15

Анонимен

преди 7 години

велик министър , искай си парите от мафията която ходи до либия с кораби да ги " спасява " мигрантите т.е. докарва в италия или взимай процент .... или давай на наш боко

14

Анонимен

преди 7 години

защо след като ги спасяват не ги връщат в либия.така,както действат сега,най големите трафиканти се явяват италианската брегова охрана

13

до 9

преди 7 години

Цинико, ми ти що ги пускаш в България бе?!

12

nkavrakov

преди 7 години

Ха-ха...искрено се забавлявам като чета такива статии.Вече и на малките деца им е ясно че еврозоната е тръгнала към своя естествен разпад след изкуственото си създаване.Господин Джордж Сорос ,се оказа прав след вота на англичаните -Това е само началото на края.А България я чакат тежки години защото сега се храни и до голяма степен краде от готовите европари...а като ги няма вече те ..връщаме часовника...много назад.Моя съвет е -трупайте кеш и не харчете защото ви чакат тежки години.

11

Михал

преди 7 години

Ренци, приятелю на лудата Меркел. Кой те кара да плащаш? И защо ти не саботираш приема на ордите, като нормалните политици. Четат ти морал, защото действията ти са аморални. Докога да ти помагат? Колко ще приемате? Правиш ли си сметката какво ще стане, ако в Европа се изсипе целия свят? Аман от неадекватни типове. Бих те напсувал, но това ще ти донесе радост и затова ще се въздържа.

10

до Моряк и половина

преди 7 години

Е,същите неща ги каза преди 5г и Волен Сидеров,но тогава викахте луди други подобни!

9

до Професор

преди 7 години

Ха,нали Путин беше джудже,пък сега изведнъж дългата ръка...За ш.орошите да кажа-на Путин и други неща са му дълги,а някои стигат до трибуквията на много западни политици!

8

Турчина

преди 7 години

Нямам търпение за Грексит, Фхренксит, и тн

7

Анонимен

преди 7 години

ЕС умря! Бог да го прости! Амин! Парадокса сега е, че точно Русия отстоява европейските ценности :-)

6

Циник до 7

преди 7 години

Ще плаща ...че и ушите му ще плющят! Като няма смелост да каже СТИГА! Поредния Меркелски г*зоблизец. Хак му е!

5

Анонимен

преди 7 години

защо да плаща човека ? веднъж поема мюслитата,дето го налазват по море ,веднъж плаща на тези,които меркел е поканила у тях с по 4 съпруги и 23 мюсленца...

4

Анонимен

преди 7 години

РАЗПАДААААЙЙЙЙЙ!!!

3

Турчин

преди 7 години

Тази кочинка ЕС трябва да бъде изрината! Мерси на хемигрантите че ще допринесат за това. Малко остава. До 2020 ще е в историята. На бунището й.

2

Циник

преди 7 години

Спагетаджиите са поредната закъсала икономика в ЕС! Така ще е - когато някой няма топки да каже "СТИГА!" Да продължат с угаждането на дъртата Меркел! Спасявали ги! Ми вземете че пуснете фериботи, и Самолетни линии да извозвате чернокожата г*меж директно за Европа! Станахме дядовата ръкавичка за всякаква ***! Орбан и Словакия са му виновни - на крива ракета космоса и пречи!

1

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Аз затова не си купувам италиански коли. Само Аудита. Карам една година Аудито, после го подарявам на любовницата, ако е слушала и купувам ново. И любовница нова, че трябва да се мисли и за следващата година.