57

Митко

преди 7 години

То северна София , но да хване и селата. Там ремонт не е правен от преди Татово време.

56

Анонимен

преди 7 години

Въпреки,че бай х***й няма да подаде оставка нито след първият нито след вторият тур,най-важното е да не се гласува за Цура рабфака.И не толкова заради външният и вид,ужасен стайлинг и умствен багаж,а защото е кандидатът на ОПГ ГЕРБ.

55

tg

преди 7 години

Дори не е смешно вече. Властта е в напълно некомпетентни хора, сложени на някакви постове в държавата. Да се чуди човек, те нямат ли деца, внуци или нещо, за което поне им пука? Предишните поне имаха акъл, вярно е, че го използваха и за крадене, но при желание правеха и добри неща. Тия дори и да искат, не могат.

54

klm

преди 7 години

Това прилича на улица ПРЕД ремонт.

53

Анонимен

преди 7 години

КАКТО Е ОБИЧАЙНО - МНОГО СА ОТКРАДНАЛИ.

52

ГРОБ

преди 7 години

Видими резултати

51

Анонимен

преди 7 години

То така се работи при ГЕРБ.

50

Продажни медии

преди 7 години

До 50Много добре го каза! Господарите на ефира наистина са гвардия! На мен специално много отдавана са ми паднали в очите тия продажници! Особено долно беше като се опитваха да се гаврят с Динко от Ямбол! За силните на деня от тях няма да чуеш и дума! Репортерите им са нагли и са като някакви хулигани, дори бих казал, че се държат като мутри! Дават ги предимно на правилните хора и чат пат на някой заслужил си, но задължително от ниските нива на власт!

49

50

преди 7 години

Естествено, Господарите са от елитната медийна гвардия на Тиквун Великолепни. Точно с такива *** Тиквун успява да граби вече 15 години. От 2001 е във властта, когато от мутра се превърна в Главен Секретар на МВР. А Барека е умряло куче, няма ка да ги ухапе, затова и 100 скункса ще му дадат. Господ ще ги съди.

48

Продажни медии

преди 7 години

За Фандъкова или за Бойко няма ли златни скунксове от мишките - Господари на ефира? Нима Бареков за думата "баджаци" заслужава скункс, а Бойко за чутовния цирк, който направи с номинацията за ООН, не заслужава? Бойко да е получавал скункс от "Великите" Господари на ефира? За Баречето 3 броя, но за гербаджиите няма? Много е лесно да се дават скунксове на хора като Бареков, който са си спечелили негативна слава! Ще видите, че за него ще има и 4ти, но за БАЦЕ и Фандъкова, никога! Продажници!

47

ГЕРБ БУТАФОРИИ

преди 7 години

Бай Х. се хвали, че строяли постоянно. За качеството и цената нищо не казва. Срам го е.

46

:)

преди 7 години

Обръчите взеха поръчката, Фандъка взе комисионната, предаде я на Тиквун, той резна лентата, даваха го по талавизора, журналята го хвалиха 3 дни... другото не е проблем на ГРОБ.

45

Анонимен

преди 7 години

УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОПАРИ - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !!!

44

Анонимен

преди 7 години

Тези хора сякаш са го правили изцяло на ръка, без машини, без измервания. Странно защо, няма ли технически ръководител, няма ли надзор от общинaта...

43

Анонимен

преди 7 години

Ако тръгнете по бул."Ботевградско шосе" ще видите какъв безмислен труд кипи по засаждането на дръвчета,нищо,че има доволно количество храсти,само дръвчетата им бяха кусура,за да може колите като се нацелят/да не дава господ/,вместо в тревата,да се джаснат в някое дръвче и нищо,че кварталните улици са като лунни пейзажи,но важното е лустрото,да покажем.че нещо правим,а всъщност харчим луди пари за второстепенни неща,а жаните забравяме.Но идва видов ден,т.е.избори и там ще ви покажем среден пр.ъст

42

Ало драскачи?

преди 7 години

стъпнеш, влезнеш, излезнеш ... вземете научете български бе драскачи неграмотни.

41

Анонимен

преди 7 години

Б.Борисов:"Строим като луди".Даааа,точно така,строите като луди.Ако бяхте нормални,щяхте да строите като хората,а не като луди.И крадете като луди.Но ние сме си виновни,защото ви търпим.

40

Аууу...

преди 7 години

Изключително грозно!

39

Анонимен

преди 7 години

Отидете и вижте как изглежда гробищният парк и в частност гробът на Моцарт. Направо да ти се притиска да умреш и да те погребат там. Алеи,тротоари,пейки,цветя, беседки маркировка,а тука тези крадливи ***, не стига че не могат едно нещо да свършат,но и взели че асфалтирали тротоарите. Някой да не си е направил алея към магнолиите, с плочките предвидени за тротоара.

38

Професор

преди 7 години

До 37Не си трамвай. Ти си комунист.