19

Циник до WTF

преди 7 години

Ясно....вързвай бомбите на кръста и юруш! Включвай се в борбата на братята ти афганистанци ....и всякаква друга ислямска г*меж.Болен мозък!

18

WTF

преди 7 години

До ***:Да, симпатизант съм им. Както и на иракчаните, афганистанците и либийците. САЩ, които били най-големите "защитници на демокрацията и свободата", отидоха и им взривиха страните без никой да ги е молил. Промениха не само техния живот, но и нашия. Култивираха си тероризма и сега цял свят трябва да се страхува. И да кажа - не съм симпатизант на руснаците и техния Крим - те също са престъпници.

17

Анонимен

преди 7 години

Като как ще го победите,точно Вие?С продължаването на приемането на мюселмани ли? Или може би с шествия по улиците на политици?А не сетих се като давате стабилни социални ,,помощи,, и като ги оставите дс живеят в квартали безплатно и полиция там да не влиза за да не ги притесява/а е и по здравословно за полицайте/

16

Анонимен

преди 7 години

Терористите направо са се уплашили като са разбрали че ще ги борят със свещи и концерти :) Смях в залата - други методи трябват но те едва ли ще дойдат от изкуфял дъртак и предрусал плейбой.

15

Циник

преди 7 години

Европа няма да победи - Европа ще трябва да търпи - изгъзиците на гостите на Меркел!

14

Циник до пръц

преди 7 години

....аха...само в Русия няма атентати....В Норд - Ост чеченците не можаха да избият много...но виж руските спецчасти издушиха (с газ) има няма 300 души.

13

Циник до WTF

преди 7 години

Голям симпатизант на сирийците си се извъдил нещо! Някой от тези навлеци може и до теб да се взриви.Докато се давиш в собствената си кръв, и ла**** си спомняй колко си печен!Аман от надпринципни шеметаци!

12

WTF

преди 7 години

Ще се разплача... Франсетата имаха огромен принос за случващото се в Сирия, което доведе до смъртта на стотици хиляди хора, както и огромни разходи и вълнения в Европа. А сега заради някакви си там застреляни сто човека в някакъв клуб, които умират в Сирия иначе на ден, цял свят трябва да се просълзява... Да бе... Заслужават си съдбата и дори им е много малко. Но те политиците им реално потриват доволно ръце и харчат стабилно пари за "сигурност".

11

Анонимен

преди 7 години

Какво точно ще победиш? Загиват невинни, а тези които са виновни са с охрана и недосегаеми. Разбиват държави, довеждат хората до мизерно съществуване и им предлагат да дойдат в техните държави, за да живеят мизерно по други стандарти. Отдавна всичко сте го свели до пари и затова е така. Явно не всичко се купува.

10

пръц

преди 7 години

Държавата в Европа с най много мюсулмани-Русия.Най голямата джамия в Европа в Русия.Съюзници на Русия-мюсулманските Иран,Сирия.Нито една цивилизована християнска държава в света не подкрепя Русия.Украйна е нападната и разделена от Русия,като губи своя територия която е анексирана от братска Русия.Руснаците избиват християни в Украйна и Грузия.Евразийския съюз-Казакстан,Узбекистан,Таджикистан и друци станове.Целия християнски свят е във война с Русия.Истината е че Русия е мюсулманска ***.

9

Имам Баялдъ

преди 7 години

Сбогом Европистан. Ясно е че скоро ще има халифат. Кой ли ще му е столица? Париж, Берлин, Рим, Лондон. Залагам на Рим. Все пак е най редно да е той. Все пак оттам са пращани кръстоносните походи. Да бяха живи Карл Мартел, Хан Тервел , испанските владетели , които отблъснаха пълчищата и окупаторите. Наполеон на фона на пирамидите избива 6000 мамелюки, а дава само няколкостотин жертви. Не става само с фанатизъм. Иска се мозък.

8

Турчинь

преди 7 години

Е ко да каже!?? Че след 50 години няма да има Франция и французи ли. А ще стане точно това.,

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Това вече е диагноза !Да твърдиш, че отново ще бъдеш ***.бан и в същото време да твърдиш, че ще победи.Как ?Част от терористите си ги отглеждат самите западноевропейци, а другата си ги внасят чрез "емигрантите".Тогава как ще бъде победен тероризма в Европа ? Как ?Може да го победи Путин, защото ФСБ и другите служби за сигурност в Русия действат с желязна ръка.Меката китка на западноевропейците само възбужда терористите и те изнасилват отново и отново Европата ...Факт !

6

Интернет е велик

преди 7 години

Какво значи те.ро.ри.зъм някой л-у-д да взри.ви нещо си ами това може да се случи 1 от 100 000 000,100 (милиона) ,ако ви е страх пуснете тото 1 от~14 000 000(14 милиона) и ще имате по голям шанс да живеете в Цюрих или Виена като богаташ отколото да ви думнат арабески,а вие продължавайте да си храните тунеядците-корумпирани служби,политици,журналисти те от страха се хранят!

5

Кръстоносец

преди 7 години

За да разберем този момък и други такива като него ето някои ключови моменти от един много образователен филм за ИслямаОпределенияИслям = подчинение на волята на АллахМюсюлманин = някой, който вече се е подчинилИслямът вярва, че световен мир ще има когато целия свят се подчини на волята на АллахВярват че света е разделен на две:Къщата на Исляма: "дар ал-Ислам" и Къщата на войната: "дар ал-харб"Неислямския свят се счита че е във война с исляма докато бъде подчинен.

4

пръц

преди 7 години

Само в Русия няма атентати.Нормално,все пак само запада напада мюсулмански държави,Русия ги защитава.Ако не беше тя до сега исляма да е заличен като религия.Сега приятелите на Русия ще обеснат как еЕС и САЩ нападнали прекрасните братски държави Ирак,Либия и Сирия и как Путин помагал на чалмата Асад и чалмасонатите сирийци от прогнилия запад.

3

Анонимен

преди 7 години

Лошото е че от тврора страдат невинните хора, а за политиците са взети всички възможни мерки за сигурност. Дори при нас поръчаха за тиквата и пудела му две лимузини на стойност 5 милиона лева. Докато деца умират, защото не могат да съберат някакви десетина хиляди евро.

2

Анонимен

преди 7 години

Много ги знае нещата тоя, и час, и ден, и място! Всичко знае той и още неколцина като него

1

не е за смЕх

преди 7 години

Проблема е ,че терористите убиват невинни хора защото е по-лесно ,а не тези които докараха нещата до тук.