15

kuku

преди 7 години

До 11То викаги е имало и има внедрени агенти в митниците, но те са там само за да контролират да няма отклонение от паричния поток отдолу нагоре срещу процент!

14

Някой

преди 7 години

Какви доказателства! Вижте имотите и начина им на живот ! Защо ни мислят за ***!не им изнасяяя!

13

Анонимен

преди 7 години

Kadrite na gerb ba4varova. 26 g kradat schofiorite vijte v kakvi kaachti jivejat ptosti miridlivi mitni4ari snajat da bijat ds ritat. S mrasnite kubinki bes da imat pravi tova sa urodi ne slujiteli na reda psuvat govorat na ti selenduri v sofia doschli no koi e vinoven schefovete ministera

12

Анонимен

преди 7 години

До НякойМного добре знам какво ставаше по тввое време на Д.мост по времето на Васко. Вие си отивахте от смяна с 800-900 долара, но и доста отчитахте по-нагоре. Ако знаеш обаче какво ставаше на гара Разпределитерна по времето на Юго ембаргото ще ти се завие свят.

11

Анонимен

преди 7 години

До *** и свидетелствайсъдията ще ги пусне поради липса на достатъчно доказателства, ти пак ще плащаш, ние пак ще им даваме заплати, а след оправдателната присъда ще имат право и на обезщетения, които пак ни е ще платим, а не прокурори и полицаи.а може и по друг начин - изкарват смяната навън, гръмват един, заравят го в градинката и ги предупреждават, че при следващ сигнал пак ще дойдат :)Да видиш дали няма да гонят камионите да им връщат парите :)

10

Анонимен

преди 7 години

"Не съм взимал подкуп. Човекът си ги изпусна, а аз хукнах след него, за да му ги върна", обяснил граничарят. Ти кой лъжиш бе, до сега не съм чул полицай или митничар да връща пари, за ресто да но за пари не.

9

Анонимен

преди 7 години

Гоних шофьор, за да му върна паритеи съдията естествено ще му повярва и ще го оправдае, особено ако го цапнат с някоя пачка по главата.

8

Аман!

преди 7 години

Корупция, корупция..., всеки знае, че я има! като не можете да докажете по методите до сега, що не вземете да си внедрите агенти сред митничарите и ще ви стане ясно всичко, тъкмо ще си съберете доказателствата по-лесно и няма да се образуват тези опашки по границите. Ще се спестят и пари по всички схеми! Айде безплатно ви давам акъл, без комисионна! И без това служителите от икономическа и др, разследващи институции си клатят краката...

7

Анонимен

преди 7 години

Трагедията идва от това, че от тези митничари няма нито един случаен. Кой с връзки, кой с плащане-ето така се назначава там, пък и не само там. И какво следва-човека дрябва да се "отблагодари" или да си върне инвестицията.

6

do 7

преди 7 години

Кокошкари -да. Бедняци - определено не. От доста хора са откраднали.

5

ми бегай

преди 7 години

До бивш от Д.Моств Румъния като не ти харесва, ЕС сме вече, не Татово време. Там също можеш да кандидатстваш за граничар, научи езика и действай.

4

Байо ви Ганьо

преди 7 години

Биг Брадър вижда всичко, тръпнете гaдoвe подкупни, сън да не можете да спите, през носа да ви излязат мpъснитe кинти!

3

бивш от Д.Мост

преди 7 години

Румънските и български граничари на Д.мост работят бюро до бюро, но заплатите на румънците са два и половина пъти по големи и при пенсиониране се пенсионират с 80% пенсия от последната заплата, а не като българските им колеги с 36%. След пенсиониране пенсиите им се увеличават по швейцарското правило, а не като у нас по немското. Разликата при увеличенията е в пъти. След пенсиониране те отварят магазини или ходят по света, а нашите стават охранители.

2

Иди и свидетелствай

преди 7 години

в съда, бе! Кво се обясняваш анонимно по нета? Да ги зарешетят всички за по 2-3 години ефективно, пък тогава ще повярвам. А сега ще ти разкажа какво ще стане, съдията ще ги пусне поради липса на достатъчно доказателства, ти пак ще плащаш, ние пак ще им даваме заплати, а след оправдателната присъда ще имат право и на обезщетения, които пак ни е ще платим, а не прокурори и полицаи.

1

Анонимен

преди 7 години

Карам ТИР и винаги имам пари за даване. Не д имало веднъж да не съм дал. Направо си е неписан закон. Минаваш и даваш. Инак не минаваш. Какво има да се доказва.