53

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че т.нар. социологически прогнози са чисто и просто платени опити за манипулиране и нищо повече. Така или иначе е безумно по мненията на шепа хора да съдиш за милиони, че и с точност при това.

52

Румбо

преди 7 години

Проблемът не е в социологията въобще,а в КУПЕНАТА/МАНИПУЛИРАНА социология!Сигурен съм,че е имало доста хора,дето са били вътре в нещата,но са продали съвестта и професионализма си на дявола!Естествено е доверието в тях да падне.У нас-същата работа-нагушени с крадени герберски пари социолозите тръбяха за победа на Цецка!Ами да бяха погледнали анкетите в интернет!Те,разбира се не са точни,но дават представа за тенденциите,а и извадката е голяма.Освен това над 80% от хората имат Нет!

51

анонимен

преди 7 години

Много са прави социолозите но какво да правят като хакерите на Путин решават нещата Да знаете ,че е руска работа те фалшифицираха изборите в САЩ а следващата година ще го направят и в Германия.Много големи ***,и у нас ще се опитат да го направят на балотажа за президент.

50

Параграф 22

преди 7 години

Дотук добре. Сега да спират войната в Сирия, да се връщат нашествениците обратно кой откъде е, да си преподелят там на мене на тебе и да се отложи ТСВ поне засега. Те това е справедливост.

49

Анонимен

преди 7 години

Браво Тръмп, евала Доналде!

48

Наблюдател

преди 7 години

Просто показва колко безполезна и измислена е тази професия социолог..

47

Анонимен

преди 7 години

аз пък си позволявам да смятам, че множество социологически врачки се изкушават да манипулират, а после го играят изненадани.

46

Анонимен

преди 7 години

истински съм изненадан,ще бъде интересен мандат, за китайците интересните времена са проклятие,предстои да видим

45

Анонимен

преди 7 години

Руснаците празнуват победата на Тръмп сякаш Русия е станала американски щат. Като премуртат ще разберат, че нищо не се е променило !

44

Анонимен

преди 7 години

Както казаха сутринта водещите по ВВС - за следващите избори ще наемем я октопод, я мармот...

43

Наблюдател

преди 7 години

Белият мечок беше значително по-точен от социолозите и то без хонорари. Да е жив и здрав!

42

Георги

преди 7 години

Бърка се "социология" със "социологическа статистика". По този начин се подменят няколко факта: 1. Социологическата статистика, за разлика от икономическата не е толкова точна наука.2 Статистиката като цяло дава вероятни прогнози които впоследствие социолозите представят пред публиката като твърди резултати. Например: статистиката казва вероятността гласовете за Тръмп да са 48% +/-4 е 90%. Това звучи ли ви като "Клинтън печели" ?

41

Анонимен

преди 7 години

Га задуха ледения вятър от северо-изток, да видите скоро колко сибирячета ще се надъвят от довчерашните евроатланти.

40

Анонимен

преди 7 години

Да не мислите, че е случайно, че нашия балотаж е няколко дни след американските избори?

39

Анонимен

преди 7 години

От 5цвенокожи всеки четири са гласували за Хилари.Повечето от гласоподавателите на Тръмп са бели.Правете си сами извод.

38

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев и президента Тръмп ще се разберат отлично двамата са завършили военна академия.

37

Анонимен

преди 7 години

Криворазбраната глобализация на Обама и Клинтън,бездействието пред Русия,двойният стандарт,доведоха Тръмп на власт.Поради тези причини се състоя и Брекзит.Как биха реагирали САЩ,ако повече от милион мюсюлмани нахлуят наведнъж,в страната им?Нито една страна не може да приеме това без сътресения.Миграцията си има свои,собствени правила,дори и при война.Светът още не е готов за подобна инвазия,наречена от демократите-глобализация.

36

Победата на Тръмп –

преди 7 години

Дипломите им и след това *** им кратуни на дръвника на тези измислени сосиолалалози

35

Анонимен

преди 7 години

Републиканци, демократи, демократи..... Ред си беше на републиканците да папкат. Такава им е демокрацията. Само социолозите не разбрали....

34

Deplorable

преди 7 години

Мотов, ***, гледаш ли? Е ние сме следващите, Генерала ще е президент. :D