42

Анонимен

преди 7 години

А кога ще намалим броя на депутатите ?!? Ако Плевньо не беше отменил този въпрос чрез конституционния съд, бъдете сигурни, много повече хора щяха да гласуват на референдума. ИСКАМЕ 120 ИЛИ ПО-МАЛКО ДЕПУТАТИ ! Нямаме даже 7 мил., за какво са ни толкова много депутати. Ние май сме държавата с най-много депутати на глава от населението....

41

П.Петров

преди 7 години

Кметовете се избират мажоритарно, но това не им пречи да са корумпирани до един.Електоратът като е овчедушен и овчеглав, мажоритарният вот не помага !Освен това мажоритарният вот означава само процедура по избор, но не и процедура за отнемане на мандат, заради неспазване на поети ангажименти към избирателите.Това простият "мат'риал" вдява ли го ?

40

Анонимен

преди 7 години

Определено ГЕРБ са политически труп на едни нормални парламентарни избори , но не бих се учудил ако скоро се върнат с още по голямо мнозинство в резултат на протестен вот , защото пак виждаме как всяка партия дърпа чергата към себе си и обмислят как да извършат някаква формална промяна или по удобния вариянт да я оставят някъде в бъдещето да се случи.

39

Анонимен

преди 7 години

А кой цяла година не се вясваше в парламента?! А пък сега имате искания! Срам нямате ли бе! За забрана е тази разбойническа "партия"!

38

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов и тумбата му вият на умряло. Довиждане, ПП ГЕРП!

37

София

преди 7 години

до Чака-рака народнещо си се объркал,ние от 1878 сме роби на русия

36

Чака-рака народ

преди 7 години

До 32 АнонименА, анджък - надявах се повече хора да са го разбрали... Ама, както казах - ще го разберат догодина на изборите...П.С. "***" от долу значат бу-гари, ама тия под-логи тука и това са цензурирали...

35

Анонимен

преди 7 години

КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПОЗВОЛЯВА .12 ХИЛЯДИ ГЛАСА НЕ ДОСТИГНАХА ДА БЪДЕ ЛЕГИТИМЕН .

34

Чака-рака народ

преди 7 години

Едно ще ви кажа бра... (щях да кажа братя, ама ще се дистанцирам) *** - чалгата далеч не е добър съветник!Няма да изпадам подробности - не е подходящо тук, пък и надали лесно ще разберете...Но... с две думи Чалгара ви подхлъзна в полза на Мутрата и това ще лъсне на предсрочните избори догодина...Нали не мислите, че американските господари на тиквата ще го оставят туко-така да се изниже и да остави един народ да благоденства без робство...Просто тактика - една крачка назад - две напред...

33

БАБА КУНА

преди 7 години

ПРИ МАЖОРИТАРЕН ВОТ ГРОБАРИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ХОРАТА ВЕЧЕ ТОТАЛНО ГИ МРАЗЯТ.

32

Анонимен

преди 7 години

До Лицемери Лицемерничиш като другарката Цачева .Когато си слушал тази песен, отдаавна не стрижаха .

31

БГ

преди 7 години

НОВА ВЪРЗАЛКА,БЪЛГАРИ ВНИМАВАЙТЕ.

30

Анонимен

преди 7 години

До еделвайсНе си много умна. Референдума не дава никаква политическа легитимация на Слави. Гласува народа за точно определени неща. Тези които са гласували със сигурност нямат желание да гласуват за Слави.

29

Анонимен

преди 7 години

Саше и друг път си се вслушвал в коментарите и си пускал статии по тяхно мнение. Та нито един журналист или социолог не каза и не зададе въпроси за истината, а тя е че всеки кабинет направил реформи през мандата си губи катастрофално, заради несъгласието на народа с реформите и е така от 2007 година до сега.

28

еделвайс

преди 7 години

Нещо не ми е ясно?! Референдумът беше коментиран в лош смисъл. Референдумът бе орязан и даден на едикой си уж независим съд. Сега ИЗВЕДНЪЖ референдумът бива одобрен. И не само това - бърза се да се приложи. Хм! Ти да видиш?!?!?! Може би Бойко се убеди в мощта на Слави, и ще прави опити да се доближи до него?! Едва ли не да се "вплете" в неговата мощ. Знам ли?! НО!!! Слави не е глупав, и едва ли би се поддал. Знам ли?!...... Политик у нас беше *** дума. Дано вече не е!

27

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ЕЛА СИ БЕ "***"......ЕЛА ДА ПАЗИШ ГРАНИЦАТА !!!!!!АЗ ШЕ ТЕ ЗАМЕСТИМ У ГЕРМАНИЯ ......НЕМАШ ГРИЖА ,БЕ .......!ЗАЩО ОЩЕ СТОИШ ПРИ ТИЯ ФАШИСТИ .....ХА,ХА,ХААААААААА...ЕЛА СИ НА СЕЛО!

26

ахахаха

преди 7 години

Тези многоумници не рзбраха ли, че ГЕРБ срещу вързано магаре няма шанс на балотаж?

25

Анонимен

преди 7 години

Референдумът не мина, ама Борисов бърза да го приеме.Разбрахме, че той го е поръчал

24

наблюдател

преди 7 години

Аз пък искам кюфтаци. И две ракии.

23

Анонимен

преди 7 години

Аз например съм още по-краен! Не 120 депутати, а само 28! За всяка област по един. За какво са по няколко депутата на област, след като хората дори не им знаят имената. Ако е един, всеки ще го знае и дири сметка.