61

сминдух енд чесън

преди 7 години

У Видин заплатата на кмета вдига средното ниво

60

Анонимен

преди 7 години

Ами еднакво - пощите са го решили назначават се в софия и се водят изнесено работно място!

59

Анонимен

преди 7 години

Софиянец съм. Родил съм се, изучил съм се и работя в София. На 47 години съм. Взимам 730 лв. Хората около мен взимат максимум 900 лв. Интересно, май живеем в паралелни светове с автора на тази манипулация.

58

Анонимен

преди 7 години

До БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!!*** в Прага и Берлин нема русофили в парламента

57

БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!!

преди 7 години

Видин-648лв,София-1261лв,Прага-3000лв.,Берлин-5000лв.Докога,братя българи,докога????

56

Анонимен

преди 7 години

Абе вие сте много зле. В София били вземали 35 лв повече. А вие наясно ли сте колко струва животът в София.

55

Запознат

преди 7 години

Аз съм от Видин и мога да ви заявя откровено,че такова чудо като 'една и съща работа' тук и в Сф просто няма.Видинчанина е мързелив,не е инициативен,обича да покрадва и да скатава колкото се може повече.Проблема на нашия регион са хората- нищо друго.Тези, които бяха малко по- оправни или немързеливи избягаха(и аз избягах) останаха сърдити,мързеливи и зли помияяри,*** които търсят далаверата и много малко свестни хорица,които едва преживява.

54

реалист

преди 7 години

БАНАНОВА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

53

Анонимен

преди 7 години

Камелия,не им вярвай на данните написани от някой който хал хабер си няма от съответните градове и заплатите там.Какви 670..680 лева заплата в Смолян или Видин.Поразходи се и попитай хората какви заплати получават...ако вземат 500..550 лева са щастливци....Средностатистически....аз ям картофи,шефа месо и средност.ядем мусака...го беше написал колегата...

52

Дедо Гого

преди 7 години

Каква Сидни бе? Не виждате ли ,че днес са пропуснали да обявят звездния си рожденик или именик от Танганайка,от където се предполага ,че са и те ! Щом рожденниците им са от там ! Много се притеснявам и как върви подготовката им за всите им светии ! Драскащи безделници !

51

Анонимен

преди 7 години

Доста от приятелите ми се върнаха по родните си градове. Като се вземе предвид че наема за двустаен в София е около 500-600 лв (в някой нормален квартал), то излиза същото да работиш в провинцията за 500-700 лв. Остава проблема с намирането на работа и то работа в която не те експлоатират. Хубавото в София е че ако не ти харесва дадена работа може да я смениш бързо, особено ако си квалифициран, докато в провинцията 2-3 работи да смениш и си до там.

50

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не съм съгласен че живота в София е по-скъп, по-скъп е може би за тези които живеят под наем, пътувам доста командировки и определено хранителни стоки, обзавеждане, дрехи всичко в София е по-евтино, просто има много повече конкуренция което сваля цените.Но конкретно за Видин, ами там самите хора са си виновни за ситуацията в която се намират, никой от София не им е отишъл да им избира некъдърните общинари и кметове

49

Присмехулник

преди 7 години

Къде ги дават тия средни заплати по 1264 лева в София ,та да кандидатстваме и ние ?!?! Щом средните са толкова къде са по- високите заплати? Средните би трябвало да са за посредствените среднисти ! А да видим автора на тази глупост ,какво ще отговори ! Ама това изглежда е някаква платена глупост, като се има в предвид кои пише тук!

48

дебел депутат

преди 7 години

кви заплати , кви пет лева , ЗРЕЛИЩА и ПАСТИ ЗА НАРОДА .

47

София

преди 7 години

Не се лъжете, хора.В София има огромно количество трудещи се, които работят за 650-1000лв.Наистина има хора, които взимат по 7000лв на месец, но те са единици, спрямо общата ситуация.За София заплати около 1500-2000лв са си направо късмет.Освен това животът в Столицата е значително по скъп.Пак се опитват да разделят обществото.

46

Кирил Софийски

преди 7 години

Какви са тия глупости ?!?! Аз живея и работя в София . Висшист съм с дълъг трудов стаж и заплатата ми е горе - доле добра ,осемстотин и кусур чисто ! А като гледам тук излиза ,че нещо ме ментят ! Аз ли живея в друга София или тези които пишат тези глупости ?!?!

45

Анонимен

преди 7 години

da be da, koi s obrazovanie raboti v sofiq za 4-500lv, te sa tolkova bez obrazovanie ne rabotqt

44

Анонимен

преди 7 години

А някой от Вас да е чул във Видин да протестират за нещо ? аз не :) явно тия пари и условия на живот ги удовлетворяват напълно :)

43

Анонимен

преди 7 години

Това наистина е безобразие.Но нека видинчани и други да знаят, че и в София много хора работят за по 400-500 лв, и не винаги ги получават редовно. При това, много от тези хора имат образование и квалификация. Безобразията са тотални, но управляващите си питат ушите!

42

софийски гaзap

преди 7 години

Еееее тия пъ скрийте се с ваще 7 хилки ве, мизepници! Яз зимам 45-50 хилки и нагоре, сичките ми прятели и те не падът пот 40 хилки, и пак пучти ми стигът, мъ не сафсем!