7

Циник до особеност

преди 7 години

Това което си написал - не важи за Хабиболрахман (баси и именцата) Ман*гал....той и на 100 год. Пак ще е животно!

6

особеност

преди 7 години

До Наблюдател - Дете е до 12, след това е teenager или както му казваха невремето "подрастващ".Подрастващите (teenagers) представляват всъщност същества в период от живота, който се определя като "възрастта на животното".

5

Наблюдател

преди 7 години

"Детска педагогическа стая" !?Дете е до 12, след това е teenager или както му казваха невремето "подрастващ".

4

Циник до 6

преди 7 години

Цитат от статията:........"Мярката е наложена на Фазел Ахмадзай, Фахимхан Сафи, Муджип Хахман, Хабиболрахман Ман*гал и Шерага Гуламсахи Хасан. "На ****нгал слагам звездички защото шантавия сайт сигурно ще цензурира и собственото име на ****нгал -а!!!!!Ааааааааааахахахаха....не мога - хомункулусите....вчера излезли от пещерата!

3

Анонимен

преди 7 години

Всяка вечер по 20 бича за лека нощ. Като чуят думата България и треска ще ги тресе. И при връщане в рОдината някъде над морето да изметкат поне половината самолет в свободен полет. И животинките да похапнат прясно месце.

2

Анонимен

преди 7 години

В Афганистан за това изпълнение ще им отрежат главите.В Пакистан ще ги обесят.В Индия също.В Африка биха ги убили от бой и изяли.В Сащ полицайте щяха да ги застрелят.Само в БГ ще ги съдят 5-10 години,ще ги оневинят и те ще тичкат в Страсбург да съдят държавата.Единствената надежда е да хванат хепатит и на по-късен етап да пукнат от рак.

1

я по-полеко

преди 7 години

Дедо Сорос ще дърпа непослушни ушета.