26

Анонимен

преди 7 години

23. Ако знаеш колко си прав аз така направих преди 20 години и даже нямам носталгия което е много интересно.

25

Анонимен

преди 7 години

Добре , че преди 20 години избягах от Бьлгария кьдето за една бира те вкарват в затвора а афганистанците пресичат нелегално границата и нищо всичко е супер даже ги хранят после аре наздраве , че си налях ВОДКА.

24

Анонимен

преди 7 години

Еми бих го съжалил ама:- това не е първата му кражба - търси си работа стига краде!- краде биричка - това наистина е от първа необходимост- ходи по магазини - явно не е инвалидНе виждам никакво оправдание, че не работи. Иначе строга присъда ама предполагам му се е разминавало до сега. Защо не си е взел поука?

23

...

преди 7 години

Млади хора и не чак толкова млади! ИСТИНАТА Е ЕДНА БЯГАЙТЕ ОТ България! Това е ЕДИНСТВЕНИЯ ви шанс! Тука справедливост НЯМА да видите! Тук обират родителите ви по 40 - 50 пъти във собствените им домове и съден и осъден НЯМА тук обират пенсиите ви здравните ви вноски данъците ви и осъден НЯМА тук ви КРАДЪТ и ЛЪЖАТ и съд НЯМА! Съда е само за такива като тоя дето за 8.33лв. го хвърлят в затвора! А тия дето ОТКРАДНЯХА МИЛИАРДИ продължават да ви КРАДЪТ! БЯГАЙТЕ и не се обръщайте!

22

ined

преди 7 години

Нормално, ако беше неграмотен ром щяха да го пуснат след 24 часа

21

Любопитен

преди 7 години

Интересно в този случай,ако се вземе съотношението наказание/откраднато като стойност,колко ще лежат всички упражляващи който окрадаха държавата?

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Само не разбрах дали висшето образование е смекчаващо вината обстоятелство или му е "помогнало "да влезе в зандана.Мисълта ми е ако някога престъпя закона да се бия ли в гърдите че съм висшист или да си затискам парцалите като неграмотен.

19

Циник

преди 7 години

Уффф...сега съм спокоен...съдебната, и полицейска власт работят! Заавлията - гладен, и жаден....кой знае как му се е подиграл живота!И после - не работели властите!Работят та пушек се вдига!Жалка работа

18

Анонимен

преди 7 години

До ivailo1403И ще му осигуряваме издръжката там, докато той "лежи", вместо да търси работа и да се грижи за семейството си!Живеем в Абсурдландия.

17

...

преди 7 години

Не разбрахте ли че трябва да има положителна статистика. Затуй всеки кокошкар в затвора на строг режим! После като пита народа хванахте ли ги да викат че са отличници! А Винету ще се тупа в гърдите какъв голям демократ бил.

16

Анонимен

преди 7 години

Явно е крал и друг пьт! Но нали е булгае и трябва да се напише автобиографията му по скромно! Вишист, опитвал да отградне и тнт и тнт!

15

ихаа

преди 7 години

А Христо Бисероф го пуснаа оти срока бил минал! Ха Ха Не знаех, че за открадени милиони имало срок. Другия *** пък дето стои в Сърбия и оттам пише колко бил чист и честен ?? май и на него му мина срока ?? Ако умножим обаче наказанието 6 месеца за 10 лева по 1 000 000 колко месеца трябва да лежи Другаря христо бисеров и Другаря цветан василев ?? Това е за домашно на милиционерите, политиците и съдиите, които aкaт в едни ***!!!А вие axмаци утре ще им изберете и президент!

14

Анонимен

преди 7 години

"Районният съд във Велико Търново го праща в затворническо общежитие от закрит тип при първоначален строг режим..."Това е уникум бе. Съдът пуска убийци и изнасилвачи, а този - "с първоначален строг режим". Все едно ще избяга или ще утрепе някой. Хахаха.

13

Аз

преди 7 години

Ха, сайта има автоматична цензура, прави звездички. Не виждам нищо неприлично в думата п . р . о . с . т . а . к

12

ivailo1403

преди 7 години

Смешно е за такава сума да лежи в затвора...

11

Аз

преди 7 години

Може да имаш 5 висши и пак да си крадец или ***.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами да се сърди на майка си,че не го е родила от патладжанения етнос.Нямаше да му се случат тези проблеми.А може ли прокуратурата да каже как един 30 годишен ром си е построил къща за 1 300 000 лв.И да е само един?

9

Анонимен

преди 7 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.А кога ще осъдят кредитните милионери и онези, които позволиха схемата? А за Белене, за Цанков камък... да не изреждам всички далавери на държавно ниво.

8

Вие

преди 7 години

се побъркахте бе!Какво значи висшист?Средно образование завършват около 53 000,а местата за ВУЗ-вете са приблизително 71 000...Значи не се поискал,не си завършил!

7

НАТО-веца Радев

преди 7 години

аз като US възпитаник и клел се пред НАТО-вското знаме, заявявам: това е в следствие на българо-съветската дружба