15

Анонимен

преди 7 години

До DO 7Що си толкова ***, вродено ли ти е или си обучен?

14

Joko

преди 7 години

Мерджанов, недей да се пъчиш толкова много ! Това не ти е Ямбол ! Вместо да ходиш да си "копаеш лозето" и да агитираш за избори можеше да отидеш поне веднъж до Харманли!

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

Имаше референдум с ясни резултати,или вече забравихте уважаеми българи.Маневрите за разсейване тепърва предстоят.

12

Askeeer

преди 7 години

Nali imame chetnici - da idat dnes da pomagat na bejancite v Harmanli?!

11

много

преди 7 години

ама много мразиш бе човеко, дори човек, който не ти е направил нито зло, нито добро още , за г-н Радев говоря, така че успокой се , глас народен, глас Божий, укроти се и *** да си похарчиш стотинките, които вземаш да клеветиш и плюеш.

10

Анонимен

преди 7 години

Радев е избран за Президент и с клетва или без може да влияе на нещата . Нинова защо не отиде в Харманли , нали е много устата или само по телевизията се грижи за хората .

9

Анонимен

преди 7 години

До DO 7Не се прави много на устат че тези ги забъркаха точно тези дето ги боготвориш мазните продажни тикви а и май забрави че тази плазмодия плевела не го избра НАРОДА а го натресе тиквата, докато Радев е избран от НАРОДА - НАРОДА говорили ти нещо ааа - КАПИШ

8

Анонимен

преди 7 години

До DO 7проактивния проруски *** радеф - ок а плевела краварска *** ко праим сега

7

DO 7

преди 7 години

Ти Плевнелиев го остави, ти кажи проактивния проруски *** радеф що не се интересува от случващото в родния му регион? Можеше да носи с кофи вода на жандармерията, че да заредят водното оръдие. Има ли желание, има и начини. Той просто ше си кротува, ще следва заповеди и ще си взима заплатка. Недостойна персона е този, ПОЗОР!

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4какво общо има Радев с това бе, нито е влязъл в длъжност нито клетва е дал - а защо плевела не иде да видим колко е достоен ааа или неговото достойнство се изразява в това да затрият България и народа и

5

Lora

преди 7 години

Господин депутатът Мерджанов, као толкова много иска да знае какво се случв, да се качи на мерцедеса и да иде да види какво става в ХАрманли. Депутатите имат достъп до тези места, както и право и задължение да наблюдват. За сведение на другаряа Мерджанов, колегите му от други европейски страни активно упражняват това си право, посещавайки центовете за бежанци и дават конструктивни предложения за решение на проблемите, а не популистка критика.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Стига си драскал ей така да се намираш на лаф. Радев може да иде след 22 януари в Харманли но за сега можем да продължим да гледаме цирка на герб с измекярската си политика

3

до 1

преди 7 години

Радев не е положил клетва. Понял?!

2

еделвайс

преди 7 години

Депутатите да не се правят на много умни, защото не са. Те допуснаха всичко това да стигне до тук и да се случи. Защо?! Еми да си кажат защо!

1

Анонимен

преди 7 години

Другаря Радев да отиде като Президент в Харманли и да се разпореди какво да се прави . Нали БСП се хвалят , че е техен Президент.