23

Браво!

преди 7 години

Браво!Блестящ ход на ген. Борисов, с който убива с един куршум два заека! Сега хем България ще се възползва от ползите от търговското споразумение, хем падат визите!Ген. Борисов е на ниво както винаги!Браво!

22

Анонимен

преди 7 години

До 6 ноември ще се нагледаме на сладки предизборни локуми made in Герб !

21

Циник

преди 7 години

А така....после Бат'ви Бойка не си знаел работата.700 000 българи ще тръгнат за Канада 700 000 афганистанци, сирийци, и иракчани ще се заселят у нас! Чиста работа! Пхахаха! Сичко е изчислено!

20

Анонимен

преди 7 години

Хем е хубаво хем лошо. До сега там пускаха само отбрани хора, сега ще тръгнат какви ли не. Макар че ромите не обичат студено. Едва ли ще се втурнат. Канада и нова зеландия са ми фаворити за емиграция. За сега ме задържа семейния бизнес и родителите

19

Анонимен

преди 7 години

Според Бай ***, Русия е виновна и за убийствата в Мосул и е нормално да и сложат санкции!

18

Ахаааа

преди 7 години

Демек иска да каже и последните, които имат малко ум в главата си да се евакуират от тая ***!

17

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата да се заеме с невероятно мизерните доходи в България вместо да ни занимава с пиар акции преди изборите!Голям страх го тресе, че Цачева ще изгуби!

16

melinda.faella

преди 7 години

До Анонимен AMI ДА ЛОЛЯМА Е РАБОТАТАТ ЗАЩОТО ДЕЦАТА НИ ЩЕ ИМАТ ОЩЕ ЕДНА АЛТЕРНАТИВА ДА С Е ОТЪРВАТ ОТ МУТРЕНСКАТА НИ ДЪРЖАВА! В КАНААД ЖИВОТА Е УРЕДЕН И ТО ОТЛИЧНО АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ И НАЧЕЛО НЕ СТОИ МУТРЕНСКА ГЛАВА В УПРАВЛЕНИЕТО! ДАНО ПОВЕЧЕ УМНИ ДЕЦА ЗАМИНАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ОСТАНАТ САМО СТАРЦИТЕ НАЙ НАКРАЯ!

15

шшш,

преди 7 години

ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ С ГМО ПРОДУКТИ

14

Анонимен

преди 7 години

Уро ди !!С мозъчни гънки на тиква Тиквата се произнесе

13

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

Предизборни трикове на Боко, които не пълнят хладилника на обеднелия народец!!!

12

Путлерастки трол

преди 7 години

Ууууууу. Остаяка на... как беше.... ъъъъъ... а, да, Гроб, свга пигледнах в журнала с опорките. Требуется отпаднат визите за най, най, най великата, могучая и развита икономичвски в света страна, с най-добрия стандарт на живот, и ние всипки знаем, че това е Путиландия. Долу американския слуга Бойко Борисов, горе руския патриот Ал Бънди Радев!

11

Кратун

преди 7 години

До всички будали - визите трябваше отдавна да паднат и без търговско споразумение. ЕС отдавна протестираше за нас. Това тук е просто театър.

10

Анонимен

преди 7 години

Щом червените отпадъци реват значи всичко е наред

9

Анонимен

преди 7 години

До 8Какво точно плащаш ? Май и ти не знаеш.

8

Кратун

преди 7 години

И какво правим, когато подпишем и се окаже, че било техническа грешка?? Не било 2017 а 3017.... Не можем да си оттеглим подписа, защото сме не сме страна по договора и не сме подписали директно, а "през ЕС". За да излезеш от такъв договор, трябва вероятно да излезеш от целия ЕС. Отсреща знаят, че никоя страна от ЕС няма да го направи, затова са толкова брутални.

7

Анонимен

преди 7 години

Баце прибра комисионната, разбраха се. Сега започваме да плащаме ниееее, а честито

6

Анонимен

преди 7 години

До 4За теб може да не е, но за мен е:) ми дишате прахта след 2017 народ глупав :D

5

Зиг

преди 7 години

Продадоха ни зад*ниците тези. Много важно, че имало визи. Все едно 5 милиона се грабнали в Канада да ходят или пък голям зор да си извадиш виза. Пробутват си американците скапаните споразумения, тука ни залъгват с близалки. Кон за кокошка.

4

червенушко

преди 7 години

Уаааа уааааа уаааа