35

Анонимен

преди 7 години

под ръководсвото на вашингон ..мииииирно

34

Анонимен

преди 7 години

НИТО ЕДНО ЗЛО НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО!ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ СЪСИПАХА ЛИБИЯ, СЕГА ИДВА ВЪЗМЕЗДИЕТО.НА ЗЛА КРУША - ЗЪЛ ПРЪТ.... а Клинтоновица ???? Хилари ???..ето ви сега демокрация

33

Анонимен

преди 7 години

кой ли е виновен за убийството на Кадафи..кой ли пали войни по арабският свят и инвестира милярди в цветни революции и ДЕМОКРАЦИЯ .....аз не обичам Мак Доналдс

32

Африкански бонго

преди 7 години

А бе, Ренци, не е ли по-лесно просто да си пазите границата и да приведете законите в страната си в съгласие с бърза депортация? Всяка седмица в Италия влизат 5000-6000 негрии от Африка! Ако Унгария започне да приема част от тези негрии и да ги храни, какъв проблем ще реши това??? Нали те ще продължат да пристигат? Вие не ги връщате! Какво предлагаш? Какво ти е решението? Всеки африканец да може да дойде в Европа и да бъде разселван и обгрижван???

31

теоретик

преди 7 години

До nkavrakovЗвучи паникьорско. Но в този случай май е вярно. Не мисля обаче че един човечец с дребни ресурси ще може сам да се спаси, нито че решението е точно кеш хартийки. Могат да се спасят общности, области, дори малки държави, ако приведат икономиките си във форма на временна самодостатъчност. При форсмажорни обстоятелства да се трансформират временно в затворени системи, доколкото е възможно. Това е неефективно по принцип, за това е нужен механизъм на превключване с различни степени.

30

май дигат седянката

преди 7 години

Той Ренци за едно поне е прав. От какъв зор да внасят някакви пари, а после да врънкат ЕК да им ги връща? Така или иначе кашата, която забърка Мекрел ще струва само на Италия много милиарди, в пъти повече от вноската, която ще си спестят. Като цяло този ЕС отива на кино. Колкото и да се мълчи по темите Дойчеб.анк, миграция, италианска финансова криза и пр, това не премахва проблемите. На историята не й пука за това че сме в поза "щраус".

29

Анонимен

преди 7 години

Ами вместо да ги спасявате и после да търсите "съчувствие", оставете ги на собствената им съдба в морето. Само че, когато участвахте в агресията срешу Либия, не ви пукаше. Сега плащате за тази грешка и е редно да плащате вие (италианците), а на помощ да са ви французи и англичани. Иначе един прави магариите, друг да плаща. Този филм тук си го гледаме непрекъснато в изпълнение на БГ политиците. Стига сме плащали за чужди грехове!

28

nkavrakov

преди 7 години

Европейският съоз се клати,банките печатат пари и се опитват да набутват ипотечни кредити въпреки нестабилността,надуват нов имотен балон,правят всичко възможно да накарат хората да харчат и да купуват.Идват тежки времена.Трупайте кеш пари защото ще са ви нужни.Отделно мигранти ни заливат,политиците крадат от европарите ,стимулира се уж растеж но той е изкуствен....ситуацията ще експлоадира скоро май...

27

Анонимен

преди 7 години

Прекомерната консумация на жаби води до халюцинации, неадекватно поведение и мозъчно увреждане. Ей го този любител на водните пъдпъдъци как се е разквакал.

26

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо напоследък постоянно се цитира ТАСС и то по теми за ЕС или международни проблеми. ТАСС винаги е била гласа на руската политика и много успешно прибавя или вади по някоя дума от оригиналния текст за да го изопачи, а понякога пропуска цели пасажи и променя контекста на казаното.

25

Анонимен

преди 7 години

ЕС е прояден от корупция осилник.РАЗПАДАААЙЙЙ!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Ми то Англия след брекзита няма да плаща, сега Италия се отказва.Значи това е началото на края на ЕС, май.Щото скандалите идват с безпаричието.

23

Анонимен

преди 7 години

НИТО ЕДНО ЗЛО НЕ ОСТАВА НЕНАКАЗАНО!ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ СЪСИПАХА ЛИБИЯ, СЕГА ИДВА ВЪЗМЕЗДИЕТО.НА ЗЛА КРУША - ЗЪЛ ПРЪТ.

22

Анонимен

преди 7 години

О, *** Василева, не е ли по правилно да напишеш Сицилиянския проток, вместо Сицилийския проток?Е, ТОГАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПИШЕМ "нигериянски", "Белгиянски" или Българиянски

21

Анонимен

преди 7 години

Те седят на 3 километра от африканския бряг и чакат да ги "спасят".АМИ ДА НЕ ГИ КАРАТ В СИЦИЛИЯ, ДА ГИ ВРЪЩАТ ОБРАТНО В АФРИКА.

20

Гост

преди 7 години

Само да питам г-н Премиера, преди да бомбардирате Либия с Вашите приятели Франция и САЩ имаше ли толкова много мигранти?! Надробихте си попарата, а сега всички заедно да я кусаме, а?!

19

Булгар

преди 7 години

О, *** Василева, не е ли по правилно да напишеш Сицилиянския проток, вместо Сицилийския проток?

18

gtf

преди 7 години

До nkavrakovкраде се ама от фирмите на герп и дпс. Голямо чудо, като спрат парите, че няма да има стадион за 5000 в село с 600 човека.. но няма да плащаме и вноска. Много добре знае баба меркел, че се краде а в замяна бх изпълнява чинно всяко нареждане без значение дали е срещу националните ни интереси. Да напомням ли южен поток, приема на мигранти, сета и т.н.

17

гоше

преди 7 години

Не ми е ясно защо италианската флота обикаля бреговете на Африка и всеки ден "спасява" хиляди търсачи на щастие, които са излезли с дюшеци в морето на 1-2 км от брега и ги кара в Италия, а после смята че някой друг трябва да им поеме грижата.Престанете да извозвате хиляди от Африканския бряг!

16

Анонимен

преди 7 години

Ей, циници безмерни, значи Унгария ви е проблема, която само реагира, а не е създала казуса. А Германия, Кравария, Франция и всички виновни за кризата, дори не присъстват в изказването. Политик го наречи и повече не гообиждай.