66

Шаран БГ

преди 7 години

Че то образованието какво общо има с морала и възпитанието - НИЩИЧКО !!!!!

65

Моряк и половина

преди 7 години

Понякога, хора извършват престъпления не от нужда, а от любопитсво дали ще ги хванат!

64

vyordanoff

преди 7 години

Ми ,то генерал Тонев и Огнян Донев са вишисти,ама не крадат пържоли.Те сигурно са били отличници на випуска.

63

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо висшист е изпаднал до там?Наскоро съобщиха в новини,че всеки четвърти клошар в Бг.е висшист!Изпаднах в шок!А тези висшисти по върховете и всички институции вършещи дейност с"обратен ефект",т.е. лоша за народа/виж статистика за престъпност в Бг.,както и процент на подведени под отговорност,а има и неотчетена такава в изобилие;вижте жизнен стандарт-сравнете с други държ.;парадокса"цени-доходи"/защо не са безработни като този човек-нали работят лошо,та да станат те клошари и крадци?!

62

Аватар

преди 7 години

Хора...време е да спрете с коментарите в Интернет и да сметем всички престъпници в тази държава! Като започнем от правителството, парламента, кметовете и всички мръсни корумпирани държавни служители...т.е. 90 % от всички тях! Иначе нещата няма да се оправят. Тогава ще се замислят следващите "народни любимци" , дали да се кандидатират и какво ще правят, след като бъдат избрани!

61

стефчо

преди 7 години

да беше премазал двама човека с кола,сега щеше да си пие ракията в къщи. А този гаден престъпник и враг на обществото е присвоил 4 евро- смърт за него!

60

Я, па Я

преди 7 години

Звъни телефона в Радио Ереван. Мъжки глас пита. "Ако обереш банка може ли да ти се размине". Радиото казва: "Зависи в коя държава е банката". Гласът отново пита: "А ако банката си е твоя и я обереш това брои ли се за кражба". Радиото: "Цецоооо, ти ли си бе. Хайде връщай парите и не задавай *** въпроси".

59

мдаа

преди 7 години

Може да го освободят , но трябва да се пише ром .Тогава всичко ще му е позволено

58

Нема такава държава

преди 7 години

Ми няма какво повече да се каже...

57

Я, па Я

преди 7 години

Попитали Радио Ереван как се нарича, човек откраднал 10 лева. Радиото отговаря - крадец. Следва 2ри въпрос. А, ако е откраднал няколко милиона? Радиото отговаря - инвеститор. А ако е откраднал 4 милиарда? Радиото казва - Цветан Василев.

56

хъ

преди 7 години

идете е протестирайте пред сградата на съдаподобна присъда за такова нещо е нелепама иде краят на годината и атестация, трябва се отчита осъдителност

55

Анонимен

преди 7 години

ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКАЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55 Тук полицията няма никаква вина !!! не тя а съда го съди и осъжда .Освен това след като е хванат в кражба -какво очаквате -полицията да го пусне щото е маловажно ? Съда -може да му наложи само глоба за такава дребна кражба ,но някой съдя се е престарал!!

53

Анонимен

преди 7 години

А Христо Бисеров е невинен ...да живей правосъдната система на Територията Бг. която след неизчислим брой промени и доусъвършенствания ...е най-справедливата система на Света ....можем да пускаме убийци в домашен арест ,след което те да си тръгнат по живо по здраво по света ,но за една пържолка -няма лабаво -ще се лежи !!!!!

52

Анонимен

преди 7 години

Родната полиция ни паза. Когато човек открадне 10 лева, той подлежи на наказание. Когато човекк открадне милиони, той е невинен.

51

Анонимен

преди 7 години

Половината в пандиза са с историята на ,,Жан Валжан'' ,просто още едно потвърждение.

50

Анонимен

преди 7 години

Ясно доказателство че в затвора влиза само бедния и гладния не и престъпници. Но нещо не ми се вързва мах присъда най вероятно човека е помолил съдията да му даде мах присъда за да го хранят през зимата.

49

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

А ЗА ТИЯ НАГЛЕЦИ В ПАРЛАМЕНТА ДЕТО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН КРАДЪТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ЛИ ДА ИМА ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ИЛИ ТЕ СА БОГОИЗБРАНИ И ТЯХ СЪД НЕ ГИ ЛОВИ. МАФИОТИТЕ ЗАКОНА НЕ ГИ ЛОВИ САМО ДРЕБНИТЕ КОКОШКАРИ. ПРОСТОТИЯТА НЯМА ГРАНИЦИ. ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПИЛЕЯТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЗА ДА ИЗХРАНВАТ ДАДЕНАТА ЛИЧНОСТ В ЗАТВОРА. ДОСТАТЪЧНО МУ Е ГЛОБАТА И МОЖЕ БИ УСЛОВНО. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

48

Анонимен

преди 7 години

С суветника от ДПС за 7 милиона получи година условно. Какво да се прави независимата ни Темида трябва да пооправи статистиката.

47

vlady

преди 7 години

Явно е извършил няколко престъпления - при първо маловажно се прилага освобождаване от наказателна отговорност.