6

Анонимен

преди 7 години

Направили са го в България ,защото знаят каква ние съдебната с-*** ,могат да минат и условно а Румъния години има да гният по затворите

5

Анонимен

преди 7 години

еее тия са пълни ***. Трябвало им пари и решили да крадат.за целта бедните хора намерили 2 автомобила, екипировка, пистолет, ей така без пари.Вложили хората, бизнес развивали.

4

Анонимен

преди 7 години

Да не са гледали Let's Be Cops

3

Анонимен

преди 7 години

Предайте ги на Румънските власти защото в мутроландия ще им дадът 1 година условно с 2 години испитателен срок! А в Румъния 20 години не им мърдат за фалшива униформа пистолет и фалшив буркан. В румъния не си играят когато някои се представят за фалшиви полицейски служители. Да сте чули в Румъния някой да напада и бие полицай? Не сте няма и да чуете защото там има закони и се спазват. Докато в мутроландия няма нито закони нито някой ги спазва.

2

зяпнал

преди 7 години

Ег*ати наглеците :))))

1

Анонимен

преди 7 години

Предлагам делото да се даде на съдийката, която стоя след работно време за да може ТАЙНО да наложи мярка домашен арест на турския убиец на българско семейство.Тя е доказала че срещу 30 сребърника самоотвержено може да погребе всеки случай- някои платени момичета имат повече чест.