48

Анонимен

преди 7 години

Оставката на селянина от Банкя!

47

Анонимен

преди 7 години

Тая работа не става така .След като ти не се уважаваш как искаш другите да те уважават и зачитат . Колко Българи има имигранти във Канада и кои луд иска да имигрира там. Китаици,индици,Пакистанци, Филипинци, и наи различни джингитаици тия са им имигрантите на Канадците. Какви визи какви пет лева като маи никои не го интересува тая страна. Журналисти ваша работа е да питате господата политици КАКВО НИЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ОТ ТОВА СЕТА.Отговора да е кратък и ясен другото са лакардии

46

Анонимен

преди 7 години

който иска виза за канада ще е получи особено бандитите , далавераджиите на мен не ми трябва тяхното ГМО

45

маке-ариец

преди 7 години

Само така, така, така, така, *** да си яде миризливата сланина в Панелистан!

44

Анонимен

преди 7 години

Юнкер-са би ли ни обяснил, защо ние и Румъния сме с визи за Канада, а канадците си шетат без визи в ЕС?Къде е солидарността, ценностите и др. подобни изтъркани клишета в същият тоз ЕС? Не трябва ли ЕС да наложи визи на Канада?И защо отпадането на визите трябва да е свързано с подписването на едно неизгодно икономическо споразумение?След като сме член на ЕС, трябва да пътуваме без визи в Канада. А СЕТА, това вече е друга бира.

43

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво е това СЕТА, но ако е нещо като ГМО,по-добре без Канада.Стига ни грешката,че влязохме в Е.С.

42

началото на края

преди 7 години

Валонците са истинските европейци! Останалите са обикновени пунди.

41

Paul Magnette

преди 7 години

Paul Magnette, шефа на регионалното валонско правителство, деградира Юнкер&Компания и ги понижи до най-посредствени статисти. Сега Paul Magnette преговаря от името на 500 милиона европейци, а не клоуните от Брюксел!

40

Вуте

преди 7 години

До ГанюЕй продажни BG политици бей

39

Хюго Бос

преди 7 години

Не трябваше ли да отпаднат с влизането ни в ЕС? И как така Хърватия влезе след нас, а няма визи с Канада?

38

Тихомир Томов

преди 7 години

Пълна простотия ! Канада и САЩ бяха длъжни до края на 2015 г да отменят всички визи за гражданите на ЕС. Това не стана и трябваше ЕС веднага да въведе визи за тях като ответна мярка . Свобода и здраве срещу някакви си визи , ползвани само от малцина !

37

Ватерло

преди 7 години

Валонците са истинските европейци! Във Валония, във Ватерло, Наполеон беше бит. Във Валония, в Ардените и немците бяха бити. Тук загубиха битката и алчните канадско-американски концерни!

36

Анонимен

преди 7 години

Кой се е засилил за Канада и това ли е най-важното сега. Народът е беден и няма пари за хляб. По селата търговците отдавна водят сметките на тефтер. В кой век живеем

35

Анонимен

преди 7 години

Никаква СЕТА. Кой *** ще иде в Канада ?. Те от там бягат в Европа.

34

Българин

преди 7 години

Браво! Това е чудесна новина! Когато влезе в сила СЕТА ще можем да търгуваме свободно с Канада. Тогава всеки ще вземе няколко милиона кредит от банката, ще започне производство на стоки и ще ги изнася за Канада, защото търговията ще бъде свободна и всички ще забогатеем и ще живеем с висок стандарт на живот като канадците. Приятели, това е прекрасно.

33

Циник до Берлин

преди 7 години

Ако наистина живееш в Берлин - е срамно да пишеш подобни безмислици!!! КОМЕНТАР 20 МИ НАПЪЛНИ ДУШАТА! Сбито, ясно , точно до болка! Останалото са бръщолевения на хора, които си нямат понятие какво идва!

32

ined

преди 7 години

Дръжте си визите не ни трябва СЕТА, евала на валонците само те не клекнаха пред натиска.

31

Берлин

преди 7 години

Ми, това е чудесно. Хем безвизов режим, хем свободна търговия.

30

Анонимен

преди 7 години

Да се обединим всички трезвомислещи българи в това число не влизат евроатлантическият генетичен *** и да гласуваме срешу ГЕРБ и цялата десно- лява мафия.

29

Анонимен

преди 7 години

До М, да ...Юнкер въобще и изобщо не го е грижа за нашите визи. По-точно, с тях държи на каишка Боко и при нужда му показва моркова и тоягата. Ако го беше грижа, щяхме да сме вече в Шенген, с което проблема с визите е решен. На всички, освен на послушния пудел това вече им е ясно.