41

Flex

преди 7 години

Заплатата е толкова, колкото може да мине. В софия не се навиват на 600лв, инак с удоволствие биха плащали работодателите толкова, докато в по-малките градчета има доста свободна работна ръка. Има си плюсове и минуси - вярно, генерално се получават доста повече пари заради по-високата конкуренция, но е един мръсен, претъпкан град, часове по задръствания, значително по-скъп за основните неща - храна (особено заведения), жилище. Знам, че мръсен и претъпкан го направихме тези, които дойдохме тук :)

40

K

преди 7 години

Това не е вярно! Средната заплата в страната е много под 700 лева! Дори в София повече, от половината хора получават под 1000 лева. Разбира се, това не се отчита от статистиката, защото работят "на черно"...

39

Sofianec от класа

преди 7 години

Абе кво ме интересува колко вземали с*е*л*я*н*и*т*е в провинцията? Важното е ние столичани да имаме прилични доходи и да живеем добре, да си гласуваме за нашата си партия ГЕРБ, която се грижи за нас с предимство и лятно време да ходим на море у Гръцко.А селяните в провинцията ряпа да ръфат.

38

Анонимен

преди 7 години

До scbgвсеки в Бг има поне едно наследствено жилища, въпроса обаче е зашо искаш да почнеш от 0 в нов град

37

Анонимен

преди 7 години

Пълни лъжи, в софия, доста хора взимат от 600 до 800 лева, какви лъжи за 1200 лева говорите.

36

Анонимен

преди 7 години

Моите уважения към хората от Видин, ама неможе 26 години като коне с капаци да гласувате все за червени апаратчици и да искате всичко да е ОК, иначе ако погледнете географскогто положение на региона има всички предпоставки да е един от най-богатите

35

Валяй Сухой

преди 7 години

Само камшик ще оправи България (но не руски)!

34

scbg

преди 7 години

До АнонименС 3 наследствени, всеки знае какво да прави. Проблемът идва когато почваш от 0, не зависимо от кой град.

33

Ротшилд

преди 7 години

За да спадне драстично безработицата и да няма такива фрапиращи разлики в заплащането, трябва на всички да им се отнемат по някакъв начин жилищата и да бъдат пуснати на въртележката на ипотеките и наемите. Така никой няма да може да си позволи да безделничи по цял ден или пък да работи за малко пари, защото в края на всеки месец ще го очаква една тлъста сума, която трябва да погаси. Така е масово в София, а скоро и в останалата част трябва да стане същото. Още в началото на прехода го казахме.

32

Бай Иван

преди 7 години

Защо се получава това.1. Голяма част от жителите на София живеят или под наем или изплащат ипотека. Като цените за 80 кв са от 600 лв на горе. При тези цени само луд би се наел да работи за по-малко от 1000 лв. (ако са 2-3 човека може и за 800), но ако е само семейство забравете.2. В София има голямо търсене на работници ( вижте в Джобс за 1 ден колко обяви има в София и Видин ).3. Колкото и налудничево да звучи, живота в София е малко по-подреден, има повече магазини, заведения и млади хора.

31

11111

преди 7 години

Заплатите са едната страна на медала, а разходите за живот в София колко по-големи са от разходите в другите региони, примерно във Видин? Да не се окаже, че с тези 648 лева във Видин може да живееш по-добре, отколкото с 1261 лева в София?

30

Инженер

преди 7 години

Там и управляват най-закоравелите комунисти и се краде най-много от обществените средства. Уж се отделят много средства за развитие на регионите, но те отиват за персоналното развитие на няколко кмета, съветници и техните фирми. Малко се влива в икономиката и стига реално до хората. Преди да сте ме отпочнали: не казвам дали са бесепарски или гербесарски комунисти. Общо взето все тая, а който иска нека спори колкото иска.

29

Хемингуей

преди 7 години

Ми тя София е 99% съставена от селски бекове бе! ТО софиянец - няма такова животно, всички сте родом от провинцията. Ц*ървули!

28

Анонимен

преди 7 години

Аз пък съм си дал 3-те наследствени апартаменти под наем в София и си живея на село с 2000 на месец, стигат ми, малко бач в и-нет оше 1200-1500 немога да се оплача, чист въздух, асмички в двора, изба с вино .....какво му трябва на човек

27

Хемингуей

преди 7 години

До до Хемунгуей 2Ходете по Средиземноморието! Не ни липсвате! Радвам се, че ви изгонихме, селските софийски бекове. Изобщо не се връщайте! Не ни липсва нито селянията ви, нито дисагите ви с манджи!

26

до Хемингуей

преди 7 години

Селските бекове сте вие от провинцията! Ако ни сме ви съсипали лай-морието, да не се оплакваме как ни заляхте хилядите си простоти роднини, които се натресоха при нас, да ядат от баницата на готово! Марш на село

25

До 20

преди 7 години

Ти си номер 1 човек. Възхищавам ти се. Моята е 100 000, ама в VND :D

24

Анонимен

преди 7 години

Ми да си сменат кемета във Видин, те там от край време си гласуват за червената номенклатура пък после що им били ниски заплатите

23

столичан

преди 7 години

Абе кво ме интересува колко вземале *** в провинцията? Важното е ние столичани да имаме прилични доходи и да живеем добре, да си гласуваме за нашата си партия ГЕРБ, която се грижи за нас с предимство и лятно време да ходим на море у Гръцко.А селяните в провинцията ряпа да ръфат.

22

до Хемунгуей 2

преди 7 години

Лайн-морие си е от хиляди години - цялата канализация на Европа се влива в него, а и не знам колко атомни централи има, ама ти/БургЪзкия батка си търсиш оправдания/. А ние си ходим по Средиземно море, щото е истинско море, а не ке-***!