8

Анонимен

преди 7 години

През дедовия ми е за визите.Никаква СЕТА.

7

f

преди 7 години

Долнопробни изнудвачи, рекетьори. Визите за САЩ и Канада трябваше отдавна да са отпаднали само защото сме член на ЕС. Ще ни рекетират за нещо, което по принцип ни се полагат. ***. Все едно работодателят ти да започне да те изнудва да правиш някакви неща, за да ти даде заплатата, която си си изработил.Дреме ми за скапаните им държавици. Даже на екскурзия не съм се засилил да им ходя. По стандарт и качество на живот не могат да ме стигнат. Отрепките нереализирани на Европа са те.

6

минувач

преди 7 години

До 6Явно ТИ си ***, ама за всички е ясно на кого!Както е видно...само ТИ си кривата ракета, а не - Космосът!

5

zeus

преди 7 години

Иначе Бай *** иска да подписва, без да е чел 1500 страници сбит текст, без никой дори да му е дал да го чете, че понеже е много хубаво е засекретено ;)

4

Джедай Мастър

преди 7 години

Нашия *** вече подписал и се съгласил. Изваждането на виза за Канада изобщо не е проблем, пък и колко българи пътуват до Канада годишно, та падането на визите да е от особена полза за тях?

3

Момо

преди 7 години

Защо ЕС не иска да ги притисне? Визите ТРЯБВАШЕ вече да са паднали според правилата. От никаква СЕТА нямаме нужда.

2

Анонимен

преди 7 години

Никакво споразумение с краварите! Щом настояват толкова много, значи само те имат интерес от него. Както и дъртака юнкер и тиквата борисов.

1

123

преди 7 години

Я да си гледат работата!Ще наводнят пазарът ни с ГМО ***! Разбира се - не е само това....Не ме бърка виза-та.....ще си чакам за нея, както и ТЕ (канадците), ще чакат за българска!Боко-тиквата, ако продължи да упорства - за подписване на СЕТА, партията му ЩЕ Е последна, на следващите Парламентарни избори!