74

Анонимен

преди 7 години

На вниманието на всички бивши,настоящи и бъдещи президенти, премиери,министри, депутати,областни управители,кметове,съветници и т.н. "демократично" избирани и назначавани управленци и служащи:през гугъла-24 сериен филм за "демокрацията по нашенски":"Слуга Народа - все серии подряд, 1-4 серии комедийного сериала"

73

Анонимен

преди 7 години

О-о-о-х ТНежко и и горко на България с гакава президентка.

72

Анонимен

преди 7 години

Само стратега от Мировене-Димитър Пенев е подходящ за президент.Няма по заслужил от него.

71

Анонимен

преди 7 години

ако не пометем Цачка на първи тур, гербавите ще продължат геноцида си върху България. Искате ли единайста година те да крадат държавния бюджет и некадърните им хранту т ници във властта да продължават да правят не каквото трябва по закон а каквото им хрумне.

70

До 78

преди 7 години

Много си ядосан, но те разбирам! Как може мъж ходил войник да гласува за тази повлекана? Така и така чалгарите гласуват за нея да беше поне някоя фолк певица. Те поне са засукани, подържани жени.

69

Анонимен

преди 7 години

Само като си представя Тетка Цачева главно командващ българската армия и се питам: мПредставям си Тетка Цачева главно командващ българската армия. Генерали и козируват. Мъже къде сте бе? Хайде тези, които не са ходили войници надъхани, гласуват по инерция. А другите? Не мога да допусна, че човек с мъжко себеопределение ще гласува за Цачева. Борисов се гаври с вас. И искате да бъдете уважавани. Не искам да обиждам женската природа, но за мене това са "мъжете", които ще гласуват за Цачева.

68

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

/..агент Иван/КАРАКАЧАНОВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ---СА ПРЕДАТЕЛИ И РУСКИ АГЕНТИ ОТ... ДС/БКП!--ТОВА СА РУСКИ АГЕНТИ НА ЗАПЛАТА ---В БЪЛГАРИЯ!!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ ---СА ПРОТИВ ГЕРБ!!ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ --СА ПРОТИВ ЕС, НАТО И ТУРЦИЯ!ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ---СА ЗА СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА МИГРАНТИТЕ КЪМ ЕС!!/....това го гласуваха преде 5-дни в Брюксел/

67

баи хо

преди 7 години

До Професор....... ти си голям ТИКВАР,

66

Ами.,

преди 7 години

Щом искате американски президент в родината си,гласувайте за Радев! Ако пък се радвате на празните си кесии,болното си здраве,разпродадената ви страна и избягалите ви деца,гласувайте за ГЕРБ..! Про бита кофа с вода не мож напълни.

65

Соц

преди 7 години

13

64

Анонимьо 70

преди 7 години

Бреееей, тук имало симпатизанти на картелите!

63

М, да ...

преди 7 години

До Пилот МИГ 29За съпругата на ген. Радев ли иде реч? Фурия ще е първата дама, тогава!

62

Пилот МИГ 29

преди 7 години

Абе всички ли забравихте че тоя смехурана Радевина искаше да свие едни 10 милиона и нарочно съсипа самолетите? Забравихте ли как рева в полза на руснаците ? Българите може да сме малък но за сметка на това изключително п.р.о.с.Д народ.............

61

Анонимен

преди 7 години

Марешки!За да натрие носовете на картелите!

60

Анонимен

преди 7 години

До 67 АнонименМа Цеца стругар не е жена! За Татяна /Татянко/ същото хортуват! Та коя ще е таз жена?

59

ист

преди 7 години

Митьо пищова измести шофьора на самолет Радев от второто място.

58

М, да ...

преди 7 години

До САМО ГЕРБ!!!64ти Гербер фърчиш както обикновено! ВВС и генерал Радев летят!пп. презирайки летящите с възторг пълзят/фърчат влечугите! Охльова ГЕРБ скоро ще фърчи от високото ... дет се е покачило с пълзене!

57

До 34

преди 7 години

За Каракачанов-изход преди 1 часНе забравяйте че Радев и Йотова готят засилване на подпомагане на мигрантите, за което тя гласува преди седмица в европарламента. Цачева чрез ББ пък иска да настанява постоянно мигранти в Бг (постановление 208 за постоянно заселване). Изводът е че 3-тия по техните агенции Каракачанов може само да ни отърве от напаста.Най-разумно е да се гласува за него - иначе се гответе да ставате мохамедани.6+ 12- т.е. 2/3 от хората искат да стават мохамедани!!!!! - ***

56

САМО ГЕРБ!!!

преди 7 години

ДРУГОТО СА ---РУСКИ ПОДМЕТКИ И ...БИВШИ АГЕНТИ НА ДС/БКП!!!ВЪН--ПЕНСИОНИРАНИЯ/менте/ ГЕНЕРАЛ ОТ ВВС....на 5-самолета!

55

yonko

преди 7 години

KATO ZNAETE KOJ 6TE E PREZIDENT, ZA6TO SI 4E6ETE SAMO EZICITE?!