44

Blue ston

преди 7 години

Da idva bakam v kvartal Nadejda, ako e maj admirala.

43

Анонимен

преди 7 години

До всички, които ще участват в изборни комисии!Следете зорко ***! За изборите ще бъдат разпечатани 2 пъти повече бюлетини отколкото е броя на избирателита! Цвъко е разпоредил да се вкарат в урните колкото се може повече празни бюлетини.Манипулацията ще е тотална и в България и в чужбина!

42

Анонимен

преди 7 години

Няма време, ще ходи в шведските квартали.

41

Анонимен

преди 7 години

Ами с детските ясли не се ли е срещала. Или с лудницата в Кесарево.Да им изнесе една лекция за проба.

40

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ ДАНГОВСКИ ГОТВИ И БЕЛИ КАРТОФИ. ЦЕЦКА СЕ УПРАЖНЯВА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ.Пък може и да разучава нови песни за банкета след изборите , например"Налейте да пием от мъка..."

39

Анонимен

преди 7 години

Ми маноле, недей гласува бе, кой ти извива ръцете. то си има специално квадратче за такива като тебе, пък и да не отидеш да гласуваш, никой няма да забележи.

38

Анонимен

преди 7 години

ТО ОТ ДС НЕ СА САМО ОФИЦЕРИ. ПОВЕЧЕТО СА СИ ОБИКНОВЕНИ ДОНОСНИЦИ

37

М, да ...

преди 7 години

43 Така е, от БКП произлизат и двете! Но моето деление е вертикарно, а не хоризонтална, обслужващият/помощтният персонал е ГЕРБ! Капацитета им е толкова! Безпартиините от преди 89та и сега стоят настарана от всякаква партиина свинеферма!

36

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Бих гласувал за Цецка:ако поне веднаж се бе...опънала на Боко като шефф на НС(все пак сме парламентарна република);вместо...цъфнал ГЕРП пееше на маса..кацнал бръмбар на трънка,ако знаеше поне...малко френски(за другото на...говоря) и ако не беше взела този...партиен другар до нея за...вице,а човек от българската независима и градивна интелигенция.

35

Fustev Salamander

преди 7 години

Vai, kakav metamorfoz - Borysof s izrusena peruka i ochila?! Pa i se podul po-nadolu ot kolana?!

34

Анонимен

преди 7 години

Цачева или Радев,Радев или Цачева две страни на една и съща монета.Монетата БКП.Който от тях е президент все тази. Важно БКП да е на влст.БКП-1 е БСП а ГЕРБ е БКП-2.Едни и същи кукловоди на двете измислени партии с фундамент БКП.Важно е хората да се лъжат .От кандидат президентите 30% са бивши офицери от ДС.Един е който трябва да стане президент но това просто няма как да стане.Трайков

33

М, да ...

преди 7 години

41 От де знаеш, че Цеца може да готви, или да плете, м? По скоро е помощен персонал в кухнята - бели картофите и такива подобни! :))

32

Анонимен

преди 7 години

Леля Цецка ще внимава да не разсърди своя идол-Путин.Ще слезе при хората,като започне да приготвя пирожки,окрожки,борш и други руски специалитети,на готи в кулинарните ни предавания,за да останат доволни в Москва още повече.Може да опита и валенки да изплете демонстративно и да ни абонира безплатно за списанието "Руска реч".

31

М, да ...

преди 7 години

Не се хабете! На балотажа са Радев и Калфин / отливът от Герб отива предимно към Калфин/! пп. Манталитет на класна/дружинна не подхожда на един президент, а Цецка е с таквоз поведение! Хората от народа не са деца/инфантили! Жестикулацията на ръцете на Цеца е впечетляваща, незнам тази несдържаност и липса на самоконтрол как точно си я представяте за главнокомандващ на държава, а не в детска градина или в некое основно училище!

30

alabala

преди 7 години

Защо се вълнувате от тоя цирк? Бюлетините са вече отпечатани и попълнени, резултата е ясен - печели Цецка, а за референдума няма кворум, не се хабете нервите...

29

Един от Северозапада

преди 7 години

Мъча се да си спомня някаква проява на тази оправна, инициативна и пробивна дама, освен песента "цъфнал герб" но не мога....Кой знае защо у мен се е загнездила мисълта, че е шеф на НС, само и единствено защото Баце знае, че тя ще изпълни безпрекословно и дословно нарежданията му, защото знае, че изпадне ли от класацията, вече е никоя.Това и правеше в НС. Изпълняваше и налагаше със всички средства нарежданията на Баце, пазеше го.Защо мислите, че като президент няма да го прави?

28

Анонимен

преди 7 години

Добре де,гнусна червена Принцеса! Така по-добре ли е,модераторе жалък?

27

Анонимен

преди 7 години

Баба Цоцолана- морски вълк! По скоро мяза на сухоземен.

26

бабич уърлд

преди 7 години

Бабичка в белия дом, бабичка на Дондуков, еййййй този свят съвсем полуде...

25

Стоян

преди 7 години

До анонимният дето пише....ИМА ДВЕ БРАКУВАНИ ФРЕГАТИ ОТ 1950 г., КОИТО НИ ЗАПОВЯДАХА ДА КУПИМ...Не си в час. Подариха ни ги. Проблема е, че трябва да се модернизират. А пари няма.