12

Анонимен

преди 7 години

сериалът е добър, показва минусите на времето, човешки филм, драмите на героите са там, виждат се, който не иска да не гледа, но ще изпусне. Руснаците знаят как да правят кино, сериали също. А инак има и турски сериали, и пуерторикански, да са ви честити

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Ако е така, дали и твоя син ще е т*ъпак?

10

Горан

преди 7 години

До zeus: Не мисля, че има много масови убийци до които Йосиф Сталин би стоял, като майка Тереза! Изключено!

9

гайбаньоориджинал

преди 7 години

До Анонимен3Болгария па воздухе-така става ли?

8

гайбаньоориджинал

преди 7 години

До Анонимен7Благодарение на този "***" картата на Европа е такава каквато я виждаш.Хитлер е бил победен но не са били победени онези които са го създали а те от своя страна не спират да чертаят нови граници дори след края на военните действия.

7

Алекс 1

преди 7 години

До Анонимен Не го пропускайте - вижте режисьорските решения, сценария, изпълнението и , още нещо важно:умението да се изплъзнат от цензурата.Даже, мисля си, значително по-качествени са и речта, и интелигентността, сравнени, да кажем с просторечието,сладникавия сюжет и диалози, в "брадъри", тур.-сериали и чалга-канали.А Гинзбург, си е Гинзбург!

6

Анонимен

преди 7 години

сталин не е нищо повече от б.оклу.к.

5

Алекс 1

преди 7 години

До zeus Яков, големият син на Сталин, е пленен от немците през Втората световна война. Разказват, че немското командване е предложило на Сталин да разменят сина му, срещу фелдмаршал Паулус, предал се в плен на руснаците при Сталинград. Смята се, че Сталин отговорил:"Не заменям редник, за фелдмаршал" и така обрекъл сина си на смърт.А филмът си заслужава вниманието, особено при режисьор като Гинзбург.

4

Анонимен

преди 7 години

Още един филм, който ще пропусна

3

zeus

преди 7 години

До Анонимен 2Това е една от версиите, така или иначе е факт, че Сталин е отказал да го размени.Сещам се за много масови убийци в историята, пред които Сталин е направо майка Тереза, но понеже е лош руснак е демонизиран, а за западните му аналози се мълчи.

2

Анонимен

преди 7 години

Едва ли някой ще го гледа по тази "телевизия"

1

zeus

преди 7 години

Сталин има още един син, Яков, артилерист, заловен от немците и убит след като баща му отказва да го размени с пленен немски генерал, да бяха направили филма за него.