64

Информациятя

преди 7 години

На Мишо Харалампиев няма да му се сбъдне желанието, щото реч в НВУ ще изнесе Президентът ген. Радев. ГЕРБ ще са за дълго в "Б" група и Мишо ще бъде принуден да лиши от нарцистичното си присъствие великотърновската общественост. Чао на такива ***!

63

Неутрален

преди 7 години

Присъствах на МНОГО ВЪЛНУВАЩ и многолюден митинг на тази кандидат президентнска двойкаИскреност усетих , пробудиха националната ми гордост напомнянето за нашите героиБюлетина 17 избрах от раз

62

Анонимен

преди 7 години

Бегайте-е-е-е-е

61

оооо

преди 7 години

Ама товали е пича от герппп ,за който няма да гласувам :)))))

60

Ала_Бала

преди 7 години

Говорил съм железни гербери и те не я искат! Просто им е обидно!

59

Майтапчия

преди 7 години

Обаче Банкянското слънце пак ни изненада-докато се чудехме кое ли магаре ще ни предложи за президент,той ни финтира с плевенската овца!Явно е решил да изпита до краен предел нервите на целокупния български народ,както и възможностите на Цецо(за фалшификация на изборите).

58

тррт

преди 7 години

Цецата, Цацата, Цвъцата... много се оцвъца тва гербкп, требе да се мете вечее

57

РККА

преди 7 години

Да Цецке ,няма да водиш флотилия......ще те преследва флотилия....китоловна....

56

Анонимен

преди 7 години

Цачева нямало да води флотилия, щяла да взима само добри решенияГарантирано от ГЕРБ. Ама като им знам на тези гаранциите леко се съмнявам.

55

/

преди 7 години

ПИТАМ СЕ КОИ БИ СИ ДАЛ ГЛАСА НА ВЯТАРА

54

Анонимен

преди 7 години

Цачева , ако стане президент , ще има масови безредици , помнете ми думата .... и тя и тиквата ще си отидат по грозен начин :)

53

Анонимен

преди 7 години

Боже,Цецке,като те гледам сте си едно към едно с посланичката ни в Люксембург.Станахме за резил и за кашмер пред чужденците.Ха,ха,ха.

52

Симо

преди 7 години

Изглежда си е повярвала както и другите гробари! много е лошо тва стягайте се щот тая ако я изберат това е краят на България и сичко ще е с измама щот няма разумен който да гласива за тоа мутант лъжлив. голяма трагедия е че такива имат власт и управляват. това е дъното няма накъде повече надолу а само нагоре. требе народни честни хора да са по избирателните секции и теци дето ще броят вота, ако щете май *** да брой ама и ромите не щат тва плашило. сега момемта да се обедим българи и роми

51

Анонимен

преди 7 години

Нищо не чухме от ГЕРБ за досегашния техен президент, как оценяват четирите години на смешника - как не ги е срам въобще да издигат кандидатура след такъв провал , с каква наглост ни предлагат негов женски еквивалент.

50

Анонимен

преди 7 години

Един президент на ГЕРБ го видяхме вече, стига толкова шушумиги - президента е с представителни функции и трябва да изглежда добре, да има външен вид.

49

ужас

преди 7 години

Стигнахме дъното с гербавите. Остава и Цура Грозната за президент и съвсем да ни загробят..

48

Анонимен

преди 7 години

Кви решения ще вземе тая кукла на концир квото и спуснат отгоре туй ще е няма да гласувам за тоя , поне на човек да приличаше малко от малко

47

Анонимен

преди 7 години

Вогон за президент

46

Хм

преди 7 години

Ако Цецо успее да избере тая плевенска овца за президент ще засенчи даже Дядо Коледа и легендарния му чувал!Тоя на Цвъки е доста по-тежък,пълен е догоре с костинбродски номера!

45

офгх

преди 7 години

Най -добре да си седи в къщи , за президент трябва неприатрастен човек