16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8.Ей лъжец!

15

готин

преди 7 години

а тия от парламента са половината за прокуратурата,и колко работи ще излязат бедна ни е фантазията,дано да стане

14

готин

преди 7 години

така е вече правино,рибата мирише от към главата,а не от опашката

13

Анонимен

преди 7 години

Ако беше тръгнал Аец белене ще ше да е изгоден проект ,въорос на гледна точка и маркетинг ......

12

ще стане

преди 7 години

Колкото и да сме песимисти идва време Специализираният съд да заработи и първите в затвора да са Първанов, Овчаров и Станишев за нанесени огромни загуби на държавата !!! Всички руски агенти и слуги ще си платят за съсипването на България!

11

Анонимен

преди 7 години

Не съм адвокат на министрите Димитров и Овчаров, но те са невинни тъй като парламента прие закон, че не могат да бъдат съдени за взетите решения - т.н. Закон за Амнистията. Така, че народа да си наляга парцалите и да плаща за грешките и кражбите на управляващите.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Не лъжи! Нищо не беха построили - налели бетон който не ставаше за нищо и затова го разрушиха и не 2 реактора а един и той потъна на шлепа щото стоя няколко години!

9

izh

преди 7 години

Естествено че тези ще са виновни, няма да е Гоце я !!!

8

до 10

преди 7 години

До АнонименКой бе пич ще го вкара в затвора? Тия дето той и партията му ги е назначила в прокуратурата ли?Овч. и останалите тарикати ще си получат заслуженото, само ако народа ги линчува! Ама те половината овце смятат, че им е направил добро! Какво ще чакаш...

7

Аха

преди 7 години

Подписка значи? Аха! ;)Да не се учудите ако някой ден не се появят за подпис!Смешна държава!

6

Анонимен

преди 7 години

До 89 година България купи и почти построи на 90 % два блока на АЕЦ Белене с реактори и оборудване подобни на 5 и 6 блок в Козлодуи , които там ще работят още 20 години !!! КОИ даде без пари тези реактори , които струваха милиарди на България на Русия за да ги използва тя и в момента под предлог че за нас те били остарели ??? Пак се повдига въпрос за милиарди за нови реактори !!! До кога !!! КОИ взе тези решения ??? Това не е толкова сложно да се провери , министър Петкова го започна но в друга посока .

5

Анонимен

преди 7 години

Абсолютни глупости са това. Велков и Папазян бяха упълномощени да сключат споразумението и да направят плащането със специален документ, базиран на решение на Министерството на енергетиката за започване на процедурата по сключване на Предварително споразумение с АЕС и поръчка на оборудването. Да повикат Трайчо Трайков и тогавашния му екип, те композираха нещата така. .

4

Анонимен

преди 7 години

да благодарим на "брататя" руснаци за корупцията посята и пожъната от тях.

3

Анонимен

преди 7 години

OT ТЯХ НАГОРЕ ПО ВЕРИГАТА.

2

Момо

преди 7 години

Е, и?Едва ли ще ги осъдят. А и да ги осъдят парите ги няма... Затова се прави превенция, а не се търси отговорност след 10 години.

1

vlady

преди 7 години

На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", а руснаците - "Нет на вас Сталина".