власт и келепир, при което най-некадърните и корумпираните се докопват до най-възловите постове. Но това е трудно постижимо у нас днес

45

Анонимен

преди 7 години

СеДеСе-то никога няма повече да види власт в моята държава! Това да им е ясно.

44

трагикомедия

преди 7 години

Трайчо: Не щем с Борисов! Искаме Борисов да е с нас.