44

Шоп

преди 7 години

До ПаметливЕ па, е па!Как ли па не го е докарал наш Гоце от Сирищник!Синедрионът е продиктувал на Корнелия кого да предложи за президент, а после е имал грижата изборът да стане. този генерал ще е удобен и послушен.Вие само от това си направете извода - коскоджа ми ти генерал, а някаква си там Илиянка Йотова ще го заплашва, още преди да са го избрали - да не бил посмял да направи нещо неизгодно за нейната партия-столетница, щото ...Ти не знаеш ли, че президентът е надпартиен ***, Илиано?

43

Паметлив

преди 7 години

Радев го докара Гоце и трябва да признаем,че дъртия лисунгер разбира от интриги!Най-голямата грешка на БСП беше,че не си го прибраха след президентството!Той е по-тарикат от цялото Политбюро и идеално приляга на тая партия!Вместо това залитнаха по "модерното ляво",ама онова с шареното знаме...Резултатът е налице!Да очакваме че *** ще се справи с партийните "рентиери",дето са окупирали ръководството на Столетница си е доста оптимистично.Ама тяхна си работа.Нещо съвсем друго е нужно на България

42

Щирлиц

преди 7 години

Да,сигурно2Затова отказа по-подпобно интервю пред Россия24,защото не "бил минал вторият тур"!Ама се напъва да мине за проруски...Не ставаш брат,бил си на специализация на запад.Поредното червено марионетче,чийто конци ще ги дърпат от запад.

41

Нина

преди 7 години

"Наложен е само от горе и от мен. Да е ясно. Подчинява се на мен и изпълнява всички партийни поръчки!" Това безобразно арогантно същество Нинова. Мисля, че вече всички са наясно, че са гласували за нея и БСП, когато са гласували за другаря Радев.

40

Анонимен

преди 7 години

Съществото от снимката без капка срам поиска отпадането на плоският данък въведен от тях! Комунистите винаги когато се о*ерат искат друг да чисти след тях!

39

Анонимен

преди 7 години

НАЙ ВАЖНИЯТ ВЪПРОС В БЪЛГАРИЯ Е ЗАЩО БЕДНИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-БЕДНИ ДОРИ И ДА СЕ ПРЕГЪРБЯТ ОТ РАБОТА И БОГАТИТЕ ВСЕ ПО-БОГАТИ ДАЖЕ И ПО ЦЯЛ ДЕН ДА СИ ПУШАТ СКЪПИТЕ ПУРИ.ЗАЩО ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИТИЦИ И ВИСОКО СТОЯЩИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА ПОЛУЧАВАТ БЕЗУМНО ВИСОКИ ,НЕЗАСЛУЖЕНИ ЗАПЛАТИ И ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА РАБОТЯТ ПО ЗА 400-500 ЛЕВА. ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ Е ГЛАВНАТА ,КОЯТО ДЪРПА БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО И ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ !СЪДЕБНАТА РЕФОРМА СЪЩО Е МНОГО ВАЖНА. ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА БАЛА......

38

Анонимен

преди 7 години

До наблюдателМислиш ли, че някой ще се хване на лъжите ти, ***? Орешарски въведе ЗАДКУЛИСИЕТО! Той остана в историята, като най-жалката марионетка досега. Едва ли има и един министър в правителството му, предложен лично от него. И лъжата за изтеглени 1 милиард е за безпросветните му избиратели. Правителството на Ореха изтегли за краткото си съществуване между 5 и 7 милиарда дълг. И аз съм бесен на Борисов, поради чието малодушие нито един крадлив комунист не бе вкаран в затвора!

37

Анонимен

преди 7 години

Вервам и! Тя е най-честната жена на света!

36

наблюдател

преди 7 години

До Анонименкогато беше на власт Орешарски ,бях на улицата и стачкувах....бях бясна на БСП ,гласувах за ГЕРБ, но след като отмина емоцията...започнах да се ЗАМИСЛЯМ ! какво направи Орешарски, с какво те върна назад? или изтегли 1 милиард а след него ББ 16 !!! Герб са 8 години на власт и всичко е тяхно! цялата държава му е подчинена! и сега сме цъфнали и вързали! аз гласувах за РАДЕВ и сега ще дам шанс на БСП

35

Анонимен

преди 7 години

Гледам другарката Нинова и си задавам въпроса: Има ли нещо свястно произлязло и предложено от БСП/БКП/??? Е нема - както е казал шопа. Сега се отмята и от въпросите на референдума, за които уж БСП щеше да гласува с две ръце. Те видите ли - БСП щели да решат кое е най-добро за народа. Не знам нищо за генерала, но помня, че Орешарски, който ни върна години назад, пак не беше член на БСП и уж беше неутрална фигура. Добре че президентската институция не може да направи такива поразии, но знае ли се?

34

Не е вярно

преди 7 години

Наложен е от Американците. Харесали го поради две причини!Прилича удивително на Ал Бънди, и е *** като Ал Бънди.И пенеже не ни обичат, са го лансирали него -- хак да им е на българите. Президент Ал Бънди.А, Йотова е дебело подобие на Пеги

33

Червеното острие

преди 7 години

е малко изхабено и ръждиво.

32

Умре коньо

преди 7 години

Ниенова, подава оставка.RIPGEORGESOROSНема кой да те храни, заедно с другите гробари на РБългериъ.

31

Анонимен

преди 7 години

Само до преди 2 дена мн надъхана разправяше как задължително ще гласува за 3 те точки от референдума ЗАЩОТО народа искал, трябвало да се съобразят бла бла бла, днеска в предаването започна да дава задна...Щели комисия да съберат да анализират и да решат кое най се ДОБЛИЖАВА до искането на хората.... Радев е независим, не е наш, сега - Радев е наша кандидатура бсп спечели...И всичко това 2 (два) дена след изборите..WTF.

30

Вече се вижда

преди 7 години

Как на Радев му писва от Йотова и Нинова. Кога ли ще ги сиктирдоса? Нинова ще остане на сухо.

29

Анонимен

преди 7 години

Как се става председател на борда на директорите на едно от големите външнотърговски дружества, без да имаш и един ден управленски опит?За една социалистка питам

28

Анонимен

преди 7 години

27 - Под Партия се разбира Йотова и Пеевски.

27

Анонимен

преди 7 години

Тва Нинова, истината говори от нейната уста.

26

Анонимен

преди 7 години

Една лъжа, повторена 100 пъти, не става истина. И как така е ваша кандидатура, нали уж беше независим? Ама му дръпнахте повода още на пресконференциятя.

25

Revolution_

преди 7 години

Един такъв съюз би проработил, това ще е нещо ново. Патриотите са повече от турците и видяха в Радев, това което видяха и в обединените патриоти.