18

AAA

преди 7 години

Всеки 10-ти получава депресия и се чувства некомфортно от допълнителния стресай стига глупости ,стрес ,мрес, само първия и втория ден може да има малка разлика. Ако се преместете да живеете в Канада примерно, 6 часа разлика , че умрете ли пфф . никога не съм имал депресия или болести за 1 час ,2 пъти годишно , да не го сменят всеки ден

17

Анонимен

преди 7 години

Дано доживеем да отменят тази глупост ,която само създава напрежение и болести .Все някога трябваше да стане.Всичко изкуствено създадено е вредно за човека .

16

Анонимен

преди 7 години

За брюкселските зелки не е достатъчно да им кажеш НЕ. Трябва да те изследват. Трябва да се похарчат едни пари, да се изпишат купища хартия, и тогава ... зелките ще решат дали пък резултатите от изследването не пречат на някоя друга европейска ценност - безцелното харчене на пари.

15

Зико

преди 7 години

Да се върнем към астрономическото време сега и стига толкоз тормоз! Някои смятат, че лятното е по-подходящо, защото при зимното още в 5 се стъмва, но през зимата, така или иначе денят е най-къс. А нима е нормално през лятото да се стъмва чак към 22? И в последните 2 седмици сутрин в 7 е съвсем тъмно, защото всъщност си е 6.

14

Анонимен

преди 7 години

Е, тва е най-важната работа. Браво. Някакъв социалист франкофон ги прави на ваймуни две седмици с договора им с Канада, имигрантите са им хола, безработицата им е 10%, те времето мерят

13

Анонимен

преди 7 години

"Брюксел изследва европейците вредно ли е лятното времеЕвродепутатите натискат за отмяна - увеличава стреса и пътните инциденти."---"Брюксел"-ските зелки да изследват ВРЕДНИ ЛИ СА МИЖАВИТЕ ПЕНСИИ НА ДВА МИЛИОНА НЕМОЩНИ БЪЛГАРСКИ (т.е. европейски) ГРАЖДАНИ!! Дреме им на хората за "час напред - час назад", ГЛАДНИ СИ ЛЯГАТ!!

12

Анонимен

преди 7 години

не ща да го връщам часовника добер си ми е лятот ад се стъмва късно а не в 5 следобед

11

bolbov

преди 7 години

За мое съжаление това лято аз също се оказа една от жертвите на тази глупост наречена лятно време.Поради заетост не можах да вляза в лятното време което предизвика в моя случай силна нервност клаустрофобия без сънища и като капак перде на дясното око през юли.Пазете си здравето приятели то е единственно богатство което притежава и много лесно загубва човек.Здравето няма цена защото е безценно

10

Кики

преди 7 години

Вредно е времето в което живеем, благодарение на Брюксел!

9

Анонимен

преди 7 години

По-голяма тъпотия от смяната на времето - няма! Премахнете тази простотия!

8

До 6 Анонимен

преди 7 години

Нещо доста си се объркал.Скачай на Гугъл да се образоваш малко - кой го е въвел, кога, в кои държави го има, в кои го е имало, но е премахнато... А бе образовай се!

7

Анонимен

преди 7 години

"ЕС и без това не е особено популярен и не бива да причинява допълнителен стрес на хората", заяви Алла Сендер.Това ме разсмя.73% от германците били против, но въпреки всичко въртят стрелките.В този "съюз" цари такава демокрация, че никой не смее да си каже, когато една идея му се струва ***.

6

Анонимен

преди 7 години

mnogo yasno che e vredno... ***, da ne sme v 19 vek.

5

Анонимен

преди 7 години

Да бъдат проклети краварите, които измислиха тази шитня! Да си увеличат печалбите, без да се съобразяват с хората. Както сега правят с ГМО продуктите. Които ще бъдат признати за вредни, когато затрият половината свят.Между другото, от въвеждането на лятното часово време, през 1972 година, престъпността и психиатричните проблеми са нараснали с 300%.

4

Анонимен

преди 7 години

ТОВА НЕ Е ОСНОВНО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОБЛЕМА ЗА ЛЯТНО ВРЕМЕ. ДОБРЕ Е ЧЕ СЕ ПРОМЕНЯ ВРЕМЕТО.

3

смЕх

преди 7 години

Ако нещо се промени то ще е заради млеконадоя на кравите а не заради хората крайно време е да изметем брюкселските лентяи ЕС в този му вид не е нужен никому.

2

Kiffla

преди 7 години

Не знам дали е вредно, но е адски досадно. По-добре да го махнат.

1

da

преди 7 години

Аз съм за отмяната на лятното часово време. Нека всичко да си е по астрономическо време,